Sari la conținut

SMAEB 2019 - discutii


warlock
 Share

Postări Recomandate

Nu o sa inteleg niciodata cocalarii cu motzul vopsit blond care merg la salon sa-si faca poze pe toate motocicletele.

Eu unul, as interzice incalecarea pe motoare in acest scop.

Am vrut si eu un Rev'it si nici de ala n-am avut parte. Dezamagit anul asta ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 61
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Posesor de A de aproape 4 ani. Fara vehicul pe 2 roti motorizat propriu. Inca. Alte investitii, nu-mi pare rau. Dar in maxim 2 luni trebuie sa cumpar scuter (neaparat nou), ca schimb proiectul si nu mai e suficient metroul. Nu la scuter ma gandeam eu cand am dat de A, dar intre timp mi s-au schimbat viziunile.

- probat in sus si in jos NMax 155 si PCX 125, hotarat eu pe Yamaha, sotia pe Honda. Pentru oras ce sare de 200 e prea mare, si caii in plus indeamna la prostii. Cele mai bune din gama, fara concurenta in afara de cea reciproca.

- impresionat de amabilitatea si informatiile de la SYM, dar la banii pentru un SYM mai pun cateva sute si raman in zona japoneza. Oricum, profi, pare ca vor sa penetreze si mai bine piata.

- Super Soco: m-am dat cu cele 2 electrice prin curte si sincer am probat viitorul! Daca eram cu 10 ani mai tanar, prindeam cat inca sunt in putere ceva mai rasarit pe domeniul electricelor. Foarte usoare motocicletele si facute cu cap, dar cvasi necunoscute, inca n-as da un scuter cu motor termic pe electricele astea, chiar daca le-am calarit cu un zambet larg pe fatza si unul din importatori e un vechi colaborator de-al meu, de la constructii a ajuns la motoare. Si 70km autonomie avem deja pe trotinete (Joyor), pe o "motocicleta" parca vrei sa ajungi macar pana la Snagov si inapoi cu un plin de curent.

- Felicit si eu organizarea Indian si mai ales gama larga de Scout-uri disponibile. Cred ca e primul motor de 1000 pe care pot sa-l incalec si sa-l misc de colo colo fara sa-l simt ca vine el peste mine (171cm/65kg). Clar model preferat de pensionare, daca ma mai tine sa ma apuc de touring la varsta aia.

- am remarcat aspectul si finisajele de la Keeway, care pe jumate din modele aveau "VANDUTA, nu incalecati". K-Light si Superlight arata intr-un mare fel in poze si de 10 ori mai bine in realitate, dar mai demult tot forumistii de aici m-au desumflat cu privire la fiabilitate, altfel poate aveam una deja. Preturile erau practic tavalite pe jos, cu 2000 eur iti luai orice model de-acolo.

Am avut timp foarte limitat in weekendul asta, de-abia am prins 1h30', am trecut in graba pe la celelalte. Voiam sa mai calaresc si un Royal Enfield, nu i-am vazut pe Ural pe nicaieri. My 2 cents.

Editat de green_fox
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, XaeL a spus:

Esti dragut sa spui si cine e producatorul romanesc de echipamente moto? A avut stand propriu sau e un magazin anume prin care vinde?

Alphaheadmoto. Au avut standul lor si am ramas foarte placut impresionat de calitatea echipamentelor, piele si textila, manusi si incaltaminte. Nu am vrut sa zic de prima data pentru ca nu am vrut sa creada cineva pe aici ca le fac reclama sau ca sunt prieten cu ei, pentru ca nu ii cunosc. Dar da, misto echipamentul si chiar voi cumpara o geaca de la ei. Ce mi-a placut e ca pot sa-ti faca geaca sau ce echipament vrei tu dupa marimile tale, te masoara etc si iti da comanda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe cei de la Alphahead ii cunosc si va pot spune ca sunt foarte misto echipamentele lor. Sunt foarte bine facute, comode si moi. Iar preturile nu sunt mari. 

Sa probati si incaltamintea. O sa aveti surprize placute.

Au intrat pe piata anul trecut. Sigla lor este inspirata din simbolul Lupului Dacic, tocmai pentru a sublinia faptul ca este un produs romanesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si eu ecipamentele lor... interesante. Plus ghetele, f misto. Daca vin si cu preturi ok au sanse mari sa se impuna. 

Eu am probat niste manusi scurte din piele... destul de ok dar la 300+ de lei mi s-au parut un pic cam scumpe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 12 minute, Metal Heart a spus:

Daca vin si cu preturi ok au sanse mari sa se impuna.

 

Din ce zicea acolo la stand baiatul, ar avea protectii level 2, titan la umeri si la coate plus alte chestii, gen aerisiri si mesada detasabila. Daca comparam geaca de la Alpha cu una dainese cu aceleasi "specificatii" de titan si etc, nu vad de ce as plati 2000+ pe dainese, si nu 920 lei pe o geaca de la Alpha.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, Adrian M. a spus:

@ovi_ice, vezi ca motodynamics, mi au adus la cerere, din Bulgaria, supertenereul, sa ma dau cu el. Super ok au fost. Motoreta e faina, daca vrei un adventure, si nu vrei cardane bulite, suspensii care cedeaza, pompe abs bulite, blocuri comenzi care fac fitze. O avea 250 kg, la gol, dar nu le simti deloc!! Twin ul ala, e cumva lipsit de caracter. Dar umbla vorba ca yamaha a gasit mai mult, dar a restricționat treaba datorita normelor de poluare. Cu ecu reflash, si finala mai aerisita, au scos in plus 15 cai  pe dyno probat. Look it up. Mie mi a placut foarte mult, dar totusi face cu ochiul fjrul ala... Am stabilit cu ce inlocuiesc rt ul :))

 

Salut. Eu ma uitam la ceva mai usor, avand in vedere ca folosesc moto si in oras si nu sunt tocmai inalt. Si sa pot iesi cu ea pe ceva off-road. De aceea am fost incantat sa vad Tenere 700 (pana la urma mi-am dat seama ca nu e pt mine),  m-ar fi interesat sa probez si Tiger 800, KTM 790 Adv. Si un F800GS SH mai nou ar fi o optiune, dar iar ajungem la problema inaltimii. Cred ca singura la care as trece cu vedere greutatea ar fi V85 TT care mi-a placut f mult, in plus e o mobra scurta si cu saua nu foarte inalta. Ma rog, pt Guzzi mai trebuie ceva bani fata de cat am acu...si mult curaj sa iau un motor absolut nou, de la o firma care nu e chiar renumita pt fiabilitate:D. 

Pe tine nu te-ar tenta un RT sau GS mai nou ca fabricatie (gen 2013+) ? La salon am avut ocazia sa ma urc back 2 back pe GS-ul mare si V85TT si diferenta e clara dpdv al centrului de greutate. R1250GS cu 249kg se simtea mult mai usor ca V85 cu 229kg (nu  ca cel din urma ar fi fost top heavy). Platforma aceea (motor boxer, telelever, paralever) cred ca va fi mereu numarul unu in ceea ce priveste distributia maselor, manevrabilitate, etc. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ovi_ice, m-am suit pe tot ce are interesant BMW. Da ,imi place maxim RT ul, din pdv distributie mase, centru greutate jos, suspensia specifica. Face motoreta super manevrabila, chiar daca , la plin, cu crashbars si topcase/sidecase uri, se duce in 280kg.  Nu sunt insa mare fan al motorului. Initial ma gandeam la un RT mai nou, 2013 2014, cand a aparut model nou, dar la cate bube au avut, incepand de la blocurile stanga dreapta ,comenzi, cardan picat random, la 20, 30.000 km, ma cam ia cu emotii. Acum am luat RT, pentur ca a fost dintr o sursa sigura, cu multe chestii schimbate-facute deja. Nu stiu daca as avea curaj sa ma arunc la mobra de 10.000 euro, sh,  cu probleme stiute, ca apoi sa ma usture de numa, cand pica ceva. Implicit, fjr ul, care este momentan, cea mai aproapiata, de cerinte. Vedem dupa ce merg pe un GS/GT, respectiv fjr. Dar acum, sunt , cel putin, din pdv pozitie, lamurit. :D

Hai cu pozele de la targ!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

@Adrian M.

Fjr gen 3 găsești sa închiriezi în Spania (Granada parca). Este un topic de anul trecut al lui @little kriminal în care gasesti toate detaliile.

@ovi_ice

Ktm 790 Adv (nu R) este deja în oferta de închiriere de la High Bike (Ischgl, Au). 

Dacă nu te tentează sa dai 100 euro/motor/zi, în perioada 25-28 iulie se va organiza o întrunire moto acolo - Top of the Mountain / Biker Summit. In perioada intrunirii, toate motoarele din oferta lor (sa fie minim 20 de modele Bmw, Ktm, Yamaha și Kawasaki) vor fi disponibile la închiriat pt 20 euro/ora. 

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 21.04.2019 la 23:21, AlexAB a spus:

I-am apreciat pe cei de la Motor-inn @PICAMAR. Dintre toti vanzatorii de echipamente si accesorii, atat in magazin cat si la SMAEB, ei raman in top ca fiind cei mai prietenosi. M-au recunoscut ca si client. Au avut rabdare sa-mi arate mai multe optiuni si cum functioneaza si mi-am cumparat un suport RAM de toata frumusetea, cu prindere direct in suruburile de la inaltatoare si cu o reducere, totul la 350 lei:

La ce prețuri au produsele lor, e musai să fie prietenoși. :)

 

PS: https://bikermag.ro/suporti-smartphone-si-tablete/59790-suport-telefon-gidon-ram-mount-x-grip.html

Editat de Doctor X
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La cel luat de mine am luat bratul lung si prinderea, acea bila neagra cauciucata, un surub direct in suportul de ghidon.

Ca sa fie cat mai la nivelul ochilor și imobilizat, fără sansa de a se roti in jos pe off-road. Pun niște poze mai târziu pe topicul cu mobra mea. 

Bogdan a ales sa nu aduca bikermag la smaeb, si nici nu avea toate prinderile disponibile in stoc. E altceva sa le ții in mână. (na, îmi rationalizez si eu cheltuiala). 

 

Am fost și la magazine scumpe unde mi s-a dat cu flit :)) omul sfințește locul, mai mult decât preturile, in umila mea opinie. 

Editat de AlexAB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...