Flower-Power Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Păi să te duci la ea, sigur așteaptă, frumușica. scoate-o și tu la o plimbare. Hai cu filmulețul! Quote Link to post Share on other sites
Starcream Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Da un semn daca esti prin Buc, ti-o dezmortesc eu daca nu ai chef de ea Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 Anunț valabil. Motocicleta a mai făcut câteva sute de km. Quote Link to post Share on other sites
Christian 1 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Bestia merita sa o faci de rusine intr-un filmulet si sa-l postezi aici. Spor la vanzare,ca-s convins c-o sa plangi dupa ea. Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted January 24 Author Share Posted January 24 On 06.05.2020 at 16:30, Christian 1 said: Bestia merita sa o faci de rusine intr-un filmulet si sa-l postezi aici. Spor la vanzare,ca-s convins c-o sa plangi dupa ea. Merci. Motocicleta este încă disponibilă. Are în jur de 12000km. Se poate vedea în București, zona centrală. Preț: 8999€ Quote Link to post Share on other sites
goe 75 Posted January 24 Share Posted January 24 Wow ! Mi se pare incredibil ca o motoreta ca asta inca nu s-a dat dupa atata timp. Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted January 24 Author Share Posted January 24 (edited) Majoritatea "interesaților" se bagă în seamă și mă pun pe drumuri, după care ori nu mai răspund, ori își aduc aminte că da fapt "au treabă" sau "nu au toți banii". Noroc în viață să aibă. În rest, racerii de bulevard preferă S1000RR că "are mai mulți cai". Nu ai ce replică să mai dai la asta, îți aduci aminte unde trăiești și treci peste. Două clipuri cu motocicleta: 2.mp4 1.mp4 Edited January 24 by PzKpfW Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted January 24 Share Posted January 24 Mie-mi place sa ma uit la ea in fiecare zi pe OLX Mai ales de cand cu noul set de poze. Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted January 24 Author Share Posted January 24 Aș vrea să nu mai stea în garaj și să se bucure cineva de ea. Motocicleta se vinde cu toate accesoriile: Are cele două chei originale. ITP valabil până în vara lui 2022. Quote Link to post Share on other sites
goe 75 Posted January 24 Share Posted January 24 Fa cumva sa se mai bage inseama careva pe topicul asta periodic ... Nu pot sa fiu sigur ca o cumparam , dar ma oftic putin ca nici macar nu am considerat-o la ultima runda de cumparaturi pt ca pur si simplu am uitat de ea. Acum am coloana in revizie si tre sa ma ocup de aia ...dar daca iese bine si o sa mai pot calari motorete , cam la asa ceva vizez. Quote Link to post Share on other sites
Starcream Posted January 24 Share Posted January 24 Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Aș vrea să nu mai stea în garaj și să se bucure cineva de ea. Bucura-te tu de ea pana una alta, e clar cea mai răsărită din parc Quote Link to post Share on other sites
CapnJackSparrow Posted January 25 Share Posted January 25 Salut! La 19.09.2018 la 18:59, PzKpfW a spus: Motoreta asta e ca gagica aia bună și tatuată care te fute pân-te seacă când te prinde, dar cu care știi că n-ai niciun viitor. Daca nu e cu suparare, pe unde umbla tipele astea tatuate? Ca la biblioteca nu am dat niciodata peste ele! Vad ca nu spune nimeni aici, asa ca o sa fiu eu Captain Obvious: Ai cumparat motocicleta din Franta, probabil ca ai mai multe sanse de vanzare in afara Romaniei; pur si simplu Romania nu e publicul tinta pentru asa atelaj. Singura situatie pe care o vad in care ai putea sa o vinzi in Romania e sa o dai sub pretul pietei, astfel incat sa o ia ori un "colectionar" (i.e. tacanit "hoarder" de motociclete), ori un samsar care sa o vanda in afara Romaniei ulterior. Spor la vanzare! Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted January 25 Share Posted January 25 E n-ai dat, ai dat! Dar daca te duci sa citesti, de unde sa le recunosti... Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted January 25 Author Share Posted January 25 (edited) 14 hours ago, CapnJackSparrow said: Vad ca nu spune nimeni aici, asa ca o sa fiu eu Captain Obvious: Ai cumparat motocicleta din Franta, probabil ca ai mai multe sanse de vanzare in afara Romaniei; pur si simplu Romania nu e publicul tinta pentru asa atelaj. Singura situatie pe care o vad in care ai putea sa o vinzi in Romania e sa o dai sub pretul pietei, astfel incat sa o ia ori un "colectionar" (i.e. tacanit "hoarder" de motociclete), ori un samsar care sa o vanda in afara Romaniei ulterior. Spor la vanzare! Merci. Ai dreptate. Am avut și vreo două oferte din afară. Nu ne-am înțeles în principiu datorită transportului. Dar cel mai probabil o voi pune foarte curând pe mobile.de. Legat de preț: deja este mai ieftină decât cele din afară. Un model Factory aPRC din generația asta și cu atât de puțini km costă bine peste 10 mii în Italia sau Germania - vezi pe mobile.de, moto.it, subito.it, etc. De versiunea asta specifică nu mai spun, personal nu am găsit niciun Max Biaggi SE la vânzare pe nicăieri. Încă un aspect: motocicleta nu a văzut circuit. Mi se pare oarecum important să menționez în măsura în care majoritatea celor din Italia sunt pregătite de/date pe circuit. 16 hours ago, Starcream said: Bucura-te tu de ea pana una alta, e clar cea mai răsărită din parc Nah. La motociclismul pe care-l fac eu, am ceva ce îmi oferă mai multă plăcere/km decât Aprilia De-asta nu prea merg deloc cu RSV. De-asta are puțini km. De-asta-l vând. Edited January 25 by PzKpfW Quote Link to post Share on other sites
JCDenton Posted January 25 Share Posted January 25 Bafta la vanzare, motoreta arata foarte bine. Din pacate stiu si eu ce inseamna sa vinzi un bun la care tii ca la ochii din cap in RO, si nu vrei sa ajunga pe mana unui samsar. Deageaba e cel mai mic pret din Europa, deageaba e intretinut bunul. La noi mi se pare ca se vand numai BMW-uri, Harli si alte motociclete cazute sau revopsite unde mai e loc de negociere. Daca pui un bun in stare foarte buna, fara defecte, cu descriere corecta, istoric si km demonstrabili, samsarii sunt descurajati pentru ca stiu ca nu au de unde sa ciupeasca, sa mance si gura lor ceva altceva infara de rahan. Si la mine a venit cineva sa vada motoreta, a zis ca citez "arata mult mai bine ca in poze" si apoi s-a carat ca nu avea de unde sa mai ciupeasca... Multa bafta la vanzare, si rabdare. Quote Link to post Share on other sites
romyc Posted January 26 Share Posted January 26 Salutare, foarte frumoasă motocicleta,cât despre vânzarea ei trebuie să ai rabdare si sa nu cazi in capcana prețului mic pe care vreau unii sa il impună cu prostiile si cu toate scuzele aberante ,dacă moto ii in mințile ei si nu are nimic ascuns poți cere si tine de bani va veni omul potrivit pentru ea.Asa ca incurajare :gândește-te ca tocmai am vandut un KTM superduke1290 r cu 11000 km ,oare ai vrea să ști cam ce specimene m-au contactat?,baftă Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted January 26 Author Share Posted January 26 14 hours ago, JCDenton said: Bafta la vanzare, motoreta arata foarte bine. Din pacate stiu si eu ce inseamna sa vinzi un bun la care tii ca la ochii din cap in RO, si nu vrei sa ajunga pe mana unui samsar. Deageaba e cel mai mic pret din Europa, deageaba e intretinut bunul. La noi mi se pare ca se vand numai BMW-uri, Harli si alte motociclete cazute sau revopsite unde mai e loc de negociere. Daca pui un bun in stare foarte buna, fara defecte, cu descriere corecta, istoric si km demonstrabili, samsarii sunt descurajati pentru ca stiu ca nu au de unde sa ciupeasca, sa mance si gura lor ceva altceva infara de rahan. Si la mine a venit cineva sa vada motoreta, a zis ca citez "arata mult mai bine ca in poze" si apoi s-a carat ca nu avea de unde sa mai ciupeasca... Multa bafta la vanzare, si rabdare. Merci. Ai sintetizat foarte bine situația. Parcă sunt chiar dezamăgiți oamenii când nu au de ce să se lege pentru ciupeală (au mai încercat-o cu "da' e de Franța dom'le, nu e limitată la 100cp?", dar nu le-a mers). Succes și ție. 2 hours ago, romyc said: Salutare, foarte frumoasă motocicleta,cât despre vânzarea ei trebuie să ai rabdare si sa nu cazi in capcana prețului mic pe care vreau unii sa il impună cu prostiile si cu toate scuzele aberante ,dacă moto ii in mințile ei si nu are nimic ascuns poți cere si tine de bani va veni omul potrivit pentru ea.Asa ca incurajare :gândește-te ca tocmai am vandut un KTM superduke1290 r cu 11000 km ,oare ai vrea să ști cam ce specimene m-au contactat?,baftă Unul dintre specimene aș fi putut fi eu Mi s-a cam pus pata pe SD 1290, dar mi-am impus să vând ori asta, ori Multistrada înainte de a începe să caut. Am prea mulți bani blocați în fiare aiurea. Nu ne-am sincronizat. Ai dreptate, răbdare, dar motocicleta stă deja la vânzare de 2 ani și se învechește degeaba, stând mai mult în garaj. Quote Link to post Share on other sites
littlekriminal Posted January 28 Share Posted January 28 Ba, da' cum e filmuletul ala de l-ai postat la inceput cu nenea ala care o incearca inainte si inapoi!! Nu arunc cu promisiuni, dar poate daca-mi iese pasenta... Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted January 28 Author Share Posted January 28 1 hour ago, littlekriminal said: Ba, da' cum e filmuletul ala de l-ai postat la inceput cu nenea ala care o incearca inainte si inapoi!! De care zici mă nene? De ăla de pe iutub? Quote Link to post Share on other sites
littlekriminal Posted January 28 Share Posted January 28 Da, de ala! E nebunie!!! Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted January 28 Author Share Posted January 28 Ha, da. Se aude cel puțin la fel de bine și-n realitate. Cel mai fain sunet de motor sportiv de stradă, punct - părerea mea. Mai este un singur motor V4 de pe piață, Ducati Desmosedici Stradale (Panigale V4, Streetfighter V4, Multistrada V4) dar nu se aude la fel, având alt unghi între bancuri (65° vs. 90°) și altă ordine de aprindere: motorul Aprilia e un fel de "long bang" (la fel ca prima generație de V-Max) cu manetoanele arborelui la 180°, pe când Ducati are un twin-pulse (tot un fel de big bang) cu defazaj la 70°. Poate speculez aiurea, dar Claudio Lombardi (cel care a conceput motorul și și-a petrecut o mare parte din carieră ca inginer motor la echipa de F1 a celor de la Ferrari), l-a proiectat ținând cont și de acest aspect. De fiecare dată când mă uit la clipul ăla (sau altul asemănător) îmi vine să n-o mai vând. Nu mai este niciun alt motor care să sune la fel de bine și-mi va fi dor de asta. Dar îmi aduc aminte că sunt prea sărmac pentru a ține o motocicleta cu care să merg maxim 1000km/an. Quote Link to post Share on other sites
littlekriminal Posted January 28 Share Posted January 28 Eu azi am vazut pentru prima oara filmuletul si am luat-o razna. Nu inteleg cum naiba, ca doar am mai auzit Aprilii, am si mers pe cateva, dar frăăăățiiieee, asta e la alt nivel. L-am adaugat la favorite, de anunt zic. Poate cine stie cum ne-o duce viata... Quote Link to post Share on other sites
Starcream Posted January 28 Share Posted January 28 Acum 4 minute, littlekriminal a spus: dar frăăăățiiieee, asta e la alt nivel. E cea mai zgomotoasă motocicletă auzită vreodată. Iadul direct! In za good way Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted January 28 Author Share Posted January 28 58 minutes ago, Starcream said: E cea mai zgomotoasă motocicletă auzită vreodată. Iadul direct! In za good way Se aude puțin, da. Și ca să fie clar: evacuarea de pe ea nu este legală pe stradă. Nu este prevăzută cu db-killer/silencer/amortizor zgomot. Detalii tehnice aici. Quote Link to post Share on other sites
Admin l.u.v Posted January 28 Admin Share Posted January 28 Asta nu-i aia făcută din 2 bucăți, codița de Honda și restul de la Aprilia? Au ieșit bine sudurile pe cadru și lipiturile carenei, zici că mobra-i nouă! PS: sună într-un mare fel motorul. Ulei nu-i pui? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts