Sari la conținut

Shoei-Bell


marchand
 Share

Postări Recomandate

Salutare !

 

As vrea să îmi schimb casca . Acum am o casca Scorpion Exo 1400 carbon .  Ce nu îmi place la Scorpion este calitatea îndoielnică a construcției și faptul că este destul de zgomotoasa. 

Casca ar trebui sa fie silențioasă , calitate foarte buna a materialelor folosite , sa se poată monta ușor un sistem intercom . 

M-am oprit la Shoei Gt-air 2 și la Bell Star mips. 

Ați avea și alte recomandări ? Buget în jur de 2500 Ron. 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probeaza,probeaza,probeaza. Eu personal am probat Race Star-ul de la Bell si ma incomoda maxim la urechi, am tinut casca pe cap timp de 15 min, la forma capului venea bine, nema puncte de presiune pe la tample/frunte dar ma rupea la urechi. dupa ce am dat-o jos(si nu exagerez) am resimtit durerea timp de 4-5h. Am fost si am probat X-spirit3 (ca deh tot racing) si nu am avut probleme dar am ales nxr. V/un prieten si-a luat acum 2 luni Star-ul iar ieri am pus mana pe el. Am ramas prost cand am simtit greutatea ei fata de nxr-ul actual, e la fel de grea ca si Arai-ul meu( bate spre 1,5kg), asa casca arata bine, e ventilata cum trebuie dar din ce am inteles e extrem de galagioasa(si Arai-ul e mai galagios decat Shoei...cel putin in cazul meu). Eu personal nu mai vreau sa aud de casca peste 1,350g venind de la 1,500g iar cu zgomotul la fel. Probeaza probeaza probeaza si tine cont si de sfaturi, succes in achizitie ✌️ 

Acum 14 minute, Aion2014 a spus:

Probeaza,probeaza,probeaza. Eu personal am probat Race Star-ul de la Bell si ma incomoda maxim la urechi, am tinut casca pe cap timp de 15 min, la forma capului venea bine, nema puncte de presiune pe la tample/frunte dar ma rupea la urechi. dupa ce am dat-o jos(si nu exagerez) am resimtit durerea timp de 4-5h. Am fost si am probat X-spirit3 (ca deh tot racing) si nu am avut probleme dar am ales nxr. V/un prieten si-a luat acum 2 luni Star-ul iar ieri am pus mana pe el. Am ramas prost cand am simtit greutatea ei fata de nxr-ul actual, e la fel de grea ca si Arai-ul meu( bate spre 1,5kg), asa casca arata bine, e ventilata cum trebuie dar din ce am inteles e extrem de galagioasa el venind de pe Shoei XR1000 (si Arai-ul e mai galagios decat Shoei...cel putin in cazul meu). Eu personal nu mai vreau sa aud de casca peste 1,350g venind de la 1,500g iar cu zgomotul la fel. Probeaza probeaza probeaza si tine cont si de sfaturi, succes in achizitie ✌️ 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

eu am Bell Pro Star din carbon, varf de gama de la ei, a fost 1400 de euro initial dar am asteptat o vreme pana s-a ieftinit si am dat doar 3000 de lei. Asa cum zicea colegul Aion2014, la prima proba/drum m-a rupt la urechi, nu stiu de ce. Intre timp ori s-a mai lasat interiorul ori urechile dar nu mai deranjeaza. E grea, 1500g dar nu se simte grea pe cap; vine cu pinlock si are viziera foarte misto, cu campus visual mai mare décathlon la alte casti dar e cam zgomotoasa. Materialele din care e facuta sunt de calitate, obrajii sunt fixati cu magnet (poti sa-i speli usor). Eu o am de anul trecut din vara. si sunt multumit de ea.

Cel mai bine sa probezi casca, nu compara pe neprobate. 

PS: Eu am lut casca fara sa o probez si am plecat direct pe Transalpina. Pe la Ranca imi venea sa plang de urechi, m-am oprit mai des sa dau casca jos decat sa ma odihnesc :( Intre timp problema a disparut, cred ca s-au asezat bureteii :) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Știu că probatul este sfânt . Problema mare este că unde locuiesc eu nu prea  sunt căști  disponibile pentru proba (

 

 

 

 

 

 

10 hours ago, edward_zone said:

Clar Shoei, Bell-ul pare mult prea sport, tinand cont de moto din semnatura.

Recomandare: Shoei Neotec / 2; HJC RPHA 70.

 

La mobra cu care ma dau protectia la vant este zero . Cu casca actuala uneori simt ca vantul imi impinge pur si simplu capul in spate . Senzatia este destul de neplacuta . Pentru ca sunt incepator nu m-am dat mai tare de 80 km/h . 

M-am gandit ca o casca orientata spre sport (Bell) are o aerodinamica mai buna si ar atenua efectul vantului asupra capului .

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...