Constantin Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 Multa lume. Am intrebat unde se plateste intrarea si nu au vrut sa ia nimic. E adevarat ca am sosit cand plecau spre parada. Am pus cortul dar cei din jur erau nedormiti din cauza muzicii pusa noaptea de unii participanti care isi aduc harnasamentul cu boxe. Asa ca am strans cortul si retur la Bucuresti. Cu manierele participantilor, cine sa se mai ocupe! Erau mai multi motoveterani dar am impresia ca numai Nicon a participat la parada - excursie (3 h?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 (editat) Felicitari Nicon! Tonul il intretin participantii si cum barbatii toti sunt deosebiti, te astepti sa fie ca si grizli... Totusi ai rezistat pana duminica... Apropos, fotografii cu ursii de la drum, ai? Editat Iulie 22, 2019 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate