Sari la conținut

SMAEB 2019 - discutii


warlock
 Share

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 61
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La 29.01.2019 la 6:01, TETEA. a spus:

 

Ei da, in cazul asta, poti sa lingi unde ai scuipat in urma cu ceva vreme... Corect?

 

 

 

Interesant! Cat de subiectiv-contradictorii ii sunt afirmatiile...

Observ asta din ce ai scris mai inainte si daca MAN-ul nu mai satisface deplin, ca neah...bla bla de 40 lei, "acum ne dam in barci pe 70E", gondolele si barele de pe cizma de     😋  A:) -talia si alea au prins paianjeni...

Editat de TeDy 'M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Serios vorbind sunt interesat, in caz ca stie cineva si in caz ca se discuta si lucruri serioase, daca o sa avem onoarea sa ne putem urca pe, sau macar clati ochii cu 790  R la salonul asta.

 

In rest , daca aveam FB ii ceream Ralucai prietenia, alfel nu prea stiu cum sa devin fan, dar mi-as dori.

Editat de ERU
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 20 minute, ERU a spus:

Serios vorbind sunt interesat, in caz ca stie cineva si in caz ca se discuta si lucruri serioase, daca o sa avem onoarea sa ne putem urca pe, sau macar clati ochii cu 790  R la salonul asta.

 

La Dementor ai incercat ? Ca la salon sunt sanse mari sa nu apara importatorul nici anul acesta. De vreo 4(?) ani n-a mai dat pe acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Harley au venit cu patru butoaie si 5 motorete imprastiate ca din fund. Halal stand...Indian au fost Star of the Show! Au adus toata gama! Au avut stand de merch! Personal amabil! Te puteai urca pe motociclete fara sa ceri voie! Puteai servi o cafea si admira toate exponatele. Bravo lor! Harley chiar nu inteleg de ce se mai chinuie! Desi Harleyst, nu pot sa nu remarc finisajele superioare ale celor de la Indian! Moto Guzzi iar mi-au placut.Fac motociclete cu suflet pentru orice buzunar! Personal amabil! Tot respectul! Bmw ca in alti ani. Honda si Yamaha...meh...piese anoste. Ducati..asa si asa. Pe partea de custom, standul lui Vova de la Daytona Twins a iesit in evidenta. O gramada de pasari rare pentru ochi antrenati. Ace Custom...o amestecatura anosta de asa zise custom-uri fara noima.Impresii pana peste cap.In rest, nimic spectaculos! As vrea pe viitor sa vad Triumph!

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricat de slab ar fi salonul.romanii tot nu au bani sa cumpere moto noi!Multi se suie pe ele .balesc .fac poze si cumpara ceva la 2-3000!

Numai la standul Indian am vazut zeci de insi calare pe ele!Si aia daca vand cateva bucati zic sarumana!

Oferta e prea bogata pentru buzunarele goale sau pline de datorii la banci!

Cine are cascavalul in buzunar are ce sa cumpere!Indiferent ca vrea adventure,sport,a1,a2,scutere sau electrice!

KTM,Triumph sau Suzi lipsesc de cativa ani pentru ca au intelegere cu alt salon!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-am mai dus de vreo 2 ani, pentru ca erau neinteresante smaeburile trecute, insa azi am fost si pot spune ca a fost jalnic. Doar doua lucruri m-au bucurat, si anume ca am vazut Honda Monkey si producatorul romanesc de echipamente moto. Pentru ce ofera la un pret foarte mic, o sa-mi cumpar o geaca de la ei, chiar s-a simtit marfa pielea si calitatea ei per total.

In rest, jalnic, nici macar motoreta lui Valentino Rossi din 2017 nu m-a impresionat prea mult, multe piese pareau foarte ieftine, cam aliexpress de ieftin.

Si sa nu uit, foarte putine zone cu echipamente, doar scoli moto de jur imprejur si cam atat.

Cam atat, ma mai duc peste cativa ani, poate se schimba ceva.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu vin din 2004, si nu am lipsit la niciunul!In anii de inceput nici nu existau standuri de reprezentante!Fiecare venea cu ce putea,un model doua,majoritatea seconduri\\\\1

Asa ca frati nemultumiti,au fost si vremuri mai grele,cum au fost si vremuri mai bune!Acum sunt mai rele,dar nu din cauza ofertei,ci pe motiv de dineros!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Maine mergem si noi sa aruncam o privire. 

Imi trebuie un topcase, bagaje laterale, kit de lant si alte maruntisuri.

O geaca "highviz" ar mai trebui si pe la magazine nu au pe stock.

Poate am noroc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Curios, pentru ca piata si vanzarile moto sunt in crestere , chiar spectaculoasa de la an la an, iar salonul in cadere libera.Tind sa cred ca este de la organizare si pun pariu ca pe viitor se va intampla ceva: poate va mai aparea un salon !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kosh, geaca hiziv am luat eu acum o luna de la Motorteam. Mai aveau câteva pe stoc, Clover Ventouring. Foarte de treaba dna de acolo. Acum o săptămână am luat și o casca. Am primit și ceva reducere. 

La salon nici anul asta nu dau, am preferat sa dau o fuga pana la Enisala astăzi, a fost prima data. Am ajuns acum 30 min acasă, a meritat din plin! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 31.01.2019 la 17:22, Adrian M. a spus:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

BUUUUUUUUUURN! Mama cum a fost asta.

Aia cu suitul pe motoare, s-a tot discutat. e pusa, ca vin toti specialii. Daca esti om normal la cap, dai buna ziua, zici ca vrei sa sui pe mobra, si te lasa. Ca doar de aia vin acolo, sa te lase sa vezi cum e pozitia pe ele, printre altele.

 

la stand la Honda, eu eram pe cb500x, langa mine NC750x pus la orizontala de un destept care s-a urcat pe el si a reusit sa-l dea pe jos. dupa ce l-a ridicat s-a facut rpd nevazut cu-dlaea hai ca nu are nimic uite si tira,,,

 

la yamaha, honda, bmw, indian (cu game aproape complete) aveai sa incaleci si  fara ce ceri voie si nu numai la standurile astea. am vazut si niste motorete electrice foarte ok

 

mie mi-a placut, frumos, aerist, fara aerul de talcioc din alti ani. si nici macar aglomerat. pacat ca salonul asta nu reuseste sa uneasca toti importatorii moto din tara...

 

mi-a placut motoreta lui Rossi, mt-09 tracer GT, Tenere 700, CB500X si motoretele electrice de la Soco

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce mi-a atras atentia:

 

Honda CB650R - draguta, finisaje foarte ok (cea mai bine finisata din gama Honda - exceptand Gold Wind), pret decent (8k euro). De luat in seama pt cei care vor un naked de oras/naveta.

Honda Forza 300 (scuter) - arata foarte bine (luxury) in realitate, n-as sti ce sa aleg intre asta si XMAX 300 (au aprox acelasi pret).

Tracer 900 - chiar eram interesat de model, dar finisajele sunt cam slabute. Nu inteleg de ce saua scartia cand te asezai pe ea :))).

Tenere 700 - am scris pe topicul dedicat: foarte inalta, finisaje slabe, mi-a saltat inima prima oara cand am zarit-o, dar apoi a fost o mare dezamagire (mai ales din perspectiva pretului cerut).

Tenere 1200 - mare supriza: desi aparent balena, pe loc se simtea foarte usoara, echilibrata (gen cum sunt boxerele de la BMW), inaltime sa rezonabila, chiar nu mi-ar frica sa o iau la un ride-test.

Ducati - toate finisate superb, MTS 950 inca e unul din modelele lor la care balesc.

Moto Guzzi V85 TT - mama, mama. O bijuterie pe roti. Am avut ocazia sa o aud (o pornise cineva din staff)..e absolut wow ca sunet, mai ales sus in ture. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Subscriu la ce au zis colegii. Oferta varza! 

De anu asta sunt "returning driver" si am vrut sa imi schimb echipamentul. Am plecat cu banii in buzunar. Atat eu, cat si alti 2 prieteni. Ba mint, colega si-a luat totusi o pereche de manusi :) 

Nu-mi pare rau de drum, ca m-am urcat pe viitoarea mobra si multumesc colegilor de "showul" din parcare. E mereu o placere :)

 

Oferta decenta la geci. La altele nu prea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fusei si eu azi. Un tricou la nefasta, doua la kinder si-atat. Ceea ce-i jalnic, cautam combinezon, manusi, chestii consistente.

 

M-am urcat  pe toate mobrele care m-au interesat, in unele situatii cerand intai voie. E drept, n-am vrut pe multe. Indianu' mi s-a parut pe primul loc ca pregatire pentru salon, apoi Yamaha, BMW, Ducati.

Poate am avut eu asteptari prea mari, insa cam regret timpul pierdut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

GoodKat, looool...

WTF dude? N-ai mai vizitat si altceva?!?! Te-ai oprit doar acolo si atat?!?!

7 hours ago, Cavaleru said:

eu il astept pe @Metal Heart sa ajunga acolo sa faca poze, baiat cu talent si ochi format pt ce e frumos :D

Neaaaah, n-am fost in forma azi. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Primul SMAEB la care am participat, azi (duminica) pe la ora 11:00.

IMG_20190421_171556.thumb.jpg.cd3b6ef194fbddbd12551ae77a70fbf8.jpg

 

Am incercat sa merg fara prejudecati, stiind ce s-a scris aici despre cel din 2018 si sa-mi fac propria impresie.

 

Frumos ca ne-au ghidat baietii spre parcarea moto.

N-am apreciat ca mi-au cerut banii de bilet inainte sa ajung la ea, cat eram pe moto, cu manusi in maini si mana pe ambreiaj, na si baga in neutru, da jos manusa, cauta portofelul sa scoti 30 de lei, nu scapa manusa, da banii, ia restul.

Am admirat multe motociclete frumoase in parcare.

N-am apreciat choperistii care atunci cand plecau tineau sa sparga timpanele celorlalti motoristi aflati in parcare, turand de-ampule@ motorul.

Destul de mic spatiul expozitiei, am avut timp de doua ture.

Inca amabili oamenii din standuri, desi probabil obositi dupa 2 zile pline.

 

I-am apreciat pe cei de la Motor-inn @PICAMAR. Dintre toti vanzatorii de echipamente si accesorii, atat in magazin cat si la SMAEB, ei raman in top ca fiind cei mai prietenosi. M-au recunoscut ca si client. Au avut rabdare sa-mi arate mai multe optiuni si cum functioneaza si mi-am cumparat un suport RAM de toata frumusetea, cu prindere direct in suruburile de la inaltatoare si cu o reducere, totul la 350 lei:

IMG_20190421_143806.thumb.jpg.f14ea7b2b0b78ef1f71053606e3d025e.jpg

 

 

Singura motocicleta pe care am fost curios sa ma urc a fost Tenere 700. De doua ori. Am inteles ca e prototip si nu porneste motorul, finisajele nu erau ultima varianta, saua scartaia si plasticele din bord pareau lipite cu silicon ca la Dominatorul meu, si nici greutatea nu era neaparat apropiata de realitate. Dar mi-a placut simplitatea ei, foarte similara cu Domi.

 

Supersporturile, vitezanele si chopperele personal ma lasa rece, insa am avut ocazia sa admir de aproape Niken-ul, Multistrada si toata seria adventure de la BMW. My god cat de enorma e versiunea Rally. E jumatate de masina.

 

Overall, multumit de accesul la toate mobrele astea pentru doar 30 de lei.

 

N-am gasit o cheie imbus in tot targul sa-mi prind si eu suportul RAM inainte sa plec de acolo.

M-a ajutat in parcare un baiat, Bogdan, salutari cu ocazia asta, m-a asteptat cat am incercat eu sa-mi rezolv treaba (chit ca nu am reusit sa desfac atunci pe loc surubul), m-a lasat si sa-i admir casca la care ma gandesc si eu, un Nexx X.Wed 2.

 

Cat am oprit pe la Victoriei ca sa-mi dau seama pe unde sa ocolesc maratonistii sa ajung si eu la Romexpo, un baiatel de mana cu mamica lui mi-a zis ca am o motocicleta frumoasa :D.

 

 

Editat de AlexAB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

On 20.04.2019 at 19:37, unaetnumitsirc said:

 producatorul romanesc de echipamente moto

Esti dragut sa spui si cine e producatorul romanesc de echipamente moto? A avut stand propriu sau e un magazin anume prin care vinde?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Suit pe toate motoarele de care eram interesat, check! Luat manusi wp, check.  Probat o motoreta electrica, check.  Facut o obsesie pentru fjr1300, check:))) 

@ovi_ice, vezi ca motodynamics, mi au adus la cerere, din Bulgaria, supertenereul, sa ma dau cu el. Super ok au fost. Motoreta e faina, daca vrei un adventure, si nu vrei cardane bulite, suspensii care cedeaza, pompe abs bulite, blocuri comenzi care fac fitze. O avea 250 kg, la gol, dar nu le simti deloc!! Twin ul ala, e cumva lipsit de caracter. Dar umbla vorba ca yamaha a gasit mai mult, dar a restricționat treaba datorita normelor de poluare. Cu ecu reflash, si finala mai aerisita, au scos in plus 15 cai  pe dyno probat. Look it up. Mie mi a placut foarte mult, dar totusi face cu ochiul fjrul ala... Am stabilit cu ce inlocuiesc rt ul :)) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...