Sari la conținut

Kawasaki gpz500s


Postări Recomandate

Salut! Acum o săptămână am făcut reglajul la supape și am schimbat garnitura de la capacul de la motor pentru ca îmi pierdea ulei și când am montat totul la loc am uitat sa pun aceste 2 piese(poze). Am făcut cam 400km de atunci cu motocicleta și nu da semne ca ar fi vreo problema. Care credeți ca e rolul acestor piese? Trebuie sa desfac motorul urgent sa le pun la loc? 

Screenshot_20190726_182901.jpg

IMG_20190718_151038.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Revin cu cateva intrebari de incepator despre aceeasi motocicleta, sper sa gasesc raspunsuri la cei mai priceputi ca mine in ale mecanicii.

1) Cilindrul drept se incalzeste mai repede decat cel stang. Daca merg cu ea cativa km, ajung ambele la aceeasi temperatura, dar la pornire este o diferenta destul de mare. Am incercat sa desfac bujiile dar nu am avut o cheie speciala si am renuntat. In schimb, luleaua(asa cred ca se numeste) care intra in bujia stanga este topita, arsa in cap, cealalta arata ca noua. Sa schimb bujiile, asta o sa remedieze problema?

2) Motorul consuma putin ulei, nimic spectaculos, dar din cand in cand trebuie sa mai completez cam 100g. Se face de o segmentare? Motorul are 55k km? Cam cat costa operatinuea?

 

Referitor la prima intrebare, motorul nu se comporta ca si cum ar avea vreo problema, trage bine, nu da in gat, porneste ok, tine relatinul. Nu stiu daca are releventa dar si toba stanga are sita rupta, da rateuri, influienteaza cu ceva arderea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...