tiberiu.anghel Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Responsabilitatile jobului: - Consiliaza tehnic clientii in magazin - Administreaza magazinul online - Proceseaza comenzile online sau directe - Administreaza retelele de socializare Cerinte: - Atitudine pozitiva si orientare catre client - Capacitate de lucru in echipa - Spirit de intiativa - Experienta in managementul unui magazine online - Experienta administrare conturi Social Media - Bune abilitati de comunicare - Experienta anterioara in domeniu reprezinta avantaj Beneficii: - Pachet salarial motivant - Atmosfera dinamica si placuta - Tichete de masa / tichete cadou - Loc de munca stabil intr-o echipa tanara - Instruire si formare profesionala permanenta - Bonus de performanta Detaliile la tiberiu.anghel@mototehnica.ro Quote Link to post Share on other sites
TWD.Grig Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Bună ziua ! Pentru ce oraș este valabil ? Quote Link to post Share on other sites
ovi_ice Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Off-topic: Mai aveti service BMW ? Daca da, care este locatia ? Adresa de pe site (sos. centura Chiajna) e de actualitate ? Quote Link to post Share on other sites
PzKpfW Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Îmi permit eu să răspund - să mă corecteze Tibi dacă greșesc. 1 hour ago, TWD.Grig said: Bună ziua ! Pentru ce oraș este valabil ? București. 1 hour ago, ovi_ice said: Adresa de pe site (sos. centura Chiajna) e de actualitate ? Da. Quote Link to post Share on other sites
Speedy.K Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Bre Tibi, da’ nu-s cam multe de facut pentru un singur om? Ca stiam ca e ceva activitate la voi... Si on-line si magazin si comenzi si facebook.. practic tot. De salariu nu intreb, da’ macar de program si concedii in vara spune-ne ceva daca se poate. Ca sa nu ne agitam in van. Merci. Quote Link to post Share on other sites
walking^human Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 27 minutes ago, Speedy.K said: De salariu nu intreb, da’ macar de program si concedii in vara spune-ne ceva daca se poate. Ca sa nu ne agitam in van. Probabil daca ajunge la 3-400 lei sub salariu mediu net lunar din Ro, sa zica saru'mana. Cerinta clasica: sa fie bun la toate, sa faca ce fac 5-6: web store admin, social media, copywriter, agent procesare comenzi online, consilier tehnic moto, si intre astea sa alerge si de la un client la altul in magazinul fizic. Pentru "performanta" (adica trage ca negrul sub bici), mai i-or da cateva sute lei extra. Vai de (cuvant urat) aluia care e nevoit sa "lucreze" intr-un mediu din asta "dinamic"... Apoi ne miram ca migreaza forta de munca... Quote Link to post Share on other sites
Speedy.K Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Eu intrebam la modul serios. Quote Link to post Share on other sites
Fiziflash Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Nu comentez de anuntul in discutie pentru ca nu stiu in detaliile conditiile si oricum nu mi-as permite. La modul general vorbind: un post de munca mediocru sau submediocru platit, si suprasolicitat devine practic un filtru foarte eficient de oameni buni. Adica oamenii buni nu vor fi interesati sau vor veni, vor face performanta o luna, doua , trei si vor pleca. Ambele variante foarte neplacute pentru angajator, care va ramane cu o persoana care nu gaseste altceva mai bun. Quote Link to post Share on other sites
tiberiu.anghel Posted June 11, 2019 Author Share Posted June 11, 2019 Acum 10 ore, PzKpfW a spus: Îmi permit eu să răspund - să mă corecteze Tibi dacă greșesc. București. Da. Informatiile sunt corecte. Iti multumesc frumos Acum 8 ore, Speedy.K a spus: Bre Tibi, da’ nu-s cam multe de facut pentru un singur om? Ca stiam ca e ceva activitate la voi... Si on-line si magazin si comenzi si facebook.. practic tot. De salariu nu intreb, da’ macar de program si concedii in vara spune-ne ceva daca se poate. Ca sa nu ne agitam in van. Merci. Sarcinile din anunt sunt preluate de catre mine in acest moment. Pe langa ele, am si alte sarcini cotidiene. Din punctul meu de vedere, sunt sarcini normale, neexagerate. In situatia in care intr-adevar te intereseaza, te invit la o intalnire. Concediu pe timpul verii exista, evident. Quote Link to post Share on other sites
walking^human Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 5 hours ago, Speedy.K said: Eu intrebam la modul serios. La modul serios, daca satisfaci toate conditiile din anunt mai bine iti deschizi propriul tau magazin online de piese moto... Quote Link to post Share on other sites
Speedy.K Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Acum 13 ore, tiberiu.anghel a spus: Informatiile sunt corecte. Iti multumesc frumos Sarcinile din anunt sunt preluate de catre mine in acest moment. Pe langa ele, am si alte sarcini cotidiene. Din punctul meu de vedere, sunt sarcini normale, neexagerate. In situatia in care intr-adevar te intereseaza, te invit la o intalnire. Concediu pe timpul verii exista, evident. Ok, ai pm. Merci. Quote Link to post Share on other sites
robert23mg Posted January 4 Share Posted January 4 S-a inchis sau s-a mutat? Am trecut in weekend spre pitesti si parca era un panou mare cu spatiu de inchiriat si taraba stransa Quote Link to post Share on other sites
Adrian M. Posted January 4 Share Posted January 4 Acum 40 minute, robert23mg a spus: S-a inchis sau s-a mutat? Am trecut in weekend spre pitesti si parca era un panou mare cu spatiu de inchiriat si taraba stransa Se muta in hala proprie, acum o construiesc-deja structura era in picioare. Am vazut o postare pe FB. Quote Link to post Share on other sites
ovi_ice Posted January 4 Share Posted January 4 Chitila e noua locatie, nu ? Quote Link to post Share on other sites
mobiletron Posted January 7 Share Posted January 7 Intre Chitila si Mogosoaia, administrativ pare sa fie la mine acasa in Mogosoaia dar la modul real se afla intre Chitila si Mogosoaia. Quote Link to post Share on other sites
john17 Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Și? Mai angajează sau vorbiți discuții? Să știu dacă trimit c.v. La ce tarife am vz pe niscaiva facturi ar trebui să-și permită să mă plătească. Edited January 7 by john17 Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Ești scump, scumpule ? Acum 42 minute, john17 a spus: Și? Mai angajează sau vorbiți discuții? Să știu dacă trimit c.v. La ce tarife am vz pe niscaiva facturi ar trebui să-și permită să mă plătească. Edited January 7 by Flower-Power Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts