Sari la conținut

Coinstar la Real in Germania.


Vizitator goe 75
 Share

Postări Recomandate

Vizitator goe 75

Pentru cei care petrec mult timp in vestul salbatic (european) se se trezesc dupa o vreme ca au acumulat borcane de euro-centi pe care nu vrea nimeni sa-i primeasca ,probabil ca este bine venita vestea ca se vor instala automate Coinstar in foarte multe magazine Real din Germania.Deja am vazut unul in Memmingen.

Doar iti torni monezile in aparat ,iti face numaratoarea si iti emite un bon.Cu acel bon poti merge direct la casa sa ceri cash sau il folosesti sa-ti platesti cumparaturile ,sau macar o parte din ele.Nu am avut chef sa caut si cat este taxa pt acest serviciu ,dar cand am folosit asa ceva pe meleaguri americane era 6% si presupun ca asa o sa fie si in EU. Atasesz si un articol (pe care nu am avut rabdare sa-l citesc in totalitate) ,poate ofera si mai multe detalii ,poate si o lamurire despre taxa.

 

https://www.prnewswire.com/news-releases/coinstar-signs-agreement-with-real-hypermarkets-to-rollout-coin-counting-kiosks-across-germany-300601715.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

@ 255b

 

Bine bine, tu esti mai intelijent decat restul ,dar se pare ca nu destul ca sa pricepi ca daca nu-ti iei restul de la pravalie nu prea ai cum sa acumulezi destul maruntisi ca sa te preocupe cum sa scapi de el.

 

Se pare ca Germania se scalda in grandomanie pentru ca o sa instaleze astia 18000 de aparate in locatii diferite.

» Post actualizat in 10 Sep 2018 06:19

La noi kaufland face asta moca.... nu am vazut mentionat vreun comision. Abia sucteste casiera d enumarat.

Primesc si euro-centi? La mine doar aia se acumuleaza cu adevarat pentru ca de aia romanesti sunt eliberat periodic de nepoti si nepoate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

Eu te inteleg ,dar esti plin de flame pentru o audienta care nu este aici. Aia care nu isi iau restul nu prea au ce zabovi acolo unde se discuta despre ce sa facem cu el...este destul de logic.

 

Daca nu erau cateva milioane de oameni care sa-si colecteze maruntul de prin buzunare si sa-l arunce intr-un borcan ,nu mai puteau aia sa faca asa o afacere cu masinariile alea .

 

Cand vine vorba de facut stau la casa ...eu altuia nu-i fac ce mie nu imi place.

Daca am deja marunt ma ofer tot timpul sa dau cativa la schimb sa se rotunjeasca o suma sau chiar sa fac plata integrala ,daca se poate face in timp rezonabil .Am fost prins in coada cand s-a mers peste limita aia catre ridicol si nesimtire si nu a fost placut deloc.

» Post actualizat in 10 Sep 2018 07:47

Aaaaaaa...si daca inca nu ai intalnit caserite care nu sunt in stare sa numere si sa faca adunari simple ,inseamna ca nu prea calatoresti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acu' 30j de ani in Germania primeai de la banca (nu tu, turist, nemtii primeau) niste cutii in care puneau pfeningii, fain-frumos, ordonat, pe căprării. Cand se umplea cutiuta o duceau la banca si primeau cash sau suma in cont. Nu stiu daca era sau nu vreun comision. Noi atunci strangeam monede in sticle de lapte, acum bancile nici nu primesc monede metalice... Angajatii de la metroul bucurestean erau mai smecheri, schimbau la alimentara fisele de 1 si 3 lei șparlite din automate (la inceput, cand bagai monede direct la turnicheți), la kg. Acu' a pus Fritz masinarii. Mare kestie :P

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

Inca mai sunt cateva banci care ofera ,la cerere,tuburi de carton pentru fiecare tip de moneda, ca sa te distrezi acasa pana le umpli si strangi o suma minima impusa de ei...dar am auzit ca este o practica pe cale de disparitie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...