Sari la conținut

Sistem audio moto


Postări Recomandate

@Speedy.KDear Brother, daca pot sa iti spun asa, eu  sunt unul din cei, care nu ar trece pe langa tine daca ai avea probleme pe drum doar pentru ca vad ca ai un "chopper" si boxa(cu toate ca drq stie de unde ati scos faza cu boxa si cortul ca eu nu am specificat ca vreau sa o folosesc la cort, oricum muzica este pentru drum lung si in oras oprita ca sa nu deranjez "maimutele")

 

"Oricum il las in urma"  Wow, serios ? Cam cat ai gandito' pe asta? Nu compara 2 lucruri diferite atat iti spun.(si da, stiu de ce ai batut apropo-ul)

 

"Si cortul meu o sa fie la 1000 de m mai sus decat al lui" Cu ce motiv? Musc? Te violez?Iti place inaltimea?Nu tin franele sa opresti langa mine?😂 Chiar crezi ca sunt cioban sa pun muzica incat sa deranjez pe altii?Nu cunosti. nu comentezi.

 

Zi faina si nu creati cearta dintr-o simpla intrebare . ✌️

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 31.08.2019 la 22:09, caracterincompatibil a spus:

Nimic nu se compara cu un live pe mobra,e (maneaua)aroganta absolută.astia care asculta muzica la boxe montate pe motor,îmi par mult prea low....dovada clară că studiile superioare absolvite cu licență,social..te dobitocesc, sa se audă salaaaam....pe motor.totodata propun sa fie schimbat genul muzical la festurile moto.sa concerteze cei mai in vogă manelisti,special pentru băieții cu boxe pe motoare,bineînțeles... cioapare 

Tu, o problema sociala, esti la fel ca fratele tau, asistatul social, cel intretinut de societate, doua clase cat trenul din ziua de astazi, la fel de incet ca el, iti dai si tu cu parerea, esti super cunoscut in prostie, maicata stie ca iar ai scapat pe net?Daca tot a ajuns un topic de balacareala, hai sa fie si mai frumos.Next level, eu inca astept.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...