foxbat #1 Posted October 7 Acte ok. Cumparat de mine pe la 6000 km.aprox.Topicul era tot pe aici. In Bucuresti. Acum e pe la 23.000(vezi poza). Pret:1250 eur Tel 0755 032 011 Acte ok ( pleaca doar cu fiscal) RCA pana in 04.2020 ITP tot asa. Cauciucuri ~ 60 % ( cam 5000 km) Ulei + filtru aer ~ 1000 km ( schimbat periodic intre 1800..2200 km ). Rulmeti jug schimbati (originali honda). Baterie noua ( ~ 5 luni). O singura cheie ( asa l-am luat), keyless. Asa cum am scris pe topicul ( tot al meu, deschis cand l-am cumparat ) - ii voi schimba amortizoarele spate ( 86eur) . Unul pare ca e umed (nu sunt 100% convins pentru ca e cam mizeria afara). Pretul se poate scadea din cel afisat in cazul in care cumparatorul doreste sa faca singur aceasta operatie. Placute fata/spate - ~ 2000km Share this post Link to post Share on other sites
foxbat #3 Posted October 7 nu stiu. Eu am mers in zona 60 -- 90 - 100. Nu am unde sa merg mai repede:) detalii "istorice" Vopseaua originala( in poze se vede "minunatul praf de Bucale dupa ploaie) Share this post Link to post Share on other sites
caracterincompatibil #4 Posted October 7 Cum boss.nu i ai dat tot bordu'? Macar la vale? Share this post Link to post Share on other sites
Maximo74 #5 Posted October 7 parca-i pierdusei keyless-ul?...sau vb aiurea!? spor la vanzare! vb=vorbesc(eu),sa nu se-nteleaga altceva Share this post Link to post Share on other sites
foxbat #6 Posted October 7 (edited) da da! Ai memorie buna, Am rezolvat.Doar nu era sa l vand fara cheie:) Sa o zic pe aia ca am cautat ochelarii si eram cu ei pe nas? Edited October 7 by foxbat Share this post Link to post Share on other sites
foxbat #7 Posted Tuesday at 01:54 PM Pret de iarna :1200. Buna seara. Rog sa se inchida topicul. S-a dat. Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites