Sari la conținut

19. Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana


Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

29 minutes ago, frigider said:

Asta cam asa e.

Dar de ce nu vine ? De ce nu testează?

Se pierd niste ture cruciale, timp de obișnuit cu moto. 

 

Buba la glezne după ce a făcut backflip ajutat de ktm-ul lui Lecuona. 

E pe recuperare băiatul, mai-tai tai-tai 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 489
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 5 ore, Method a spus:

As spune ca e ceva mai degraba de ordin legal...gen vreo clauza din vreun contract...cine stie?

Sa fi zis ktm 'ba cu honda hai ca te dai da si cu ktm?ne batem joc?tu te urci pe toate?'😁

Se auzea ceva. 

Ce? Lore n-a testat ducati cand a plecat de la yama. Nu e niciun secret, zic.

Cu cat trece mai mult timp cu atat sunt sanse mai mari ca zarco sa nu mearga la avintia.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai a avut si el ceva accidentari la viata lui...nu e ca Pedrosa dar oricum,s-a rupt bine.

Si te gandesti ca sansa sa mori e mica in gp,unde sunt toti profi si conditiile cat de cat,dar sansa sa nu mai fii om - sa stai in scaun cu rotile sau si mai rau pe pat toata viata ta...aia nu asa de mica.

Si odata cu accidentarea asta "decat" la coloana,a inceput probabil sa isi puna intrebari existentiale :

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 14 ore, P T R a spus:

Acum ca a denisionat lore,nu se face si el tester la yamaha?ca ai dani 😁

Nici cand a fost in activitate nu a dat un feedback prea grozav, pe unde a umblat. La Ducati, i-a trebuit un an jumate, pana sa isi dea seama ca are nevoie de un cofraj pentru oua.. El cu gurita lui a spus, ca el nu e enjinier, el stie sa se dea tare. Cum in ultimul timp nu a aratat ca ar mai sti sa mearga tare, ar fi o investitie proasta ca pilot de teste in vreo echipa. Dani este alta poveste. Om serios, analitic, cu un feeling deosebit al motocicletei... asta a facut toata cariera, a dezvoltat motociclete. Pentru KkTM este mina de aur. 

Editat de xt600
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 25.11.2019 la 9:45, Altair a spus:

Nu stiu cum vi se pare voua dar pentru mine sa arunci cu rahat intr-o echipa zicand ca e de mana a doua, chiar daca e, si ca e sub valoarea ta sa mergi acolo si mai bine te mai duci sa te bati cu copii odata ca ti-a iesit acum cativa ani si totusi sa nu faci asta si sa te duci la echipa aia care ca sa te ia pe tine trebuie sa-l dea pe altul cu contract in vigoare afara, cere o structura morala deosebita, de la toate partile implicate. 

Nu incercati sa gasiti explicatii logice si business oriented de la oameni batrani si cu accente despotice, de multe ori fac ceea ce fac pentru ca pot nu pentru ca e bine.

 

Nu chiar toate partile.. Karel n-are nici o vina .. :P 

La 25.11.2019 la 16:19, Method a spus:

 

Ca iese Karel din gp (pe usa din dos) nu e ceva care sa ne intristeze as zice eu.Cine l-a vazut live a vazut ce stie Karel - este vizibil si pt un profan ca musiu are carente mari fata de restul...mai pe scurt - locul lui n-a fost niciodata in motogp.Noroc cu tati milionarul ca a prins si el cativa ani.

 

Eu cand intrebam de ce participa piloti si echipe de mana a doua in MotoGP doar ca sa umple grila.. si fara nici o sansa reala de a castiga vreo cursa macar.. tipati toti ca-s nebun.

Da, Karel a fost de umplutura dar nu a avut niciodata sansa sa concureze intr-o echipa buna sau sa aiba o motocicleta buna.

Am  mai zis ca am citit in presa ceha cand ii trimiteau Ducati bascula care nu se potrivea in cadrul lui.. s.a.m.d. 

Karel cu toti banii lui nu s-a putut niciodata cumpara cu unii din echipele bogate cu sponsori mari. La el singurul sponsor - ABCardion era tot firma lui Ta-su pre vreme cand aveau echipa lor.

KArel, pe langa orice pilot roman si  multi altii este OZN..  daca te uiti la timpii pe circuit.. E al 17lea dintre cei  mai buni din lume. 

Si i-am mai zis lui Gixu personal, ta-su lu Karel nu este propritarul circuitului de la BRNO, ca nu l-a facut el sau l-a mostenit de la ta-su.

CIrcuitul apartine statului Ceh de cand a fost construit si pana in prezent, nimeni nu-si permite sa-l cumpere... Karel Abraham senior este patronul firmei care administreaza circuitul.. dar in nici un caz nu-l detine. Daca statul ceh se supara rup contractul cu ei si il dau altei firme.. E in adminitrarea lor pt ca Karel Abraham senior a fost si este pasionat de curse si s-a implicat cu trup si siflet sa se faca ceva cu acel circuit..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si ca tot am ajuns la familia Abraham..  averea lor provine de la compania detinuta tot de ei care se cheama AB Cardion si care fabrica echipamente medicale de inalta performanta specializate pe ramura de cardiologie, din ce am inteles parca madam Abraham este medic cardiolog. 

Circuitul ala nu produce nimic - probabil Abraham mai mult cheltuie decat produce cu acel circuit/// de ani si ani si ani se cauta o solutie sa-l faca profitabil.. si  niciodata statul ceh / firma lu Abraham / Fim si federatia moto din Cehia nu ajung la o intelegere.

Ca sa intelegeti mai bine, an de an municipalitatea Brno acorda subventii circuitului pentru a putea organiza MotoGP-ul... bani pe care municipalitatea ii recupereaza indirect din vanzarea de bilete si tot turismul aferent evenimentului.. dar din ce am inteles tot in gaura raman in final. De aceea nu se mai organizeaza WSBK acolo si de aceea de la an la an exista acele interminabile discutii daca se mai tine acolo sau nu..

Eu personal cred ca profit se extrage de acolo... si am impresia ca tot Ezpuleta trage cam tot in stilu-i caracteristic. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...