GAMO Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Salutare! Ziceam ca as vinde nava-amiral. O dau cu toate alea, pentru 12.850 EUR. "Toate alea" le arat in poze. Daca ma apuc sa le dau jos, nu stiu ce sa fac cu ele, dar poate fi o optiune, pentru reducerea semnificativa a pretului. Cauciucurile au 1 km, la fel si revizia completa - de la service la depozit, iar acum acasa. 37.xxx km, am vazut azi. Am schimbat in garantie suspensia spate. In rest, toata motocicleta este ca de la mama ei. Pentru cine intreaba "de ce" - as vrea sa incerc si 790 Adventure R. Quote Link to post Share on other sites
KINGS Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Beton !!! Ajut si eu un pic: locatia Sibiu Quote Link to post Share on other sites
GAMO Posted March 17, 2019 Author Share Posted March 17, 2019 Ah... am uitat sa specific! Motocicleta este, desigur, inmatriculata in Romania, inca din 2015. Vanzarea se face cu factura de la o firma platitoare de TVA. Suma anuntata include, asadar, TVA. La vanzare voi oferi certificat fiscal etc. Motocicleta se afla la Sibiu. Ma puteti gasi la 0740112222 si gavrila2222@gmail.com. Quote Link to post Share on other sites
GAMO Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 (edited) La solicitarea cuiva care a dorit sa vada accesoriile, am facut un film care arata dotarea motocicletei, mai putin gentile hard, de pe dulap. Edited March 20, 2019 by GAMO Quote Link to post Share on other sites
Sinner® Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 wow, super moto, super dotari, super pret (cel putin parerea mea). Spor la vanzare . si daca nu-i gasesti un nou stapan, nu are de ce sa-ti para rau ! Quote Link to post Share on other sites
GAMO Posted March 29, 2019 Author Share Posted March 29, 2019 Salutare! Am decis sa echipez motocicleta cu accesoriile originale, cele mai multe nefolosite. Accesoriile optionale adaugate pe motocicleta le demontez si le pastrez. Pretul motocicletei, echipata standard, este 10.000€. Standard la KTM 1290 Super Adventure inseamna tot ce s-a inventat in domeniu, pana la primavara anului 2015. Quote Link to post Share on other sites
Zgomot Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Salut! Mai e valabil anuntul? Quote Link to post Share on other sites
KINGS Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Acum 11 ore, Zgomot a spus: Salut! Mai e valabil anuntul? Cauta-l la Zsolt la BMW Oradea. A fost predat la trade-in ca avans pentru un GSA. Quote Link to post Share on other sites
Admin l.u.v Posted September 11, 2019 Admin Share Posted September 11, 2019 Ai sunat la numărul din anunț și nu ți-a răspuns? Quote Link to post Share on other sites
Zgomot Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Acum 4 minute, l.u.v a spus: Ai sunat la numărul din anunț și nu ți-a răspuns? Am sunat, nu mai e valabil topicul. Acum 5 minute, KINGS a spus: Cauta-l la Zsolt la BMW Oradea. A fost predat la trade-in ca avans pentru un GSA. Multam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts