Sari la conținut

B 174 VLR, pod Mihai Bravu, in SCR


Just_John
 Share

Postări Recomandate

Acum 4 ore, Alx1000 a spus:

Curba accea este un pic dubioasa intradevar.Nu pare, dar este. Daca intri tare in ea...Si pe mine m-a surprins odata, si am constatat ca ma indrepram spre parapetul cu pricina. Noroc ca nu aveam viteza prea mare, am mai piscat frana un pic si totul a fost OK. Ideea este ca nu am fost atent si am intrat direct pe banda 2, prea aproape de parapet. De atunci intru numai pe banda 1 in zona aia.

Asa o fi facut si el, o fi piscat frana... Eventual aia fata. Nu asa se corecteaza o curba luata prost.

Exact ce ziceam de soferi, cu impotenta de a tin banda in curba la peste 20 la ora, o observ din ce in ce mai des si la motociclisti. In special pe podul Basarab, pe unde trec in fiecare zi.

Recomand iesiri mai dese din oras pe drumuri virajate. Singuri si cu viteze mici, ca sa va obisnuiti cu curbele. Daca va pune probleme curba de pe pod e nasol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motocicleta, si in special mobra sport nu e pentru oricine.

 

Suna pompos, dar e adevarul.

 

Accelereaza puternic, e usoara si franeaza ciudat. Daca in combinatia asta adaugi si un temperament puternic, o lipsa de experienta si o stare precara de "sanatate" a motorului, ai reteta dezastrului.

 

Norocul joaca un rol important in viata, dar de cele mai multe ori, norocul ti-l faci intr-o buna masura singur.

 

 

Editat de Gixu.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 21 ore, leopold a spus:

Cu viteze mici da, singuri nu. Daca zboara peste marginea drumului intr-un loc mai ciudat si nu-l vede nimeni...

Rectific: primul, nu singur. Desi, avand in vedere ca s-a mai murit primul din doi, cred ca nu mai rectific, mai bine singur.

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Al catelea accident mortal dupa ratarea unui viraj, este acesta? Vor invata ceva viitorii "raceri"? Evident ca nu. Doar constatam si atat, nu ne mai batem gura degeaba. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate nu e degeaba. Daca macar un flacau debutant pleaca urechea putem spune ca a folosit.

Poate si daca am povesti pe aici fiecare dintre noi cate viraje pe an suntem cat pe ce sa le ratam, chiar si dupa ani de experienta, ar pricepe lumea ca se intampla.

Personal era sa ratez anul trecut curba spre stanga de pe podul Basarab, venind dinspre Orhideea spre Titulescu, imediat dupa ce se trece peste Calea Grivitei. Eram cu mintea in alta parte - eroare grava - si fiind un drum uzual ma conducea mobra in loc sa o conduc eu. M-am prins ca nu sunt bine incadrat. Din fericire nu aveam viteza mare si am putut corecta la limita.  Trecut milimetric pe langa balustrada. 20 km/h in plus sau o secunda mai tarziu constientizarea rateului si nu cred ca mai ratam balustrada.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce vorbim noi de viraje ratate, in conditiile in care, pe strada Progresului (pe trafic greu, adica), se face wheelie cu o vitezana, intre doua stopuri, la ora cu cel mai mare trafic 17:30, cu masini pe toate sensurile de mers (banda 1 ocupata, contrasens ocupat, protagonistul fiind pe banda 2)? Dupa care, la nici mai putin de cateva sute de metri, o masina venind din stanga peste linia dubla continua dintr-o curte, sa ii taie calea motoristului? Ce siguranta, ce viraje ratate...astea sunt de adormit copiii. 

 

Se duc cascadorii in adevaratul sens al cuvantului in oras, la orice ora, in orice anotimp. Ce exemplu sa se dea? Ia-ti motor, da-i wheelie in trafic! Ai ratat o curba? N-ai trecut de level 1.

 

Aflam, apoi, ca au nevoie de donatii prin spitale. Nu e rau...

 

 

Editat de misionaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O zis Darwin ceva de o teorie. Și n-o greșit.

Unora le lipsește instinctul de autoconservare și fac spectacol pe stradă. Un procent mare ajung să se laude, dar un procent mic devin statistică. Fiecăruia ne place să o mai călcăm pe coadă, deh, avem cu ce merge, însă doar cei care au oleacă de creier ajung să povestească și altora și să-i atenționeze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...