Sari la conținut

Honda CRF 450-R model 2015


AlexandruStetco
 Share

Postări Recomandate

Salut! Fac Enduro de aproape 2 ani...Am inceput pe un Kawasaki de 85 2t powervalve și după aproximativ un an am trecut pe un Yamaha YZ 250-F 4t ...Motoare foarte bune...Si acum as vrea să trec pe ceva și mai puternic...In cel de-al 2-lea motor am investit destul de mult schimbându-se evacuarea și punându-se valve de Titan și aducându-și de la 43 la 47 ca (Max pt un motor de tipul acesta)...M-am hotarat să trec pe o Honda CRF 450-R pt ca am vazut ca este cea mai puternică motocicleta Honda de teren din momentul de față...Am un prieten în Italia și mi-a găsit unul din 2015 nefolosit aproape deloc la 3000€ pret ok după părerea mea...Voi ce ziceti despre aceste motoare sau pe ce ati zice că as putea trece mai puternic? (nu vreau 2t ... fac ca drujbele) Ce părere aveți despre Honda CRF 450R model 2015? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Strict pe circuitul de motocross? E buna, am auzit ca e cam scump cand ajungi la schimburi de supapae si alte din astea (nu degeaba nu prea isi ia lumea pe aici Honde pentru enduro).

Pentru enduro, pentru padure? Total contraindicat un cross de 450 folosit pentru enduro. Ia si citeste pe aici opinii si pareri cross versus enduro, si o sa vezi ce inseamna o chestie facuta strict pentru motocross folosita in padure: chin si injuraturi.

 

Dar sunt banii tai....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...