Sari la conținut

Next Level track&race


Denis_sbz
 Share

Postări Recomandate

In urma feedback-ului pozitiv precum si a celui constructiv venit din partea celor cu care am avut placerea de a colabora ( carora le multumesc si pe aceasta cale pentru increderea acordata ) si a experientei personale acumulate in tot acest timp am decis ca in acest sezon, pentru eficientizarea cursurilor pe care noi vi le propunem, sa facem citeva schimbari de ordin structural. 

In acest sens, vom oferi cursuri Basic ( cursuri dedicate celor care nu au experienta in pista sau aceasta este una redusa ) , Amator ( cei care au trecut prin aceste module dar isi doresc a se antrena si in acelasi timp a aprofunda studiul in compania noastra ) si Race ( program personalizat dedicat celor care au trecut peste toate aceste etape si isi dorect sa treaca la urmatorul nivel precum si sportivilor activi care isi doresc a progresa in grila si rezultate ). 

Pentru motociclistii care vor sa experimenteze si/sau sa faca tranzitia catre pista vom oferi un program Basic bazat pe module care va contine o parte teoretica si una practica, el avind la baza transmiterea si explicarea noilor informatii/ tehnici de pilotaj, implementarea acestora in intr-un mod cit mai corect, eficient si in siguranta. 

Parte teoretica in care discutam si explicam diferentele fundamentale, atit de ordin tehnic cit si ca abordare, intre mersul in pista si cel normal/stradal. De la metode personalizate pentru o tranzitie cit mai lina si naturala la noile tehnici de pilotaj pina la cum se pregatim corect din punct de vedere fizic, nutritional si mental o zi de trackday.

Partea practica va consta in pregatirea/ verificarea/ set up-ul motocicletei, evaluarea cursantului, identificarea, explicarea si eliminare eventualelor greseli de ordin tehnic. Supervizarea implementarii noilor tehnici printr-o monitorizare permanenta din/in pista pe toata durata zilei. 

Cursul complet Basic este alcatuit din cinci module: Pozitia pe motocicleta, Schimbarea de directie, Frinarea - pregatirea intrarii in viraj, rulajul pe viraj - pregatirea iesirii, iesirea din viraj si accelerarea.

Pretul cursurilor Basic/ Modul este de 500 de lei pe zi si/ sau 800 pe doua zile. 

Pretul cursurilor Amator este de 450 lei/ zi, respectiv 700 pe doua zile. 

Pentru cel Race, deoarece este mult mai complex, implica cu totul alte resurse, timp si efort, rog pe cei care sunt interesati a ma contacta personal.

Va mutumesc pentru timpul acordat iar pentru orice sugestie sau intrebare va stau la dispozitie aici, pe WhatsApp sau la tel: 0720049110. Denis.

FB_IMG_1546124944932-02.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda nu stiu ce sa zic dar la sumele astea pe zi  duceti motociclismul in alta directie la scorurile astea ne apucam de parasutism ca tot pe acolo iesim  

din punctul meu de vedere ideea ar fi in felu urmator ca sa inveti ceva si sa fi cat de cat stabil pe tine si motocicleta nu se invata in 2 zile  trebuie minim  5-6 zile   oare cati dintre motociclisti isi permit sa dea 3000 lei ? 

Deci de la pasiunie si indrumare  trecem la bussines hard :)  toate cele bune

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pretul este foarte bun. La altii de la noi am dat pt un curs basic de 1 zi 950 ron.

 

Oricum dupa 1 zi esti rupt, nu ai cum sa faci 5-6 sesiuni una dupa alta (poate "intinse" pe 2 luni de vara, caz in care efortul financiar total e mai usor de sustinut)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, walking^human a spus:

Cand si unde e prima sedinta?

 

Prima iesire programata este pe 15 Martie la MotorPark dupa care vor urma citeva iesiri pe circuitul din Serres/ Grecia. 

 

O data cu incalzirea vremii se va merge in mod regulat la Skatkart, circuit din Tg. Secuiesc, Amkart si MotorPark. 

 

P. S. Pentru evenimentul din 15 Martie toate locurile disponibile au fost rezervate. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
Acum 9 ore, Denis_sbz a spus:

Salut prieteni si entuziasti. 

 

O data cu incalzirea vremii am inceput sa mergem din nou  pe circuitul Skat Kart din Tg. Secuiesc la cursuri si antrenamente. 

 

 

Cand urmatorul ? 15-16 iunie ?  :) 

 

Editat de Santon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...