ashtray. Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Partikip cu 3... Quote Link to post Share on other sites
frigider Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Acum 1 oră, ashtray. a spus: Partikip cu 3... avem un grup salbatic de moto-pinguini, observati cum stau grupati (ca fratii lor indepartati, pinguinii in antarctica); fac cu randul care sta la mijloc/care la exterior sa se apere de vant reciproc si sa treaca iarna cu bine. Quote Link to post Share on other sites
Ribo Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 @AlexAB vezi ca ai PM :)) Quote Link to post Share on other sites
AlexAB Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 (edited) 4 minutes ago, frigider said: avem un grup salbatic de moto-pinguini, observati cum stau grupati (ca fratii lor indepartati, pinguinii in antarctica); fac cu randul care sta la mijloc/care la exterior sa se apere de vant reciproc si sa treaca iarna cu bine. Eu cred ca aranjarea exprima mai mult preferintele sexuale ale posesorilor. Cel din stanga crede ca e straight ca doar o da, dar nu e sigur. Cel din mijloc e clar. Cel din dreapta a vrut locomotiva, ca asa ii place. Edited January 17, 2019 by AlexAB Quote Link to post Share on other sites
M!ha! Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 In ce hal te saraceste motociclismul asta. Nici bani de iernat nu mai raman. Quote Link to post Share on other sites
Alx1000 Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Tinuta in tipla! Quote Link to post Share on other sites
taong_mapagbiro Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Ieri pe lang fizicienilor era un ktm model mai nou, adventure asa , cu cutii ...inghetat bocna ... Quote Link to post Share on other sites
Metal Heart Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Cred ca e ala al lui Rotila. Ceva ma face sa cred ca a mers cu el inainte de inghet. Quote Link to post Share on other sites
dankawa123 Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 alea 3 is ale mele, din pacate a 4-a si a 5-a sunt stocate intr-o curte, dar la iarna urmatoare nu va dezamagesc. o sa fie si ele acolo. si va dau si o veste proasta, nu va fi niciuna de vanzare vreodata, asta sa va puneti pofta in cui. motoare tipla gasiti si la altii Quote Link to post Share on other sites
Lucian_M Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Unii le tin in casa, altii nici macar o prelata nu arunca pe ele. Zic asa, ca fapt divers. A mea e in hol. Nu la caldura, dar macar nu o bate vantul si nu o ninge. Quote Link to post Share on other sites
Marius Mihasan Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Acum 22 ore, Lucian_M a spus: Nu la caldura, dar macar nu o bate vantul si nu o ninge. Zic tot asa ca fapt divers - vezi sa nu raceasca la bujie daca sta pe hol. Bag-o in bucatarie si da drumul la centrala, altfel face un reumatic la ceva rulment, fereasca sfantu . Quote Link to post Share on other sites
Lucian_M Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Unde o tin vara, o ninge iarna. In hol sta numai bine si nici nu ma costa ceva sa o stiu la adapost. De ce sa dea rugina in ea, cand in cateva minute am bagat-o la loc ferit? E ceva rau ca nu-mi bat joc de banii mei? Quote Link to post Share on other sites
paulynos Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Ironia nu e unul din punctele tale forte. Quote Link to post Share on other sites
Lucian_M Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 (edited) Noi am mai avut contre. Hai s-o lasam asa. Daca nu te-ai referit cumva la mine, imi cer scuze. Pot face asta. Edited January 28, 2019 by Lucian_M Quote Link to post Share on other sites
taong_mapagbiro Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 La 27.01.2019 la 22:52, Metal Heart a spus: Cred ca e ala al lui Rotila. Ceva ma face sa cred ca a mers cu el inainte de inghet. A aparut pe feisbuci , pusa chiar de propritar... Quote Link to post Share on other sites
paulynos Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Si daca am avut contre ce? Nu inseamna ca nu am avut dreptate cu afirmatia anterioara. Faci riduri de la atata incruntat, bea o bere si relaxeaza-te. Quote Link to post Share on other sites
Lucian_M Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 De-aș avea și la bani așa noroc cum am cu unii... oameni... Cică suntem motocicliști, ne ajutăm, ne înțelegem. Plm, cea mai tare vrăjeală. Unii îs îngrijorați de ridurile mele. Fuuuck... Quote Link to post Share on other sites
Marius Mihasan Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: Unii îs îngrijorați de ridurile mele. Fuuuck... Iar altii de motocicetele altora. F.ut.u-i......Si da, nu tii la / nu intelegi ironia si gluma. Quote Link to post Share on other sites
einstein1984 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 la prosper 13 septembrie se intalnesc membrii Hells angels romania... e un harley in zapda vai soarta lui, deja se scorojeste saua. macar o prelata de avea si el. Quote Link to post Share on other sites
Ribo Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Mai frumos de asa nu se poate ! Quote Link to post Share on other sites
petre81. Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Nu trebuia sparta gheata de pe ea, asa se asigura conservarea peste iarna. Quote Link to post Share on other sites
Admin l.u.v Posted January 29, 2019 Author Admin Share Posted January 29, 2019 Eu o țin într-o curte și în zilele alea cu ploaia înghețată de la vânt mi-a alunecat prelata. Hai ca sâmbăta se anunță vreo 9 grade, dacă e uscat pe jos scot mândra la o tură Quote Link to post Share on other sites
Contabil Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Asa se baga mintile'n cap la mobra, sint astea de genul care fug aiurea prin tara (chiar si pe afara) de primavara pina toamna (citeodata si iarna). Csf-ncsf-cobori cu lantu'n mina la prima zapada (atunci o prinzi in ofsaid) si-o legi de orice ai pe linga tine, copac, stilp, gard, orice. Daca n-ai, o tragi cu lantul pina acolo, n-o lasi ca iar fuge. E, dupa citiva ani de tratamente, sa vezi ca pleaca mai rar ... nu mai fuge ca nebuna, unele chiar se potolesc definitiv. Quote Link to post Share on other sites
dionysos Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 La 16.01.2019 la 22:54, ianachim a spus: Una langa mine e in a doua iarna Asta e pe Uverturii, langa o Honda tinuta la fel... Mi se rupe inima cand le vad. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts