Fafane Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Salutare, In urma unei mici actiuni de eliberare a dulapului de haine, ma vad nevoit sa scot la vanzare cateva articole pe care nu le mai utilizez de ceva timp. Articolele pot fi vazute / probate (cu un telefon in prealabil), in Bucuresti, sector 6, zona Apaca (Militari). Trimit si prin curier. Pentru orice detalii suplimentare va stau la dispozitie, Stefan - 0733111309 1. Geaca piele barbat Honda, stare foarte buna, marime 44 (112), protectii soft incorporate (nedetasabile), mesada incorporata. Pret: 150 lei 2. Geaca textil barbat Cycle Spirit, stare foarte buna, marime M, protectii soft detasabile, mesada detasabila. Pret: 100 lei 3. Geaca piele dama Lookwell, stare foarte buna, marime 42, protectii soft incorporate (nedetasabile), mesada incorporata. Pret: 120 lei 4. Geaca textil barbat Neowell, stare bunicica, marime L, protectii soft detasabile, fara mesada (cred ca avea si mesada dar nu am stat sa o caut). Pret: 50 lei 5. Pantalon / salopeta piele barbat Gericke, stare buna, marime 52, protectii soft detasabile, piele naturala foarte solida, lungime crac 100cm. Pret: 100 lei 6. Pantalon piele dama, stare foarte buna, marime in foto. Pret 50 lei Update: 4. Geaca textil barbat Neowell, stare bunicica, marime L, protectii soft detasabile, fara mesada (cred ca avea si mesada dar nu am stat sa o caut). Am gasit si mesada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.