Jump to content
Sign in to follow this  
costel78

15 martie 2019 Club Fabrica-Bucuresti

Recommended Posts

Dupa accidentul de cosmar din vara lui 2018 visul lui Radu este sa redevina erou pentru FILIP, baietelul sau.
Cu ajutorul familiei si cu o mare ambitie, cele mai cumplite momente au ramas in trecut.( Pierderea unui picior si o mana inca pe un parcurs de reconstructie)
Lui Radu ii place foarte mult rockul si atunci oameni foarte inimosi, in frunte cu niste artisti minunati s-au hotarat ca pe 15 MARTIE sa te invite la un concert live de zile mari la Fabrica, unde ii vei vedea pe legendarii PHOENIX alaturi de ROADKILL SODA, DAMAGE CASE, KUNNSTRA si AXIS(Timisoara). Impreuna putem face diferenta pentru Radu, asa ca pe 15 Martie esti asteptat in Club Fabrica pentru mult rock si o fapta buna.
Help RADU!
#helpradu

 

poza radu.jpg

Edited by costel78

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aia care canta stiu si circumstantele accidentului?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate ne spui si de ce ar fi important sa stie...?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@goe 75

Pt ca omul era baut cand a intrat singur in parapet. Ma rog, nu chiar singur, ca era cu pasageră. Exista topic pe forum despre eveniment.

In fine, trebuie sa il ajute si pe el cineva. Dar nu stiu, cand e vorba de alcool la volan / ghidon, parca nu prea simt vreo compasiune. Nimeni nu circulă 100% regulamentar pe moto, multi au avut accidente din propria prostie (eu, tu etc) dar... alcoolul mi se pare prostia supremă. Si absolut gratuită. Parerea mea.

Edited by XaeL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm...Parca speram sa scoti altceva din joben. Omul a platit pentru greseala facuta...aici era vorba de ajutor...Daca nu ai compasiune mai bine nu te mai exprimi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ce pot sa-ti spun, my friend? Cand e vorba de alcool la volan/ghidon, eu vad negru in fata ochilor. Iar "reclama" asta pusa in vorbe care sa smulga lacrimi (accident de cosmar, sa redevina supererou) imi face un pic de greata in contextul in care stiu cum s-a produs accidentul. Cum sa-ti spun, m-as astepta, la cum e formulat, sa aiba in spate o poveste de genul "cocalarul cu BMW, beat si drogat, a trecut pe rosu si a calcat motociclistul care circula absolut regulamentar".

In rest, dupa cum am zis mai sus, este evident ca omul are nevoie de ajutor si e bine si frumos ca s-au gasit niste oameni care sa il ajute. Astept sa vad concerte caritabile si pentru ceilalti - multi - motociclisti care au fost raniti grav fara sa fie vina lor sau, macar, fara sa fi fost bauti cand au comis-o singuri.

Daca vrei, mai filozofam si fata in fata cand vii in tara, la o bere.

Edited by XaeL

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
12 minutes ago, goe 75 said:

Stii cum a aparut ziua libera obligatorie de dupa garda la medicii din Franta? A murit unul in drumul spre casa in accident auto si asiguratorul a refuzat sa despagubeasca, motivand cam ce scrie in acel articol.

Pe de alta parte, eu nu sunt de acord cu paralela dintre orele de oboseala si mg de alcool in sange, din simplul motiv ca oboseala si alcoolul nu influenteaza in acelasi mod functionarea creierului. Dar da bine in articol, sa inteleaga lumea cam cat este de periculos sa conduci obosit.

P.S. tu faci o pauza la fiecare doua ore?

Edited by XaeL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...