Sari la conținut

Accident mortal in Voinesti, Dambovita(17.09.2018)


dedant68
 Share

Postări Recomandate

Dedant68, nenorocirea eu zic ca nu a venit de la viteza, ci de la variatia acesteia.

La cat de urat arata epavele si la cat de mici au fost vitezele, eu cred ca autoturismul care are o masa serioasa a accelerat puternic atunci cand a facut la stanga. Forta si implicit energia acumulata au fost uriase si transferate in mare parte motorului, avand in vedere ca s-au intalnit aproape frontal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 76
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

In final nu ma intereseaza ce se intampla cu masina si motocicleta raportat la deformari, Grav este ca motociclistul a cazut pe cealalta parte a santului de langa acostament, pe sensul lui de deplasare. pe pamant tasat. A decedat in urma hemorgiei interne cauzata de distrugerea a.mai multe organe la impactul cu solul. In traiectoria sa, corpul a trecut pe deasupra unui automobil care era parcat pe acostament...Oare ce echipament te poate salva de la un asemenea impact cu solul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu ma intereseaza ce se intampla cu masina si motocicleta raportat la deformari,

(corpul a trecut pe deasupra unui automobil care era parcat pe acostament...)

 

Deformarile indica cu precizie mare ce si cum s-a intamplat.

(pe topicul Distanta de franare -probe practice, mai multi forumisti au realizat distante de franare de 6-10 m la viteza de 50 km/h )

 

Pacat ca s-a dus atat de tanar.

Editat de Proxi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oare ce echipament te poate salva de la un asemenea impact cu solul?

Consider ca un airbag ar mai fi disipat din energie. Sunt unele situatii cand poate fi util, dar nu vom putea afla niciodata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din propria experienta, stiu cum arata si motociclistul si motocicleta la impact la 70 la ora cu obiect stationar. Si arata mai bine de atat. Motociclistul scrie inca pe forum (spre disperarea unora), s-a urcat pe moto la un an de la accident ...

Pe de alta parte, impactul corpului cu obiectul / solul e ceva foarte imprevizibil, se pot rupe multe organe care sa nu iti mai dea vreo sansa nici daca esti in fata spitalului Floreasca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E la mintea unui cal ca o motocicleta sau orice altceva se spulbera mult mai nasol când îmbrățiseaza un pom lat de un metru, decât atunci când lovește frontal o mașina din plastic și aluminiu. Comentariul tau e de rahat. După ce ca ești plin de nituri oarbe și de șuruburi, mai ai tupeul și sa te lauzi? Îmi imaginez cum ai mers pe moto după un an....

Editat de BMWs1000RR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Boxati in intuneric, legati la ochi. Dar sunteti inversunati. Macar atat! Cu ce ne ajuta? Nimeni nu vorbeste de evidenta! Ala cu masina mai facuse miscarea asta de mii de ori fara sa se intample nimic, era perfect relaxat! Motociclistul era aproape de casa, si majoritatea ne relaxam cand suntem in mediu familiar, cand mai e putin pana la destinatie. Nu frana, nu eschiva, accident aproape frontal, deci masina de abia intrase pe banda lui, asta inseamna ca in dreapta mai avea loc de 3 motociclete. Mai ajuta pe cineva ca soferul poarta majoritatea vinei?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru alfa=20 grd (motocicleta sport) se ajunge la 15 m/s =54km/h, asta ca sa lucram cat mai exact cu cifre. Daca cu 1 sec inainte de a ajunge in dreptul auto, soferul a virat stanga, ce sansa a mai avut motociclistul sa franeze/evite prin viraj sau sa puna motocicleta jos?. ZERO, soarta lui a fost scrisa pentru el de catre un inconstient!

Astazi soferul este liber si a fost vazut prin localitate conducand un alt auto...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP

Bagati un ochi in sectiunea asta (m-am uitat la vreo 10 topicuri pana acum cu situatii similare (iesit masina in fata / virat aiurea) ) … in nici un caz masina nu e atat de sifonata. Aduna viteza mobrei (ca ala nu e impact de 50km/h oricum ai intoarce legile fizicii) cu lipsa de echipament (probabil) cu neatentia soferului si ai reteta "perfecta" pentru o tragedie.

Pacat ….

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce dovezi ca ce? Daca n-a fost baut nimic nu-l condamna.Nici lipsa ITP,asigurare,inmatriculare..Bautura ii mai trimite pe la puscarie.Cel mult o suspendare..La noi asa-i..

confunzi NUP cu pedeapsa cu suspendare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu confund nimic ca daca se incepe urmarirea penala se lasa cu cel mult pedeapsa cu suspendare.Il baga p.ala la fapta fara premeditare,ca d.aia.i zice accident,si asa se termina fara sa faca puscarie,daca despre asta vorbim.Exista circumstante agravante,ca alea care le.am enumerat eu,care pot duce la o pedeapsa cu executare.Altfel nu cred sa.l inchida astia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca ala nu e impact de 50km/h oricum ai intoarce legile fizicii

 

Nu observi ca șoferul auto e împroșcat cu noroi maxim pt manevra facuta si sarmanul plecat dintre noi era relax? Cum sa fi avut viteza prea mare/neadaptata/ozn/etc? Ca doar motociclistii "e sfinti" iar motoreta si masina aratau in halul ala dupa impact din ghinion.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. motociclistul nu avea 50km/h.

2. soferul masinii probabil ca va primi 1-2 ani cu suspendare. Nu are rost sa fiti inversunati, asa este peste tot in lumea civilizata. Daca nu ai circumstante agravante (lipsa permis, alcool, intentie clara, etc. etc.) nu ai de ce merge la puscarie.

3. legal are dreptul sa circule pana la sentina definitiva

4. trebuie sa tineti minte, in cazuri de genu sunt doua procese...daca penal scapa 99.9%, civil poate sa fie invers. Asta daca nu renunta familia baiatului la despagubiri/ sau se inteleg amiabil.

 

Grija mare...se poate intampla oricui...nu fie accidentatul, dar sa fie cel ce cauzeaza un accident.

 

Iti dau un sfat prietenesc la prima strigare, abtine-te de a mai face comentarii pe acest topic!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trecut printr-o situație din asta și frâna singura nu ajuta, e prea din scurt, chiar și la viteza relativ mica. Va dau un sfat: frânati corect (cu motorul drept și fără a pierde aderenta), fiind pregătiți sa lăsați frânele și sa fandati stânga dreapta, în funcție de ce face mașina (se oprește sau înainteaza). Cu ceva noroc sau nu știu cum să-i spun, poate va iese. Totul are loc în maxim 2 secunde. În curba impactul e inevitabil. Mersul pe motor e o loterie pe care ne-am ales-o. Îmi pare rău de baiat

Editat de Filosofull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu riscul sa îmi sară unii în cap, dar afirm cu certitudine că șoferi cu nr de:AG,Vl,Gj,Dj,Mh, nu au nici cea mai mică educație rutieră și morală. Circulă după cum ii taie capul. Fără lumini de întâlnire, nici măcar poziția, forțează virajele pe dubla și simpla continuă pentru a depăși, în localități folosesc multiplul de 50 peste limita legală, întorc, virează, staționează aiurea. Au de vorbit în mijlocul "șușelei" cu portierele deschise, depășesc în localități tip kamikaze. Cine vrea sa se convingă, poate încerca o vizita în zonele respective. Mai trist este că migrează către alte zone, și își păstrează prostul nărav. Aaaa, am uitat, toți au stație CB, şi folosesc apelativul "liber colegul?liber" și dai bice. Mai bine sa moară măta decât mama. Trist foarte trist. Și ne miram ca unii își pierd viața pe mâna unui "popor de idioți"

Am zis!

P. S asta s-a întâmplat și cu motociclistul, a dat de un număr înregistrat ca, kamikaze.

Editat de kalator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu riscul sa îmi sară unii în cap, dar afirm cu certitudine că șoferi cu nr de:AG,Vl,Gj,Dj,Mh,

​Totusi baiatul a murit din cauza unei masini de DB ... just sayin'

 

​PS : soferi prosti sunt peste tot . Ideea e ca noi trebuie sa ne pazim c*rurile .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@kalator: Cam tot ce inseamna zona saraca inseamna prostie, smecherie, rautate, lipsa de civilizatie si, ca o consecinta a tuturor astora, lipsa anticipatiei in trafic si durere in p.ula fata de restul de soferi. Per total, zona saraca a Romaniei este mai mare decat ce ai enumerat tu acolo. Ai uitat, de exemplu, judetul-minune Teleorman. Pe de alta parte, generalizarea asta cu "numar de judetul X" e o tampenie, mai ales ca populatia si autovehiculele "se plimba" mult si nu ai nicio garantie ca la volanul masinii de Arges / la ghidonul motocicletei de Dolj ai niste oameni nascuti si crescuti si educati in acele judete.

P.S. soferul vinovat era consatean cu victima. Ambii din Dambovita. Punem egal intre ei doar pentru ca erau din acelasi judet?

Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...