Sari la conținut

Earlybird @ SMAEB 2019


SMAEB
 Share

Postări Recomandate

D'aia erau atâția plozi!😜

Azi s-a scanat fain - frumos codul de pe biletul electronic, ba chiar mi s-a spus că (,) cel de ieri fusese folosit (eram curios dacă se verificase intr-adevăr și bifat ca atare 😈😈😈).

Am făcut și ride test! Cu o trotinetă electrică, altceva n-am găsit.:crack: Măcar m-am lămurit, e-mobilitate să fie, dar în altă variantă! Troti nu e de mine (decât poate cu L la sfârșit :tempted:).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 09.04.2019 la 22:22, ADMIN a spus:
La 09.04.2019 la 13:52, Kosh a spus:

Sunt foarte curios cum va fi salonul in acest an. Sper sa fie mai mare, cu mai multi expozanti. Si mai sper ca vom putea duce cumparaturile la masina fara a plati din nou bilet. Asa a fost si in anii precedenti.

 

Va rog sa nu dezinformati! Nu e existat niciodata vreo restrictie in a iesi si a reintra la eveniment in cazul in care mergeti pana in parcare. 

 

Cu stima,

Echipa SMAEB

DEZINFORMARE!

Azi la pranz(bilet 0191830) nu am fost lasat de echipa de ordine(cafenii) sa merg in parcarea dinspre pavilionul Romexpo, am insistat , a venit "seful" de la paza care a spus: Ai platit bilet pentru o singura intrare daca iesi nu mai revii decat daca mai platesti o data !. Am iesit si nu am mai fost lasat sa reintru.

Deoarece am platit bilet intreg si apoi mi-a fost restrictionat accesul pot solicita si primi banii inapoi dle. ADMIN, SMAEB ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara,

 

Da, din pacate confirmam aceasta situatie, care s-a repetat probabil de cateva ori, si cu alte persoane, pana in momentul in care informatia a ajuns la noi si am remediat. Din cauza zecilor de tentative de fraudare cu bilete de intrare refolosite, s-a ajuns la aceasta situatie, dintr-un exces de zel.

Va rugam sa ne trimiteti codul biletului si datele bancare pentru a va restitui pretul platit, si va rugam sa primiti scuzele noastre.

 

Cu stima,

Echipa SMAEB

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aceeasi problema am intampinat-o si eu, am fost informat ca nu mai pot intra inca o data cu acelasi bilet (cumparat on-line). Am explicat ca trebuie sa ajung pana in parcare la masina, pt a o schimba pe cea mica si ai da sa manace si domnul de la intrare care scana biletele, a zis ca intelege si face o exceptie, dar daca ne intoarcem, obligatoriu sa trecem pe la el. Asta se intampla pe la ora 12. Probabil ca situatia a revenit la normal dupa această ora. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am patit si noi acelasi lucru sambata.

Dupa ce am vizitat salonul si am cumparat o geaca ,pantaloni si ghete,am vrut sa le ducem la portbagaj si sa ne intoarcem lejeri sa mancam ceva ca sa nu fim nevoiti sa le aruncam pe vreo masa si sa ocupam inutil alte locuri ca si asa erau putine.

Binenteles ca ne-am lovit de paza si a trebuit sa ne ducem cu tot cu cumparaturi la masa.

Nu inteleg de ce s-a hotarat ca sa se intre cu bilet in zona de mancare si nu doar la poarta salonului. O explicatie ar fi ca nu s-a dorit  sa intre in zona cu mancare a celor care nu au venit pt salon si astfel sa aglomereze punctele de vanzare in detrimentul motociclistilor. Totusi nu cred ca ar fi fost multe persoane in situatia asta.Cei din afara lumii moto nu cred ca stiau ca la Romexpo vor fi standuri cu mancare afara. 

Pe viitor ar fi bine sa se gaseasca o solutie si pentru situatia asta.Acesul cu bilet sa fie strict in salon iar afara daca esti echipat de moto sa te lase sa intri.Cei care nu vin cu moto (ca poate vor sa cumpere echipamente si nu au cum sa le care) sa intre pe baza de certificat de inmatriculare daca pe incredere nu merge.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 minute, Kosh a spus:

Sunt curios cat de repede apare casca de vanzare pe olx...

Sau cate casti ale lui V. Rossi castigate la SMAEB 2019 apar de vanzare pe olx... :))) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...