Sari la conținut

București, Calea Moșilor, vineri 21 Iunie, ora 18.30


vintze
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

15 minutes ago, cozmino said:

sunt detalii pe info trafic. cica masina venea dinspre dacia si a facut stanga pe mosilor, inspre obor. Motocicleta venea  pe Mosilor inspre Obor.

E gresit. E alta intersecție. Mosilor cu Olari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poza primita de la un coleg aflat acolo la momentul producerii accidentului.

 

4 victime zice el:

- cei 2 de pe moto cu rani grave

- cel din dreapta din masina rani usoare

- 1 pieton ranit grav dupa ce a venit masina pe el (wtf!? - asta nu o cred)

 

mosilor.jpeg

Editat de ovi_ice
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns acolo (eram cu bicicleta) chiar cand il duceau pe el in ambulanta. Atunci era constient dar dupa ce am vazut ca au intrat un usa (macar in aripa zburau peste) m-am gandit la leziuni interne. Si faptul ca nu au plecat rapid ambulantele m-a dus cu gandul ca erau mult mai grav decat pareau. Din pacate (din ce citesc) au decedat. 

Dinamica e simpla - acolo se face stanga de pe Mosilor spre Olari venind dinspre Obor/Dacia (iesi la Izvorul Rece) sa scurtezi semaforul; dupa ce au montat gardurile la liniile de tramvai si au blocat acea traversare (foarte periculoasa) le-au scos dupa cateva zile. E mai rau decat inainte deoarece acele garduri iti iau din vizibilitate (mai ales in masini joase). Masina a facut stanga si nu a dat prioritate.

Pozele din primul post sunt dupa ce au fost mutate vehiculele pentru a elibera intersectia. poza lui Ovi Ice este cu pozitia impactului.

cf75bdb8-cb33-4005-8381-0f0a5834b511.jpg

Editat de edx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne fereste!

 

E o mare problema cu acordatul de prioritate in general; efectiv te vede ca vii si se baga ca porcul.

 

Cu motorul nu se merge in oras; te ai urcat si -cea mai apropiata iesire,te ai dus la drum lung

 

Eu merg pe bicicleta dupa ce m-am lasat la mana mea cu trotineta electrica. Imi vine sa le crap capul cand vad cum se baga peste mine fara pic de bun simt.

 

Trafic foarte aglomerat, marcaje rutiere montate in loc slab vizibil, semafoare cretine,-primaria saracita de investitii fara cap, nervi, stres, fiecare vrea sa ajunga cat mai repede la destinatie calcand peste cadavre.

 

Iar ca o paranteza, doamnele la volan au un tupeu care depaseste orice imaginatie.  Eu cel putin asta simt zilnic.

 

 

Pe de alta parte vad motociclisti care merg pe linia de tramvai printre arcadele alea de metal puse de primarie, sau pe pista de biciclisti de pe victoriei

Mi-e rusine de rusinea lor

Editat de Spaceghost
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, Nguyen a spus:

Ce-i mai periculosi soferi sunt astia cu Peugeot-uri indifferent daca sunt barbati sau femei.

Urat accident. Si din pacate cu urmari tragice.

 

Unii zic ca sunt BMW-istii sunt ai mai periculosi (stiu ca tie nu iti convine), altii ca sunt cei cu Octavia, sau cei cu Opel etc. Mai nou parca si astia cu Duster, de cand si-au luat Gip nu le ma ajunge strada.

Depinde de fiecare patit in functie de ce masina avea ROMANUL care i-a taiat calea. Masina nu are nici o vina. Soferul parca ar fi problema....

 

@Spaceghost poti sa mergi si prin oras cu mobra. Doar ca trebuie sa o faci cu viteza potrivita si cum trebuie. Vedem cu totii zilnic colegi care fac slalom printre masinile aflate in mers, care trec cu viteza mult prea mare printre cele stationate la semafor, sau dau blana,  etc.

Depinde si de noi cat de expusi suntem riscului unui accident si mai ales de urmarile acestuia.

Acuma privind masina parca imi vine sa cred ca nu circulau macar cu viteza legala. Iar franatul cu pasager este cu totul altceva decat cand esti singur pe mobra. Oricum pagubele masinii ma pot induce in eroare in ceea ce priveste viteza mobrei.

Daca esti curios pina acuma am luat si eu doua usi in brate, si am avut parte de suficienti cretini care mi-au taiat calea. De obicei m-a ajutat viteza redusa, o data ABS-ul (ca sa nu fac tumba), si intotdeauna norocul ca am putut face ceva sa evit accidentul.

 

Din pacate trebuie sa fii ca un GPS constient de zona in care te afli si la ce posibile pericole esti expus, si de preferinta sa mergi pe traseele cunoscute pentru a fi familiarizat cu zonele periculoase.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 sensul acestor articole pe forum e acela de semnal de alarma si de constientizare ca virgula condusul , in sine , este o responsabilitate

eu, cel putin am inteles ca nu trebuie sa despasesc viteza ingerului meu pazitor* daca o exista , si ca mersul prudent te scapa de coate zgariate

 

tot aici pe forum am vazut ca sunt useri care in urma accidentelor au ramas cu un picior mai scurt, si mai rau de-atat.

 

Oameni buni, daca va iubiti parintii care v au crescut ,sau familia, fiti responsabili ca ei sunt direct cei care vor suferi

 

Unii din pacate sunt trimisi pe lumea asta sa fie motiv de audienta la stiri rubrica accidente.  Nu vreau sa stiu ce e in sufletul famiilor celor 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trecut mai devreme prin zona respectiva. O tanti de vreo 60 ani, cu o masina de vreo 15-20 ani vechime, iesea de pe Olari (adica strada pe care ar fi intrat Peugeotul daca nu venea moto), eu venind exact cum venea moto. Deci eu pe prioritate, tantica din dreapta. 

Tantica a iesit "un pic cu botul", adica TOATA banda mea. Am oprit si i-am facut semn sa intre in fata mea. A gesticulat ceva incert inapoi, cu o figură supărată, si nu s-a miscat. Am depasit obstacolul pe banda 2, crezand ca na, poate nu facea dreapta si de asta nu s-a bagat cand am lasat-o. In oglindă o vad ca face ....dreapta!!!

Asta e nivelul :(

PS: eram cu masina.

Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Spaceghost are si n-are dreptate. 

 

Mobra in oras salveaza o gramada de timp, si aici e utilitatea principala a agregatului. In afara, e de distractie.

 

Insa e foarte adevarat ca iese cu masina, ti se uita in ochi, si-ti intra-n fata. Si adevarul e ca creierul lui nu te vede, el se uita dupa masini, nu vede masini, si intra. Dupa aia, in functie de personalitate, iti cere scuze la semafor, sau te injura, ca ce cauti acolo. 

Daca ar urca vreo cinci politai pe mobre civile, ar salta o gramada de carnete - si B, si A. Pe de alta parte, am vazut situatie in care a intors pe dubla continua in fata politaiului pe mobra, asa ca...

 

Concluzia mea personala: galeti de paranoia. Cisterne. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

metroul salveaza timp in oras 

lipsa educatiei rutiere , face ca mentalitatea sa persiste ....daca sunt mai mare sunt mai puternic si am prioritate de gabarit  ...conserva fata de moto , jeep fata de moto , exceptie fac TIR-istii care par sa fie singurii care feresc moto cat pot 

in oras scuterele sunt mai ok , in special cele cu roti mari si usoare , sunt ca niste biciclete cu motor , si nu au acceleratia fulminanta a unui SS care poate sa duca la viteze de +100 pe distante scurte ( cam 110-120 km/h cred ca a avut mobra asta la impact dupa cum arata masina ) 

in viitorul apropiat s-ar putea sa auzim de accidente ale trotinetelor electrice , echilibrul este foarte precar , si din pacate viteza lor este in crestere inconditiile in care 9 / 10 sunt fara echipament minimal ( macar o amarata de casca ) 

 

 

Editat de angus_young
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 minute, angus_young a spus:

cam 110-120 km/h cred ca a avut mobra asta la impact dupa cum arata masina

 

Lol...mobra aia avea nevoie de intreg bulevardul ca sa prinda 120 km/h...mai ales cu pasager.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Știam deja după forum că nu se merge cu moto noaptea, și nici pe ploaie. Aflu acum că nici în oraș nu se merge! O duc mâine în vitan și-o vând în plm, e total inutilă! Dar cum să ajung în vitan din partea opusă a orașului?? Că doar NU se merge prin oraș! O platformă anybody? :huh:

 

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...