Clau l SuperMoto Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Salut , am un Aprilia sx de 50 am pus set pe el de 80cc de la top performance și acum merge maxim 70-73 km/h , ce ar trebui sa fac am reglat toate reglajele că la carte , îmi trebuie un nou carburator de 21mm? Quote Link to post Share on other sites
AdrianB1 Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Ce pinioane ai? Daca la 10,000 rpm in treapta a 6-a ai doar 72 km/h cum te astepti sa ajungi vreodata mai sus? Eu la turatia aia as avea cam 200km/h cu pinioanele standard, la 72 km/h ar trebui sa ai vreo 4-5000 rpm. Quote Link to post Share on other sites
jerry_mcrie Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 13 hours ago, Clau l SuperMoto said: Salut , am un Aprilia sx de 50 am pus set pe el de 80cc de la top performance și acum merge maxim 70-73 km/h , ce ar trebui sa fac am reglat toate reglajele că la carte , îmi trebuie un nou carburator de 21mm? ce ar trebui sa faci? sa mergi cu 50 la ora asa cum este gandita maotocicleta. 70-73 la ora este deja ff bine, mai mult poate sa doara si mai rau decat acum. in plus... 13 hours ago, Clau l SuperMoto said: ce ar trebui sa fac am reglat toate reglajele că la carte , îmi trebuie un nou carburator de 21mm? intrebarea asta ma face sa cred ca nu ai reglat toate ca la carte. si ca nici nu ai putea face asta avand in vedere ca nu stii "meserie" suficient cat sa nu ai nevoie sa intrebi ce o fi in neregula de scula de 49cc nu "trage" suta... exista unii care sunt de meserie adica mecanici care ar putea cu motorul in fata sa isi dea seama care este problema. pe forum desi este moca initial nu se rezolva problemele de obicei plus ca daca ajungi sa strici cinestie ce pana la urma vei iesi mai scump... desi sunt sigur ca o sa o faci, nu intelege gresit ce am scris mai sus. nu am nimic cu tine, dimpotriva iti doresc binele nu raul. succes si mult noroc. Quote Link to post Share on other sites
Adrian M. Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 jerry, e inutil. Rupe i fashu Clau! Da tare! Quote Link to post Share on other sites
RedRat Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 MORE RPM !! Daca ar fi sa folosim regula de 3 simpla: 10.000 RPM iti da o viteza de 73 km/h? Atunci pentru 100 km/h ai nevoie de aproximativ 13.700 RPM Sau pentru 120 km/h in jur de 16.450 RPM Ori... pinion mai mic pe spate (dar asta iti va scade din puterea motorului) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts