AparTeGeorge Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 (edited) Vand Yamaha Fjr 1300 , in stare fff buna tehnic si optic Capacitate: 1300cc - 145cp 90.000km Anul fabricatiei : 2002 Motocicleta a fost achizitionata acum 2 ani din Germania, avand acolo doar un singur proprietar( 56 ani, detin copi dupa actele de origine ptr a autentifica acest lucru) care a facut toate reviziile de la 0 km la 85.000 numai la Yamaha, motocicleta avand carte service pe care o voi da viitorului proprietar In primavara sa efectuat revizia si ai fost schimbate fluidele si bateria Cauciucurile au fost schimbate anul trecut, cand a venit motocicleta in tara, avand acum 5000km uzura, deci fiind in stare fff buna (dot 2018) -Cric central -2 chei -Parbriz reglabil electric Se vinde ìmpreuna cu coburi laterale originale Yamaha In momentul de fata este echipata cu 2 tobe Devil carbon/titan dar care nu sunt incluse in pret, pretul incluzand si aceste tobe este de 3600€ Motocicleta a fost si este depozitata in garaj,cu prelata pe ea nu a stat nici macar o singura zi afara Accept orice test , oriunde doriti Nu a fost implicata NICIODATA in vreun accident Nu a fost motocicleta de politie Se vinde deoarece nu mai am timpul necesar ptr a face km, am facut 3000km anul trecut si 2000km anul asta, mult prea putin ptr a tine o astfel de motocicleta Proprietar in acte, se ofera fiscalul imediat TOBELE se pot vinde si separat daca sunt doritori 400€ Motocicleta este inmatriculata Se poate vedea, proba in Bucuresti sector 3 Contact : 0766879721- George PRET 3400€ fara tobe, 3600€ cu tobe Edited September 21, 2019 by AparTeGeorge Quote Link to post Share on other sites
MirceaB Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Cred ca niste poze la o rezolutie ceva mare, erau mai potrivite. Bafta la vanzare Quote Link to post Share on other sites
AparTeGeorge Posted September 21, 2019 Author Share Posted September 21, 2019 Acum 39 minute, MirceaB a spus: Cred ca niste poze la o rezolutie ceva mare, erau mai potrivite. Bafta la vanzare Mda. Nu stiu de ce se vad asa, o sa mai pun alte poze, oricum ms frumos Cine doreste poze mult mai multe, si la claritate mult mai mare, din toate unghiurile, pot trimite pe what up Multumesc Quote Link to post Share on other sites
AparTeGeorge Posted October 5, 2019 Author Share Posted October 5, 2019 Lepsa Quote Link to post Share on other sites
george05 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Pai si cu restul anvelopei, ce facem? Quote Link to post Share on other sites
AparTeGeorge Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 Quote Link to post Share on other sites
Mihai N Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 La 21.09.2019 la 14:42, AparTeGeorge a spus: singur proprietar( 56 ani, detin copi dupa actele de origine ptr a autentifica acest lucru) Mick Doohan 54 ani, Wayne Rainey 58, Kevin Schwantz 55 ani, Freddie Spencer 57 Quote Link to post Share on other sites
AparTeGeorge Posted October 18, 2019 Author Share Posted October 18, 2019 Cred ca inteleg "ironia" , doar ca acesti oameni ce i-ai enumerat tu, am vaga impresie ca sunt fosti piloti de curse, iar la pensie, nu cred ca si-ar lua Fjr 1300.. , dar poate cine stie , si cel ce a avut acest fjr , o fi fost vre-un racer Quote Link to post Share on other sites
AparTeGeorge Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 VANDUT se poate inchide Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts