Sari la conținut

Proces verbal contestație


Alex98
 Share

Postări Recomandate

14 minutes ago, marauder said:

Poate intre timp iti amintesti ca exact in perioada aia ai avut un amic care vroia sa iti cumpere motorul, amic care este in strainatate acum dar atunci a fost in tara, a facut proba cu motorul atunci, nu i-a placut, nu a luat motorul.....sau poate nu iti amintesti intamplarea asta.

Si amenda cine o ia in cazul asta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 79
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 32 minute, XaeL a spus:

Pai tu ai primit inregistrarea de pe un radar si documentele metrologice & co de pe alt radar?

Da. A pus documentele de pe mașina de politie polo care aparțineau la al 2 lea echipaj. Dar totusi el declara ca el m a prins dar chiar nu avea cum sa ma prindă el din moment ce el era deja staționat la 2km fata de unde m a prins si eu am mers non stop fara oprire nu am prins nicicun semafor nimic. E imposibil sa fii ajuns înaintea mea deci clar era alt echipaj care m a filmat cu alt radar de pe alta mașina..

Acum 31 minute, marauder a spus:

Iarasi intreb...viteza pe ce filmare este trecuta, pe aia in care se vede nr sau pe cea in care nu se vede? Pt ca una este sa fie in aceeasi filmare/cadru nr si viteza, si alta e sa fie doar numarul fara sa fie trecuta si viteza. Oricum, situatia este clara DACA apare in acelasi timp si viteza si nr in cadru. Daca e asa , faci ce iti spune constiinta ta civica si experienta ta in legatura cu organele statului. Poate intre timp iti amintesti ca exact in perioada aia ai avut un amic care vroia sa iti cumpere motorul, amic care este in strainatate acum dar atunci a fost in tara, a facut proba cu motorul atunci, nu i-a placut, nu a luat motorul.....sau poate nu iti amintesti intamplarea asta.

 

Cat despre faptul la 19.53 ai fost inregistrat, la 19.58 ai fost oprit si lasat sa pleci, si la 21 iarasi ai fost oprit si amendat, se poate explica asa: echipajul nr.1 te-a luat din spate, nu s-a luat dupa tine sa te opreasca pt ca se luau dupa nr de inmatriculare si pe calea cea lunga gaseau faptasul..al doilea echipaj nu avea de unde sa stie ca te-a luat primul la viteza, asa ca te=a lasat sa pleci...cand te-ai intors echipajul nr1 inca era la post, li s-a parut cunoscuta motocicleta, li s-a aprins beculetul ca "asta e tipul prins acum o ora, ia sa il oprim sa il amendam si asa scapam de hartogarii cu invitatii etc etc"...foarte posibil sa fie asa.....ca nu i-ai vazut prima data, dupa cum ai spus, nu comentez.

Da bine zis. Dar pe mine m a prins echipajul 1 apoi echipajul 2 m a oprit sa verifice documentele si am plecat si tot echipajul 2 mi a dat si amenda la o ora. Înțelegeam dacă ma întorceam prin zona unde am fost prins si m ar fi amendat echipajul 1 ca încă era acolo. O sa încarc dovada video pe care o am. 

https://youtu.be/wiLCZubRrOc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 23 ore, robert23mg a spus:

Îți iei liber pe 13?

Nu am fost niciodata la un proces public sa vad cum se intampla lucrurile...asadar da, imi iau liber si merg sa vad daca il baga la inchisoare sau nu. Cineva trebuie sa’i recomande un tatuator...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Alex98 

ce ar putea sa te ajute, dupa mine, acum ca am vazut filmul: 

1) Se intelege numarul tau pe video? Mie nu mi se pare ca e clar, cel putin in filmul de youtube, dar youtube mai comprima fisierele si se pierde calitatea imaginii.

2) Trebuie sa afli daca e permis ca operatorul sa miste radarul in timp ce inregistreaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din pacate in romania nu exista legea precedentului, cum e la americani de exemplu....nu de putine ori cazuri identice pana la virgula, au primit solutii diferite, fara ca intre timp sa intervina modificari legislative...personal stiu caz in care s-au primit amenzi pt lipsa rovinieta (4 amenzi parca) , au fost deschise 4 procese, din care unele au fost castigate din prima instanta,DAR MOTIVARI DIFERITE ALE JUDECATORILOR , unele au fost respinse si castigate la recurs.....deci cam ciuciu unitate in gandire la judecatori..ca sa nu zic ca la un proces judecatoarea a venit beata la sedinta (e de notorietatea aspectul asta la respectiva judecatoare, se vedea de la o posta in ce stare era)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...