Sari la conținut

CJ...-..., esti MARE!!!


®azvan
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 75
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Admin
Acum 7 ore, ovi_ice a spus:

@l.u.v: Ne poti arata in legislatia GPDR unde zice ca numarul de inmatriculare este informatie cu caracter personal ?

De ce ar trebui sa fac asta inainte de a te interesa tu insuti despre acest aspect, avand in vedere ca informatia este la un click distanta?

Este suficient sa spun ca in general firmele cu peste 250 angajati au angajat un Protection Data Officer, iar cele mici incheie contracte de consultanta cu firme specializate in protectia datelor. Cat despre amenzi, vezi AICI.

Pot insa sa te asigur ca nici macar nu iti inchipui ce volum de munca necesita cautarea in toate documentele si bazele de date atunci cand oricare angajat face o cerere sa ii arati tu ca si companie unde si in ce scop i-ai folosit datele personale!

Iar raspunsul trebuie sa il dai in 30 zile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pute forumul de numere de telefon, adrese de mail, numere de înmatriculare, moace ale unor persoane! Și acum ascundem bizonu' cu gdpr, ne-am dat draq...

În plm, primesc zeci de telefoane pe nr personal de la diverse "firme" care întreabă dacă au sunat la s.c. pe care o dețin. SINGURUL loc unde nr ăsta e legat cumva de s.c. este registrul comerțului, pe care l-am notificat în acest sens și reclamat la autoritatea 3.14zdii!🤬 Rezultat? Maxim! Adică 100% inexistent, sună în continuare și, luați la întrebări, susțin că nu încalcă gdpr. Dar bizonu' beemveist are drepturi, e cetățean european, ce pll! Sau o fi cumva frăția, pardon, camorra bemveiștilor mai mult sau mai puțin bizoni?

Dacă memoria nu mă înșeală (e infidelă și de genul feminin totuși 😈), sunt n materiale și postări pe acest forum în care apar date personale, imagini cu fețe umane, postări și imagini care conțin numere de înmatriculare, de la plimbări și vânzări la mobre căzute, înzăpezite sau diverse secvențe din trafic!

Trăiască gedepereu' și bizonu' cu beemveu'! Nu pot decât să-i urez domnului bizon să își ciocnească la fel de vârtos OOle cum bate boc toba prin tribune. De rezervor însă!:crack:

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles ca bembeistul, denumit generic mr.Big, face arogante de-astea cu mersul pe trotuar destul de des. Un motociclist, parinte la randul lui, imi spunea adineauri asta, copilul lui fiind speriat de bizonul in cauza, cand acesta a trecut pe langa ei pe trotuar. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai ajuns sa iti expui frustrarile inclusiv si aici pe site? Pana la urma care e numele tau real, Razvan sau Lorena? De ce nu le spui oamenilor cum ti-ai expus ieri, toata ziua, printr-un post pe grupul de facebook al comunitatii moto din Cluj, ascuns in spatele unui profil fals cu nume de fata, printr-un limbaj de scuipator de seminte si bautor de bere la coltul blocului, exact aceiasi parere prin acelasi text? Te-ai mai si legat de unii ca sa demonstrezi ca ce? Ca ai cojones? Pana la urma ai sau nu ai? 

 

Iar legat de postul tau, eu zic sa o lasi mai usor cu aerele de superioritate. Faptul ca omul ala a facut ce a facut iti da tot dreptul sa apelezi la politie sau la ce sau cine consideri tu ca e nevoie sa fie tras la raspundere. De unde stii tu cum sunt cumparate lucrurile altora? Ca sunt in rate sau cash e fix problema lor, unde lucreaza, la fel, e fix problema lor, dar tu cum esti un mic "razboinic din tastatura", foarte frustrat din cate am vazut si axat pe total alte chestii decat esenta problemei, ai dat-o in alte filme. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da-mi voie sa te lamuresc. Nu detin cont de fb, si nu am fost niciodata interesat de acest lucru, din motive personale. Am folosit in schimb contul unui prieten, care avea acces la grupul moto al clujului, care, se pare ca este doar o adunatura de trolleri care nu au prea multe in cap, pentru a face cunoscuta si acolo isprava prietenului nostru. Din primele postari, frustrarile asa zisilor bikeri au fost legate de cine a postat ce a postat, daca este sau nu motociclist/a, plus alte cateva de limbaj de cartier, specific si asta, si nu despre obiectul discutiei, si anume mr. Big. Rezumat, pentru toti era prea lung textul. Vroiau postata o injuratura si atat. Imi pare rau ca i-am pus in dificultate. Am periclitat grupul.

 

Dupa cateva schimburi de replici, evident la gluma, am dat cartile pe fata si le-am spus trolerilor ca poate contul nu are nicio legatura cu persoana care posteaza. Si nu trebuia sa aiba legatura. O putea face oricine. Mai mult, ca tot invoci cuvantul cohones, mi-am dat si informatiile despre mine, ca sa eliminam misterul.

 

Acum, vis a vis de tine, este prietenul tau? De-aia esti asa afectat? Nu prea inteleg...

 

Ps. Observand ora la care ai postat, se pare ca nu prea ai dormit azinoapte. Imi pare rau pt tine!

Acum 6 ore, Bogdan.MRA a spus:

Iar legat de postul tau, eu zic sa o lasi mai usor cu aerele de superioritate. De unde stii tu cum sunt cumparate lucrurile altora?

 

Incercam sa-i gasesc dudului o scuza despre de ce ar face un astfel de gest cand soseaua este libera. Nu eram superior, eram ironic, da nici pe-asta n-ai prins-o...

Editat de ®azvan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 54 minute, adiy32 a spus:

Razvan asta...

 

Ete smiorc! Tu pe-aia cu cainele si drumul lung o stii? Pari ca ai sti-o, dar cand vad si la tine cate filozofii de 2 lei... numa' pare. Asfalt uscat si tie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 9 minute, easy ride on! a spus:

Cineva scria

 

Obisnuiesti sa petreci mult timp din viata ascultand ce spun altii?.. Ce-mi vine mie in gand acum e fix vorba aia creata special pt oamenii ca tine, care spune "numai de-ar muri caii cand vor cainii..."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dud, nu stiu ce-ai fumat, da no... ai tot dreptul sa faci si sa afirmi ce vrei.

Oricum e plina lumea de prajiti.

 

Spor!

Editat de ®azvan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu un articol de lege care spune ca nu am voie sa circul pe trotuar, chiar si pt a parca, ci pot doar sa o imping de ghidon pana unde vreau sa o parchez. Esti ok?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Citeste te rog articolul 100 din sanctiuni / codul rutier

Nu e ala. Postez de pe telefon si e destul de greu cu cautatul.

 

Ideea este, poti traversa un trotuar daca parcarea este alaturata drumului si accesul in ea nu poate fi facut decat intrand pe trotuar. Sa te deplasezi pe trotuar catre nicaieri, este interzis. Nu sunt jurist, dar ma pot interesa daca chiar trebuie...

Editat de ®azvan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dud, articolul face parte din sectiunea 2, utilizarea partii carosabile, reguli de circulatie, Art. 100. – (stiam ca e art. 100, nu gaseam mai departe...)

(1) Vehiculele trebuie conduse numai pe drumurile, partile carosabile, benzile sau pistele stabilite pentru categoria din care fac parte. In cazul in care pe drumurile publice nu sunt amenajate benzi sau piste speciale pentru biciclete si celelalte vehicule fara motor, acestea pot fi conduse si pe acostament in sensul de mers, daca circulatia se poate face fara pericol.

 

Acum 33 minute, easy ride on! a spus:

Şi pentru că Mihai Viteazul nu purta cască (omologată) nu i s-a renovat statuia în Cluj.

Greşesc?

 

Intreaba-l pe Boc

 

Referitor la mr.Big, daca 200 metri, in lung, si nu in lat, ti se par "traversare de trotuar", inseamna ca am eu o problema...

Editat de ®azvan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu citesti un text si intelegi ce vrei, de obicei, din el?

Acum 32 minute, ®azvan a spus:

(1) Vehiculele trebuie conduse numai pe drumurile, partile carosabile, benzile sau pistele stabilite pentru categoria din care fac parte

 

Acum 32 minute, ®azvan a spus:

In cazul in care pe drumurile publice nu sunt amenajate benzi sau piste speciale pentru biciclete si celelalte vehicule fara motor, acestea pot fi conduse si pe acostament in sensul de mers, daca circulatia se poate face fara pericol.

 

Editat de ®azvan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

VEHÍCUL, vehicule, s. n. 1. Mijloc de transport cu sau fără tracțiune proprie, cu care se poate circula pe o cale de comunicație terestră, subterană, aeriană sau de apă...

 

Tu prin vehicul intelegi doar biciclete si carute? :))))

Editat de ®azvan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E o țară liberă până dă un idiot peste tine pe trotuar și te bagă în spital sau, mai rău, în mormânt. Atunci probabil vei spune că legea e de rahat, pentru că se dă pedeapsă cu suspendare. Așa-i? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 22 minute, easy ride on! a spus:

No comment. 90 de zile ...

Există cumva o lege împotriva "promovării" idioţilor?

 

(Mă refer la promovarea examenelor în facultăţile de "drept", accesul ulterior în avocatură, "obţinerea" posturilor de judecători, etc.)

Amice... Mă rog... 

Bine ai venit în lista mea de utilizatori ignorați.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OUG nr. 195/2002, Actualizata 2019, privind circulatia pe drumurile publice. Republicata:

Art. 6, al. 33. trotuar - spatiul longitudinal situat in partea laterala a drumului, separat in mod vizibil de partea carosabila prin diferenta sau fara diferenta de nivel, destinat circulatiei pietonilor;

 

Aceeasi lege, cap. V, SECȚIUNEA a 2-a: Utilizarea părții carosabile

Art. 100. - Modificări (1)

Vehiculele trebuie conduse numai pe drumurile, părțile carosabile, benzile sau pistele stabilite pentru categoria din care fac parte. În cazul în care pe drumurile publice nu sunt amenajate benzi sau piste speciale pentru mopede, biciclete și celelalte vehicule fără motor, acestea pot fi conduse și pe acostament în sensul de mers, dacă circulația se poate face fără pericol.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Acum, ce pot sa zic, am incercat!... Sa-i gasesc omului o scuza despre de ce ar rula pe trotuar cand strada e goala. Am zis ca o fi frustrat, ca altii sunt bo$$i si el nu, si pentru asta ar trebui sa epateze cumva, si astfel face ce ei nu pot: motocicleste in stil Lara Croft, pe trotuar, urmarindu-si prietenul imaginar. Ei bine, am dat-o in bara! Unul din cele 2 bembeuri seria 2, badge-uite MPower, este al lui. Si are tot numar de "mare". Ne-am intersectat azi, era la volan, cu mana dreapta la ureche. Oare masinile astea de +35K eur nu vin cu un sistem de-ala, dinte-albastru, sa lege un amarat de telefon? Sa mai incerc imprudenta de a-i cauta si de data asta o scuza, speculand faptul ca poate nu e asa mare acolo jos, si trebuie sa compenseze cu cele 2 jucarii, care dealtfel sunt f frumoase? Nah! Verdictul e asta: e cocalar 100%! Asta nu mai scapa...

 

Maine sunt chemat la politie, sa mai declar inca o data ce-am redactat, datat si semnat. Tineti-mi pumnii! :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa-i faci?! Atata poate....

Vorba 'ceia: degeaba-i cap daca nu-i minte.

Chiar daca primeste o amenda, m-as mira sa si invete ceva din asta sau sa-i dea de gandit.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am intrebat pe subcomisar care este sanctiunea pentru fapta lui. Mi-a replicat ca nici ei nu stiu. Usor amuzant, ca doar studiase dosarul.

Desi prima lui propozitie cand a inceput sa-mi dicteze declaratia (pe baza declaratiei mele anterioare) a fost: "sa-l ardem acum, sa se invete minte!". A continuat cu... il cheama la declaratii si vor observa atitudinea lui. Daca are o atitudine decenta, doar il avertizeaza. Scopul lor este sa-l faca atent, sa-i arate unde a gresit.

 

Sincer, eu sunt ok si cu atat. Daca intorsul meu din drum si restul drumurilor facute au avut ca rezultat prevenirea unor lucruri viitoare, ma declar multumit: un coca care-si da in petec in minus. E bine!

Editat de ®azvan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75
1 hour ago, ®azvan said:

 

 

Sincer, eu sunt ok si cu atat. Daca intorsul meu din drum si restul drumurilor facute au avut ca rezultat prevenirea unor lucruri viitoare, ma declar multumit: un coca care-si da in petec in minus. E bine!

 

 

Pfff ...de la film de actiune la poezie.

 

😂😂😂

On 28.04.2019 at 10:38, adiy32 said:

Razvan asta ,are niste basini in cap mai mari ca ale bemveistului!

Baiete suferi de nebagare in seama rau de tot!Indivizi ca tine traiesc si imbatranesc urat!

 

 

+ 10000000000000

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...