Sari la conținut

16. Motul Grand Prix of Japan


Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

@ilarionciobanu, exact! Dar era greu...

"Problema mea" cu Zarco, ca si cu Vinales dealtfel, provine si din faptul ca acum 1-2 ani imi puneam speranta in ei ca se vor lua de beregata cu MM. La clinciurile cu Rossi (al carui fan am fost pana la episodul "ciubotica") nici nu m-am gandit, pentru ca...this is racing! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 155
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 34 minute, ilarionciobanu a spus:

@Method hai ca incerc eu. @TETEA. nu l-a acuzat de cheating si nici nu tin minte sa o fi facut cineva in discutia despre gume. Un exemplu fortat, dar care poate te ajuta sa intelegi ideea, este sa pleci cu 1/2 rezervor ca sa te faca mai usor. Esti mai rapid in primele tururi (fiind mai usor), te duci in fata si pe urma ceilalti sunt nevoiti sa te depaseasca cand incepi sa mergi la consum si o lasi pe liber la vale. Tu stii de la inceput ca nu ai benzina suficienta sa mergi blana toata cursa, da' ti-ai facut damblaua si ai stat in fata, esti fericit. Faptul ca poate incurci lumea nu te intereseaza

eu nu vreau sa ma cert cu nimeni,era vorba despre cu totul altceva - eu il apostrofasem pe gixu ca il califica pe Zarco pilot periculos doar pt incidentul cu Oliveira...moment in care nea tetea a venit si a dat cu bata in balta ca oricum Zarco e un prost care nu stie nimic si care mere pe softuri special pt a se vedea pe sticla si a strica cursele la oameni sau asa ceva....daca nici asta nu e hatereala...

 

Despre capitolul gume - daca si tu ai impresia ca atunci cand Zarco punea softuri el o facea stiind ca nu va reusi sa termine cursa cu ele...discutia nu mai are rost daca tu ai impresia ca un pilot la acel nivel face asemenea chestii lipsite de profesionalism.E un bet tu intelegi?Cateodata merge cateodata nu.Nu e ceva facut special de ala ca sa incurce "granzii".Repet si pt tine,dar nu luati in seama argumentele pe care le dau - revezi cursa trecuta - Quarta Morbi Miller pe softs.Miller lost it.Asta e,a incercat,era un long shot,n-a mers,asta facea si Zarco.Reia de cate ori i-a iesit betul si de cate ori nu daca ai impresia ca o facea doar de amorul artei - o sa fii uimit.Voi ati ramas in cap doar cu failurile,cand termina pe podium nu il vedea nimeni.

DAR,repet,nici macar nu vorbeam de gumele softs ale lui Zarco pana sa nu se bage colegul in seama.Discutia era despre cu totul altceva si anume agresivitatea lui Zarco.Nici nu mai conteaza ca divagam,si inca la nesfarsit.

Tetea daca tu aveai impresia ca Zarco de la tech3 cu motoreta de anul trecut a lui Rossi si Coulon si 2 surubari langa el se va putea lupta cu HRC dimpreuna cu Marquez...ce sa mai zic?

E nu disproportionata ci de-a dreptul fantasmagorica dorinta asta a ta.Cat whisful thinking sa ai?Hai ca pretentiile de la Vinales le inteleg,desi avand in vedere experienta celor 2 (si chiar neluand in seama diferenta de valoare) era clar ca Marquez il va bate cu ceasul de la gara.

Dar cum sa spui ca ai fost dezamagit ca Zarco nu se poate lupta cu MM?Da,toti ne doream (ne dorim) sa vina un underdog si sa ii intoarca casca in cap lui Marquez (noul underdog e Quarta),dar asta nu se va intampla curand pt ca e cam imposibil realist vorbind.Si pe deasupra acest Marquez nu lasa nici o sansa nimanui - e prea bun prea metodic si prea rapid.Inainte mai gresea daca era fortat,acum nu.Implacabil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, danypop a spus:

Ce comentariu de 💩,și parcă tu erai ăla de "împărțea" caractere infecte pe aici😷

Este o constatare cat se poate de reala, bolovane! Ia si citeste si tu un tratat de medicina. 

Programul zilei de maine a suferit modificari. Astfel, MotoGP Wup incepe la 1:50, dupa care urmeaza calificarile, incepand cu ora 2:20. Intregul program il gasiti pe site-ul oficial. 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...