Sari la conținut

Prima iesire pe Siriu, maine duminica


DiarM
 Share

Postări Recomandate

Recunosc ca nu am fost niciodata pe siriu sau lepsa, asa ca maine avand o zi libera vreau sa vad despre ce este vorba. Vreau ceva scurt ca mai am ceva treaba pe acasa si nu ajung sa bifez si lepsa.

 

Traseul presupun ca e asta https://goo.gl/maps/fsUpJF1JACoGvKht7

 

Cea mai importanta intrebare este: Unde se mananca ceva bun pe drumul asta? Ma intereseaza in special un snitel facut ca lumea (nu congelat) cu cartofi prajiti cu branza. Fara ciorbe, mamaligi sau alte chestii :))

Editat de DiarM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta nu prea este traseu scurt, nu te lua dupa Google, mai pune cel putin 2 ore, doar nu o sa stai 6 ore si, calare pe moto si nemancat.

Legat de snitzel... este foarte subiectiva problema dar, de mancat se mananca bine, pe Cheia, la iesirea din curbe, spre Brasov, la "Il Refugio". La intoarcere (nu stiu sensul de mers), poti sa incerci prin Nehoiu sau, sa nu faci dreapta la Cislau, continua spre Buzau si la Magura este un han maricel. De acolo, chiar de la han, faci dreapta peste munte, Man. Ciolanu... vezi o harta... Variante sunt mai multe, in functie de timpul tau. Zona se poate imparti in mai multe plimbari, unde pot include si Vulcanii Noroiosi.

Plimbare placuta si fara evenimente

 

PS - "maine (duminica), avand o zi libera" ? Ce job ai ? Banuiesc, schimburi, dar sun curios. Pe PM te rog, altfel ne trezim cu cateva pagini  de comentarii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand esti gametester nu conteaza ce zi este ca ai overtime. Puteam sa ma duc maine la munca dar am zis sa mai invart roata. Nu prea fac pauze ca merg pe gsa. Imi bag waze si muzica pe intrercom si merg lejer. Probabil la 2 ore o sa fac pauza ca sa beau apa ca se anunta cald. Cu mancarea stau lejer pana ajung acasa daca nu gasesc ceva sa imi placa :)) o sa ma mai uit pe traseu sa vad ce mi ai recomandat. Il refugio il stiu dar ajung devreme pe cheia. Daca plec la 7 de acasa si cu traseu de 6 ore sunt sanse sa prins pranzul acasa chiar si cu pauze de o poza doua

Editat de DiarM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru traseul asta dar pana la urma am mers pe cel facut de mine. Plecat la 8 din buc, am ajuns la 4:30 la cismigiu la cafea. Nu am gasit nimic interesant pe drum de mancat asa ca m-am oprit in mall la kfc in ploiesti.

 

Traseul este super dar asfaltul prin anumite parti este praf. Dupa valeni spre cheia este plin de valuri, apoi pe serpetine gropi de intri cu totul. Oricum totul combinat cu 36 de grade, nu prea e de iesit. Daca se mai racoreste sapt viitoare dau o fuga si pe lepsa sa vad care e trreaba si pe acolo.

69419849_469936880225777_1944384802169815040_n.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Foarte faina soseaua intre Magura-Manastirea Ciolanu-Sarata Monteoru (indicativ 203G),plina de serpentine si foarte libera,prin padure,ideala de mers vara pe soare.

Cine merge pe la Siriu sau prin zona, are o completare faina cu portiunea asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...