Sari la conținut

Atentie la tepe


Z.Lucian
 Share

Postări Recomandate

Probabil se vinde cu 4000 euro, dupa vizionare si negociere.

Chiar daca nu ar avea defecte ascunse,  pretul pare putin exagerat (tinand cont de model,an fabricatie, accesorii si incidente).

Totusi, un motor identic de acum 7 ani (2013) in stare perfecta se vinde in Germania cu 3500 euro, insa e adevarat ca te mai costa si adusul, RAR-ul si inmatricularea...per ansamblu, e posibil ca tot pe-acolo sa iesi (aproximativ 4000).

Editat de Motorist@
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 102
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Admin
Acum 10 minute, Bulinu' a spus:

Eu am intrebat daca inainte de a arunca cu (cuvant urat) a vorbit careva concret cu omul

Eeee, ce sens avea? 

Poate a reparat-o profi, are acte, și atunci aici ce s-ar mai comenta? 😊

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Câți vânzători scriu sau spun că mobra a fost reparată? Cel mult 10%, poate. Câți recunosc că era varză înainte să fie la vânzare? Niciunul.

Fiecare o repară unde și cum poate, important e să se vândă. După aia, ciao!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 18 minute, GoodKat a spus:

Daca se dovedeste ca tu ti-ai pus viata in pericol din cauza unui viciu ascuns cu buna stiinta de catre vanzator, vanzatorul are sanse mari sa o feshteleasca. Momentan codul civil ii pune in carca vanzatorului ajustarea pretului si rezolutiunea contractului. 

 

GoodKat, care e viciul ala despre care vorbesti?

 

Motocicleta a fost accidentata, reparata si adusa la starea initiala, viciu ascuns nu inseamna doar ca a fost accidentata ci inseamna ca vanzatorul stie de o anumita problema pe care o ascunde cu buna stiinta*.

 

* Viciu ascuns era in cazul SV1000-ului ala de a crapat de la Bucuresti pana la Constanta, toata lumea lua atunci apararea vanzatorului, asa e cand te cunoaste comunitatea, asta referitor la caracterul oamenilor, ca tot ziceai mai sus.

Editat de vladf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu Capone l-a vandut cand a crapat, dar da, acelasi motor care acum parca e prin Mures fara acte :)

 

Ideea e, faptul ca nu precizeaza ca a fost accidentata nu inseamna/garanteaza ca exista vicii ascunse. 

Editat de vladf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 51 minute, shashka a spus:

Slava Domnului, ca mai sunt si oameni cinstiti. Eu credeam ca toti suntem tepari...

Sunteti🤣🤣🤣 dar nu inteleg de ce va mirati atat, este vorba totusi de 4000 de euro( o suma maricica) cand mie un "coleg" "motociclist" mi.a trimis prin curier  coperta de şa pt Hornet cu 5 gauri in ea(100 de lei) si voi va mirati asa inocent la 4000 de euro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Samsarul e întotdeauna cinstit.

Dacă samsarul nu-i cinstit, nu-i samsar bun.

 

Și eu am luat plasă cu mașina, inițial am fost încântat, până am inceput să mai desfac una-alta de pe ea. Nu intru în detalii, că-mi sare muștarul. Important e că merge și după  7 ani de când e la mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am vandut un Velorex 562 unui ungur, cu 900 lei. Dupa ce m-a facut in toate felurile, ca i-am dat teapa, l-a vandut cu 2000 de lei. Si a venit apoi foarte senin, si a mai cumparat unul de la mine, tot cu 900. Asa ca, depinde din care parte privesti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Să am eu câte 10€ pt fiecare mașină 9 avariată pe transport sau pe platforma unde erau depozitate și care a fost vândută bine merci fără nici o mențiune către client! La altă firmă în schimb a oferit producătorul o compensație de 800€ în favoarea clientului ca să accepte o mașină care avusese o daună pe transport, bineînțeles reparată înainte de predare. Ce crezi că s-a întâmplat? Dealerul a băgat fain frumos banii în buzunar, clientului i s-a livrat mașina 9 și pa. Treaba a ieșit la iveală după vreun an și când un vânzător a plecat cu tamtam și a sunat clientul să-i povestească. 

Și voi aveți pretenții la un samsar de olx... :moron:

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_
Acum 9 ore, l.u.v a spus:

Eeee, ce sens avea? 

Poate a reparat-o profi, are acte, și atunci aici ce s-ar mai comenta? 😊

Luigi, dar are omul cont aici, a si fost activ pe topic, il opreste cineva sa dea detalii? 

(👆 intrebare retorica 😊😉)

Iar ii asociez fata cu postarea aia despre onoare si ma bufneste rasul 😁.

 

Am postat aici pentru ca mi-a crescut tensiunea cand am vazut atitudinea de a il apara pe vanzator si de a il lua in balon pe @op. 

Este evident ca sunt fleasca pe nadragi de la genunchi in jos, fiindca omul si asa o sa o vanda pe Olx unui client caruia nici nu o sa ii treaca prin cap sa caute pe net inainte. 

Cine ar face asa ceva inainte de a o cumpara, realist vorbind?

 

Dar karma is a bitch, mai devreme sau mai tarziu tot o sa mai dea cineva de topicul asta cand o sa aiba un boeuf cu Shurubel.

 

 

Acum 24 minute, goe 75 a spus:

Plin de Don Quijoti  visand  o lume fara samsari ...la fel de posibila ca aia fara accidente rutiere.

Ah, c`mon, numai daca te prinde covid-ul la maternitate ajungi sa crezi asa ceva 😁

 

Tinem topicul sus, ca poate ajung sa il citeasca si eventuali incepatori si invata ceva din el. (explicatia oficiala; aia adevarata e ca frig ca dracu afara si imi este lene sa ies dupa bere)

(pS, aici se poate, don`t shoot)

 

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

Am vazut personal "experti" care au mers cu o motoreta avand cadrul indoit fara sa-si dea seama.

Cand vad asa experti si pe aici ma tot bate un gand sa-i provoc la un test ...ceva de genul sa testeze 5 motorete si la final sa o aleaga pe cea care are cadrul indoit.

 

Daca stii sa te pazesti samsarul doar o sa te faca sa pierzi timp , dar nu o sa te arda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

9 hours ago, goe 75 said:

Dar de mult nu-i lasati si tot se inmultesc ... 

 

Asta pentru ca si clientii cauta tzepe, am vandut candva o motocicleta careia i-am expus toate bubele pe care le-a avut si le-am remediat iar la momentul vanzarii motocicleta era in perfecta stare de functionare. Am prezentat poze cu carene sparte de la cazaturi si reparate, cum arata motocicleta inainte de reparatie si cu ce mai facusem la ea. Motocicleta o facusem pentru mine dar la un moment dat a trebuit sa o vand, cel care a cumparat-o nu se pricepea deloc dar a venit cu niste priceputi care nu aveau alt rol in ecuatie decat sa scada pretul motocicletei desi cumparatorul nu pentru acest lucru ii luase cu el. Incepusera sa comenteze la toate cele si le-am explicat ca daca nu le place ceea ce vad sa caute alta motocicleta. Cumparatorul deja se simtea jenat de prestanta priceputilor pt ca era clar chiar si pentru el ca motocicleta este in stare bune si merita banii. 

 

Pana la urma a cumparat motocicleta la pretul cerut de mine si nu a regretat. Ce vreau sa arat este altceva, ca oamenii in general nu sunt corecti. Daca le arati adevarul incep sa se foloseasca de el ca sa traga in jos la pret, in schimb daca nu le arati adevarul si cumpara motocicleta sunt fericiti. De aici apare combinatia periculoasa dintre goana spre profit, goana pentru preturi mici si ingredientul minune care este caracterul josnic al oamenilor. Ca o concluzie, samsarii si fraierii nu vor disparea niciodata indiferent de ceea ce scriem noi aici si catre cine aratam cu degetul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Așa e când dacă ai bani de Logan îți iei minim Passat! Și dacă pun eu mobra la vânzare cu 80k km sigur vor comenta că au găsit la aceiași bani una țiplă cu doar 30k... Piața se reglează din cerere și ofertă, că la noi nu s-a dorit să se puna ordine în sămsăreală e altă poveste. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

Exact . Nu tine nimeni partea samsarului . Este doar bizar sa vezi asa inversunare acolo unde nu poti fi decat actionar la cooperativa munca in zadar.

Sau agitatie in zadar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
Acum 26 minute, mobiletron a spus:

cel care a cumparat-o nu se pricepea deloc dar a venit cu niste priceputi care nu aveau alt rol in ecuatie decat sa scada pretul motocicletei desi cumparatorul nu pentru acest lucru ii luase cu el.

Asa este!

Tocmai din același motiv nu am mai vrut să repar motocicleta și am luat banii de la asigurator, deși cu muncă, alergătură și răbdare aș fi cîștigat mai mult. Pentru că apar tot felul de părerologi, care habar nu au, dar își dau cu părerea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multe vedeti intr-o singura poza, suntem tara cu cei mai multi cunoscatori pe m2. Ca fapt divers mai mult de 90% din vanzatori (proprietari sau bisnitari) evita sa spuna de eventuale daune sau probleme avute chiar daca au fost remediate si nici macar nu se observa pentru ca in mintea nostra nu vrem sa credem ca poate chiar a avut ceva minor.

 

Pentru cei cu legea in mana inafara de km daca au fost dati inapoi si ii poti verifica la Rar altceva cum dovedesti ca vanzatorul nu ti-a spus? Oricum evetualele probleme gasite le semnalezi la scurt timp, nu dupa luni.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
La 12.04.2020 la 19:06, caracterincompatibil a spus:

Boss,da nici un cuvânt scris că a fost dauna totala... Samsar cinstit.nu alta

 

 

Daca asigurarea iti da dauna totala, nu inseamna ca motorul e impachetat

La 13.04.2020 la 18:30, Lucian_M a spus:

Ro nu va fi niciodată DE. Așa că la noi merge treaba în continuare, ca și până acum.

Spre surprinderea ta ,vremurile in care din Germania luai masini si motoare tipla, a trecut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

Ba fiti atenti la asta https://www.olx.ro/oferta/yamaha-ybr-125-IDeie3g.html#709097133e

I-am dat mesaje de pe mai multe conturi, acelasi raspuns : motocicletele "merg" dar doar impinse sau la vale. L am rugat frumos sa schimbe descrierea si a pus asta:

"Vand 2 ybr 125 an 2005 ,acte de Germania, se pot imatricula în țară, stare buna FUNCȚIONALE nu sut de piese(asta e pentru prosti care întreabă aiurea)pret negociabil".

Paziti-va ba de oameni din astia.

Editat de Eduard Matei
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg cum ai tras  oncluzia ca merg doar impinse... ba! A zis vanzatorul asta? Pune un quote cu discutia.

Sau te-a deranjat ca ti-a facut dedicatie in anunt?

Editat de TETEA.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...