Sari la conținut

Cazare ieftina si stare drumuri Maramureş


Lonerider
 Share

Postări Recomandate

Vă salut.

Săptămâna viitoare am în plan un traseu prin zonă şi aş fi interesat de locaţii de cazare relativ ieftină sau ieftină, prin zona Rona de Sus - Sighetul Marmaţiei - Vadu Izei. În principiu camping cu căsuţe (sau rulote), pensiuni modeste, hostel sau camping pentru cort... Ideea este să aibă toalete şi duşuri (nu neaparat cu apă caldă). Orice sugestie este binevenită (cu nume şi, dacă se poate, cu număr de contact).

Partea de traseu, pentru care întreb de starea lui, este între Iacobeni - Cârlibaba - Borşa - Petrova - Sighetu Marmaţiei. Pe site-ul proinfrastructura.ro figurează ca excelent, dar zic, totuşi, să întreb... Mulţumesc anticipat.

Editat de Lonerider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă ajungi în Vișeul de Sus merita sa stai în Mocanița. Vagon, 2 paturi suprapuse, wifi, duș afară f curat și mic dejun în vagonul restaurant. Faină experienta, zona nu mai zic! 

LE  Traseul era bun - f bun acum 4-5 ani. 

Editat de iulianserban
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iulian, cred ca faci un pic de confuzie. Iacobeni-Carlibaba-Borsa era(si cred ca mai este inca) spart in ultimul hal aum 4-5 ani. Borsa-Sighet-Baia Mare e racheta drumul. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, george05 a spus:

Iulian, cred ca faci un pic de confuzie. Iacobeni-Carlibaba-Borsa era(si cred ca mai este inca) spart in ultimul hal aum 4-5 ani. Borsa-Sighet-Baia Mare e racheta drumul. 

 

Nu este spart, e turnat asfalt nou, tocmai ce am fost intr-o tura, recomand.

 

traseul de mai jos e drum nou de la A la B

 

https://www.google.com/maps/dir/Baia+Mare,+Romania/Iacobeni/@47.5871261,24.3335956,9.96z/data=!4m19!4m18!1m10!1m1!1s0x4737dc70b4206f37:0x30914e534fa9d1dd!2m2!1d23.5849881!2d47.6567387!3m4!1m2!1d24.0240507!2d47.9103811!3s0x4737b1ac97e72263:0x2ae8e1a0584d8b19!1m5!1m1!1s0x4735eb1a598b9b27:0x3637903ccb729c20!2m2!1d25.316667!2d47.433333!3e0

Editat de Marc87
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nah buuun. Deci e proaspat finalizat drumul "peste deal". Acum 5 ani cand am fost eu ultima data mi-am cam rupt spatele, si eram cu masina. 😔In acest caz, scot si eu SM-ul la plimbarea să-și dezmorțească picioarele pe Hera si pe Borsa-Iacobeni.

 

Cat despre cazare, nu am numere de telefon si nici locatii exacte, dar ai o gramada de pensiuni micute pe marginea drumului cam oriunde. La păstrăvăria Mara nu prea cred sa fie preturi mici, nici la mancare nu sunt prea mici și aștepți comanda pana te saturi daca ajungi in weekend. Recomand o alta păstrăvărie pt mancat bun si ieftin, tot in satul Mara dar "mai jos" spre Sighet cu 2km. 

Editat de george05
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de sugestii si descrieri ale drumului. Traseul ramane acelasi (pentru a doua zi)... Toplita-Ceahlau-Pojorata-Ciocanesti-Sighetu Marmatiei-Barsana (camping Bradova la cort sau casuta, daca este disponibila), in conditii ideale ale vremii. Daca nu, unul din hostelurile din Sighet.

Editat de Lonerider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu vin saptamina viitoare in MM, dinspre Tirgu Mures, va rog sa-mi sugerati citeva trasee, stau 3-4 zile. Incepem cu Baia Mare-Sighet prin Negresti, Viseu, Birsana, dar astept sfaturi pentru trasee si locuri de vazut, multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost, din Dej am trecut catre Tg.Lapus prin Rohia, o alee excelenta prin padure pentru moto si auto, peisaj de vis. Am continuat catre Rogoz unde am vazut monumentul istoric UNESCO, apoi ne-am dus catre Baiut, unde intr-o intersectie ne-a oprit politia si ne-a verificat amanuntit. Pina aici drumul este acceptabil, in schimb traversarea catre Cavnic a fost pe un drum distrus, de vechime si de utilajele de transport lemne. Aici padurea de brazi este bolnava, copacii se usuca si cad din picioare, este un peisaj ingrozitor.

Din Cavnic, pe un drum excelent si printr-un peisaj de vis am ajuns la Ocna Sugatag, unde am gasit cea mai grozava apa sarata din tara, pacat ca nu este promovata. Statiunea este mica, cazare ieftina, multe posibilitati de baie.

Apoi am vizitat inchisoarea de la Sighetul Marmatiei, Memorialul Durerii, impresionant, emotionant, dureros. Orasul este frumos, mare, dinamic, curat, case mari ca in tot MM.

Mai departe am continuat catre Birsana-Bogdan Voda-Viseu de Jos-Moisei. Am deviat catre Viseu pentru ca drumul pina la Bogdan Voda a fost foarte prost, in schimb peste deal catre Viseu drumul este foarte bun.

Din Moisei pina in Romuli, drumul este prost, apoi foarte bun pina in Nasaud, am gasit citeva locuri de masa, curate, frumoase, altele pe care le stiam, abandonate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

t

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...