Sari la conținut

Schimbare cauciuc


Cualge
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 87
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Pai da, ca abia i-a trecut intinderea de ligamente de la umar, pe care a capatat-o predand la clasa aruncarea mingii de oina... :)

 

Lucian, mai zic, sau te potolesti? :)

Editat de TETEA.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75
20 minutes ago, TETEA. said:

Pai da, ca abia i-a trecut intinderea de ligamente de la umar, pe care a capatat-o predand la clasa aruncarea mingii de oina... :)

 

 

 

Prin zona aia au mai fost perioade de foamete... defapt ii invata sa vaneze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uite-te pe graficul asta:

 

dunning-kruger-effect.png

 

In afara de comentariile legate de meseria si zona in care traiesti (care nu vad ce legatura au cu discutiile despre mecanica), tot ce ti s-a zis a fost pentru ca te afli in varful stang din graficul de mai sus. Incredere aproape de maxim, dar experienta aproape de minim. Multi au trecut prin faza asta, in diferite aspecte ale vietii, si pana la urma pe pielea lui fiecare face ce vrea. Doar ca tu faci si pe pielea altora... 

Mai mult, atata vreme cat nivelul de incredere e asa ridicat, este imposibil sa se capete experienta- cineva care "stie" nu are cum si de ce sa mai invete. Unii incep sa lase din figuri dupa ce apar probleme, si apoi incep si ei sa invete. Unii incep sa lase din figuri cand ii vad pe altii cu adevarat buni si isi dau seama ce inseamna cu adevarat pricepere, si apoi incep si ei sa invete. Unii se mint singuri si raman blocati in faza asta toata viata. Se mai numeste si superficialitate.

 

Cine a lucrat vreodata intr-un domeniu tehnic, oricare ar fi el, a observat ca 90% din probleme sunt cauzate de cei aflati in varful stang al graficului. Nu lucrez in domeniul auto/moto dar iti promit ca in ultimii 10 ani in afara de 2 cazuri unde chiar au fost vicii de produs (din fabrica), TOATE solicitarile de garantie au venit din partea unor clienti care aveau EXACT aceeasi atitudine: lasa ca ma apuc sa fac si asta, lasa ca am mai vazut eu la altii, lasa ca nu e mare inginerie, lasa ca nu fac cazuri foarte grele, lasa-ma cu procedura din manualul producatorului ca daca folosesc x in loc de y si fac si c in loc de b e tot aia. Si fireste, au dat cu mucii in fasole. Si bineinteles, in afara de cativa mai toti invata din gresala pe care au facut-o... fix nimic; nu ei au fost de vina ci vanzatorul, produsul, producatorul, clientul, vreun angajat, tara, partidul, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...