Sari la conținut

Contract Vanzare-Cumparare si CI schimbata ulterior


Emotion
 Share

Postări Recomandate

Salut baieti. Anul trecut in iunie am achizitionat o motocicleta pe care am inscris-o doar la primarie (fiscal) si urmeaza sa merg sa o inmatriculez in zilele urmatoare. Precizez ca mi-am schimbat buletinul si acum seria si numarul de pe el nu mai coincid cu cele de pe contractele de vanzare cumparare. Voi intampina probleme cu inmatriculatul ? S-a intalnit careva dintre voi cu aceasta problema?. Voi reveni cu update din caz ca ajung la DPRCIV ... dar ca idee.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probleme ai doar daca te controleaza in trafic si ai depasit termenul de 90 zile, altfel nu se intampla NIMIC! Nici daca ti-ai schimbat CI, tot tu esti, iar data eliberarii noii CI banuiesc ca e ulterioara contractului, deci e clar ca ai schimbat-o dupa ce ai cumparat fierul, nu e nici o daravela. Daca nu circuli cu vehiculul poti sa-l inmatriculezi cand vrei. Mie imi bagase morcovul o dactilogafă de la un birou din asta de(geaba) intocmit acte ca, daca nu transcriu la DPRCIV in 90 zile, se anuleaza itp si va trebui sa-l fac la rar. M-am dus fix dupa 89 zile pt ca mai aveam +1 an de itp iar masina nu circula, era "in facere". Am intrebat la ghiseu despre asta si mi-a confirmat ce am scris mai sus, adica as fi putut sa o inmatriculez fara probleme si dupa cele 90 zile, doar sa nu fiu găjbit circuland cu ea.

Succesuri!

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci mult. Nu expira nici un itp dacă nu înmatriculezi în 90 zile. Legile legate de suspendarea înmatriculării sunt legate de trecerea celor 90 zile de la scoaterea proprietarului din CI de la fiscal sau 30 zile de la expirarea itp-ului. Se aplica doar dacă ești oprit în trafic și penalizarea e aceiași ca în cazul în care conduci o mașină neinmatriculata (fără numere)... 2900 lei și certificat reținut. Nelămurirea mea era strict legata de schimbarea buletinului. Mulțumesc mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...