Sari la conținut

Ulei CBR 500RA 2014 (motor 2 timpi)


bozomego
 Share

Postări Recomandate

Salut . Sezonul trecut am schimbat la service uleiul . Baietii de acolo s-au uitat pe un site si au vazut cerintele producatorului . Nu mai stiu exact ce au bagat deoarce nu mi-am notat dar stiu ca era full sintetic . Acum vreau sa cumpar ulei din alta parte pentru ca am invatat sa il schimb eu. Ce recomandati ? sau unde sa caut sa pot vedea exact cerintele producatorului ? Vreau sa bag ceva bun , nu ieftinituri ! Multumesc !

Editat de bozomego
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Pentru inceput, asa cum a scris  colegul de mai sus e mai bine sa mergi cu mobra la 1 service pentru schimbat uleiul si filtru de ulei.Tot acolo poti intreba ,daca aici (forum)  iti e greu sa cauti ,dupa cati kilometri e recomandat schimbul de bujii,inlocuirea sau spalarea filtrului de aer ( nu stiu din ce material e filtrul la mobra ta),etc.

La mobra mea e stantzata pe surubul unde vine turnat uleiul, tipul de ulei,pe care eu ,personal il respect.Producatorii bine cunoscuti se..... cunosc.)))))

Succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti baga motul 7100 10w40. Ideea e ca motorul tau e in 4timpi. Dupa cum spuneau colegii mai sus mai degraba mergi la cineva sa il schimbe iar pe tine daca te pasioneaza pui mana si citesti despre motoare si motociclete.

 

Nu te zgarci ca am mai vazut pe unul odata care a bagat antigel in loc de ulei de motor la un R1 si s-a sfarsit prost.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 8 ore, Lucian_M a spus:

Prima dată era să dai foc motorului. Acum te apuci de schimbat uleiul. Nu știi prea bine care e faza cu "2 timpi". De ce vrei să nenorocești motorul ăla? Că sigur faci vreo boacănă...

Intradevar am confundat "2 timpi" cu " 2 cilindri " ,dar nu inteleg de ce ma tot judeci tu atat pe toate posturile . Ma vezi pe mine ca dau sfaturi ? Intreb ca sa stiu . Daca nu ai un raspuns la ce am intrebat atunci te rog sa iti vezi de drum . 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Man,sa confunzi 2 cilindri cu 2 timpi arata ca nu stii principiile cele mai elementare de functionare ale unui motor.Si o spun bland,asta e ,fiecare este bun la ceva,si la altele nu. De aceea colegii recomanda sa mergi la service,altfel daca citesti pe un forum ca e bine sa pui ulei 80w90 ca este mai gros,sunt sanse sa o faci.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...