Pandy Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Vand amplituner si cd playerul pe care le-am folosit o perioada buna de timp pana am decis sa trec la ceva mai modern, necesitatea HDMI si optical m-au facut sa renunt la el, in rest nu am ce sa ii reprosez. Amplitunerul este Onkyo TX-SV9041, i se zice asta pentru ca are si tunerul integrat. Imi e mai simplu sa adaug o imagine din manual cu caracteristicile sale. Fiecare extrage de acolo ce are nevoie. Telecomanda originala. Cd-playerul vine mai mult ca bonus, este in stare buna de functionare dupa ce este ajustat putin cu un mic soc. Asta am descoperit-o dupa ce astazi cand l-am carat si l-am sprijinit, aparent instabil, de un perete si gravitatia l-a ajutat pentru stabilizare. Model: DX-6900. Interiorul a fost aspirat si bibilit cu alcool izopropilic. Pret: 450 lei Contact: aici sau mesaj privat Locatie: Bucuresti Link to post Share on other sites
Pandy Posted October 20, 2020 Author Share Posted October 20, 2020 Vandute, multumesc. Link to post Share on other sites
Christian 1 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Acum 49 minute, Pandy a spus: Vandute, multumesc. Daca le vindeai separat,luam eu CD player-ul. Caut unul. Link to post Share on other sites
Recommended Posts