Sari la conținut

Seawolves Bike Fest 2020


Silviu1977
 Share

Postări Recomandate

Va salut.

Am deschis acest topic in asteptarea unui raspuns din partea organizatorilor referitor la aceasta intrunire.

Autoritatile ne-au transmis un mesaj clar vis-a-vis de evenimentele cu un numar mai mare de 200 participanti din acest an.

Suntem destui in situatia in care am platit pentru rezervarea camerelor si nu ne putem recupera banii fara un raspuns oficial din partea clubului.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 91
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

copy paste de pe FBul lor:

 

Salutare stimati participanti la SEAWOLVES BIKE FEST,

Am tot sperat ca acesta perioada de stare de urgenta se va incheia fara sa afecteze intalnirea cu voi, asa cum am sperat ca acest tip de anunt nu vom fi nevoiti sa-l facem vreodata, insa... shit happens. Din discutiile purtate cu autoritatile, a reiesit faptul ca nici dupa data de 15 mai 2020 nu vor fi permise adunarile publice pentru o buna perioada de timp, situatie care, indiferent de vointa si dorinta noastra, nu ne lasa decat o singura alternativa.

Este o situatie noua pentru noi toti, una atipica, careia incercam sa ne adaptam asa cum si cat putem, drept urmare (in ciuda faptului ca suntem cu pregatirile la zi) ne vedem nevoiti sa va anuntam, cu parere de rau, ca Festivalul SEAWOLVES BIKE FEST, editia 2020, se anuleaza.

In ceea ce priveste situatia cazarilor din Complexul Phoenicia deja achitate, in urma discutiilor cu reprezentantii sai, s-a stabilit ca se va gasi cu siguranta o solutie pentru toti cei care au rezervat camere, in functie de deciziile guvernantilor si de Decretele ce se vor emite.

SEAWOLVES MC impreuna cu partenerii de la Complexul PHOENICIA, va asigura ca se depun toate eforturile pentru gasirea unei variante multumitoare pentru toata lumea. Rugamintea noastra catre voi este doar de a mai avea putina rabdare pana vom putea comunica solutia concreta, pentru ca aceasta depinde numai de deciziile autoritatile centrale, in sensul ca in scurt timp se va reglementa o metodologie privind toti operatorii din turism din Romania care se afla in acesta situatie.

Pe masura ce vom avea noutati, vom reveni cu informatii.

Cum 13 s-a dovedit a fi numar cu ghinion, in 2021 vom sari pur si simplu la cea de-a 14 editie, unde va asteptam cu drag si promitem sa ne luam din plin revansa!

Aveti grija de voi si de sanatate voastra si a celor dragi, pentru a ne revedea cu bine pe motoare, sanatosi si plini de voie buna si pofta de viata asa cum va stim!

SEAWOLVES MC va transmite RESPECTUL sau si va ureaza ASFALT USCAT dragi prieteni!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noi am rezervat pt o perioada exacta, asa cum scrie si pe factura, nu pt la vara, nu pt la anu sau cine stie cand altcandva vor ei sa ne reprogrameze

Poate pana la anu more de COVID sau nu mai pot sa vin la intrunire, sau nu mai vreau, sau cine stie ce alt motiv

Nu exista nici o baza legala pt care sa fim amanati

Daca nu se poate onora contractul, atunci se sa se restituie banii

E important de gestionat situatia in asa fel incat aceste probleme sa nu afecteze relatia cu Seawolves MC si intrunirea in sine

Daca iese naspa si Phoenicia ne trage tzeapa, sunt sigur ca o sa fie multi suparati care nu vor vrea sa mai aiba legatura cu toata treaba si e pacat ca dupa atatia ani de participare sa se ajunga aici ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Raspunsul celor de Phoenicia este urmatorul:

 

"...In final, doresc sa va multumesc personal pentru alegerea facuta, si sa va asigur ca vom gasi o varianta care sa vina in avantajul dumneavoastra.

Este posibil ca evenimentul sa se reprogrameze, motiv pentru care va solicit sa avem rabdare, sa vedem impreuna cum, evolueaza situatia.

Am fost intotdeauna dedicati in a servi oaspetii Phoenicia cu cele mai bune solutii hoteliere, si nici nu va fi diferit astazi, sau in viitor.

Ma bazez pe intelegerea dumneavoastra".

 

Ordonanta nr. 2/2018 prevede ca:

 

"Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ". Baza legala exista.

 

Adresez organizatorilor rugamintea de a clarifica situatia cu cei de la Phoenicia astfel incat sa ne putem recupera banii pe cazare.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 8 ore, NightFury a spus:

Am fost intotdeauna dedicati in a servi oaspetii Phoenicia cu cele mai bune solutii hoteliere, si nici nu va fi diferit astazi, sau in viitor.

Aici cred că intră și camerista care încerca să-mi dărâme ușa duminică la 6 a.m.!

Intrunirea 👍, phoenicia 👎👎👎

Mie mi-a plăcut mai mult când s-a ținut în Camping S. 

Atâta timp cât rezervările s-au făcut in mod expres pt întrunirea Seawolves, pe baza unei intelegeri/contract între club și unitatea hotelieră, singura soluție rezonabilă în momentul de față este returnarea integrală a sumelor încasate! Orice invocare a reglementărilor oficiale pt rezervările din turism e de prost gust și denotă intetes de buticar și nu atitudine de partener al evenimentului.

Organizatorii au anunțat deja că se trece la intrunirea nr 14 din 2021, nu e nimeni nebun să stea 1 an jumate cu banii blocați! Mai ales că nu știm ce va fi in 2021, poate vom trăi sub pământ sau vom fi în Mad Max. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Phoenicia sustine in continuare ca nu a fost instiintata de catre organizatori ca sa anulat intrunirea si din acest motiv nu poate returna banii oamenilor

Deja suna a telenovela si nu mai stii pe cine sa crezi

Cert e ca munca grea de-a lungul atator ani se duce pe apa sambetei din cauza la banii ..

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

La ultima convorbire cu Phoenicia au spus ca asteapta norme de la Guvern ca nu stiu cum sa actioneze: sa ne faca refund, sa ne  dea vouchere .....  bataie de joc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai doar nu vă așteptați să scoată patronii bani din buzunar. Stau și ei să vadă, ori le da statul ceva pomană, ori încep fraierii sa vina la mare, ori se plictisesc cei tepuiti sa mai stea cu mâna întinsă și renunță....

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema ar trebui rezolvata de catre organizatori, pentru ca nu m-am dus eu sa-mi platesc cazare la Phoenicia de la mine putere, am platit cazare in locul unde acestia urmau sa organizeze intrunirea, la locatia contractata de ei.

Din respect pentru participanti,ma asteptam la  implicare din partea clubului, nu la tacerea care a dainuit in toata aceasta perioada.

Pentru toti a fost o perioada grea si poate acei bani chiar conteaza.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am trimis mail si am vb saptamanal cu cei de la Phoenicia, am facut si reclamatie la ANPC si tot pauza.... de clubul in cauza ce sa spun, au ales sa taca si sa nu se agite pentru noi, participantii. Le-am si spus celor de la Phoenicia ca nu intru in targetul lor de client si ca nu renunt la 150 Euro de principiu. Puteau sa fie si 5 lei.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu parere de rau, dupa multi ani de participare eu voi spune pas de acum incolo la intrunirea Seawolves MC

Cu ocazia astia ne-au aratat cat de putin insemnam pt ei .. noi participantii care an de an i-am sustinut sa ajunga acolo unde sunt acum

Suntem doar cotizatorii si nimic mai mult

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Ce se intampla acum este o situatie exceptionala, care cere niste masuri exceptionale.

Este foarte posibil si probabil ca lantul hotelier sa nu mai aiba ce bani sa dea inapoi, dintr-un motiv simplu, oamenii i-au investit in renovare, servicii etc.

Din aceasta cauza se ofera vouchere si reprogramari pentru anul urmator. Se intampla la fel si cu agentiile de turism, companiile aeriene etc.

Cine nu a lucrat si nu are habar cum se lucreaza in turism sta, injura si are impresia ca toti sunt niste nenorociti. Cine a platit poate sa mai aiba rabdare putin, situatia se rezolva pana la urma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Să aibă răbdare pe banii lui?!? "Puțin" ce înseamnă la tine? O săptămână, o lună, 3, 6, 18? Oricum, mișto pdv! 🤬

În perioada pt care s-a făcut rezervarea complexul - o parte din el cel puțin - era rezervat numai pt eveniment, în baza unui contract cu clubul. Pe factura mea de anul trecut scrie "grup bike". Din moment ce nu e vb de o rezervare pt stat cu pwla la soare, ci de un eveniment care a fost anulat dpmdv nu se aplică varianta cu vouchere și alte prostii, cu atât mai mult cu cât phoenicia este intitulat partener. Dacă lanțul nu are bani să îi returneze unor motocicliști (chiar, sunt curios despre ce sumă exorbitantă e vorba!) să se declare în incapacitate de plată sau faliment, să ceară ajutor de la stat - că tot zice șică de milioane pt susținerea companiilor care au suferit - să vândă niște wc-uri, sau masca de cadă în care lovea ușa băii din camera unde am stat eu anul trecut și care nu putea fi închisă din cauza ei. Companiile aeriene cum dau banii înapoi? Încearcă și ei cu abureli și vouchere, dar dacă zborul s-a anulat trebuie să plătească!

Iar clubul Seawolves ar putea avea altă atitudine și nu poziția struțului cu capul în nisipul fin de mamaia! 

Poate și unii dintre cei care au plătit sunt strâmtorați, nu sunt toți nababi. Iar aceia sunt motocicliști, ăsta ar trebui să fie un forum al lor, mi se pare ciudat să se țină partea unui prestator de servicii în detrimentul membrilor pretinsei comunități. :finger:

Din păcate rahanul ăsta a pus într-o lumină proastă un eveniment la care se pare că multă lume participa cu plăcere, la fel cum un client nemulțumit al unui service de exemplu cântărește mai mult decât 100 mulțumiți în ceea ce privește imaginea. 

Btw @l.u.v, ăsta e un pdv personal sau reflectă poziția oficială a motociclism.ro? 🧐

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 16 ore, john17 a spus:

pretinsei comunități.

Nici nu am susținut altceva. Dar să vină domnu' moderator/vice admin/ajutor de câine lup/whatever să zică "așteptați bă!" nu prea pare în regulă. 

Forță majoră ar putea fi și la plătitori, nu doar la prestatori. 

Iar tăcerea nu e o variantă decentă. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred c-au avut noroc Seawolves și phoenicia că nu le-a dat avans madame cârlan, ar fi dat și bani de-acasă să scape de ea, ce vouchere și mai stai până la anu'! Și nici pe luv nu-l vedeam bine. :crack:

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrunirile astea oricum devenisera niste adunari ale 'vestutelor', unde se bat pe umeri si pe burta presedintii de cluburi, cu secretarii, cu prospectii si cu lady-groupie-urile lor.

Am fost in 3 ani la Seawolves. Cu cat a fost mai la inceput .,cu atat a fost mai misto.

Ultima data cand am fost mi-am dat seama ca un biker independent, neafiliat, nu mai are ce cauta acolo.

Iar de cand se organizeaza la 4 stele mi s-a parut absolut hilar. Dar nah, clienti sunt, banu gros iesea si fara d-alde mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu, in ultimii 6-7 ani s-a agravat situatia, inainte veneau multi bikeri independenti din toata tara, stateau la cort sau la casute, se statea la muzica folk pe plaja pana dimineata.

Puteai safaci o baie in mare si sa te bronzezi fara vestute. Cand am vazut intr-un an ca baietii poarta vestutele alea si pe plaja,mi-am dat seama ca totul se va duce intr-o anumita directie. Esti dintr-un club sau nu existi. Sau poti fi carne de tun pentru un club cand au chef de o bataie in haita, gasesc ei ceva, ca nu ai basca, etc. Ultima data era pentru ca nu stiu ce baieti aveau niste semne pe veste care ii jigneau pe ai mai mari. Te caci pe tine de ras cu cluburile, viata ca o parodie. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...