Alinache Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Salutare dragilor! Am donat aproape jumatate de mobră unui coleg forumist si am avea nevoie de ajutor in transportul acesteia din Craiova,judetul Dolj în Dej, judetul Cluj! Mobra este dezmembrată si se află în urmatoarea stare: o bucată șa ambalată frumos, un cadru învelit in folie alimentară si un cub din carton plin cu fiare de aproximativ 80 cm/latură si vreo 30kg minim.... Ne poate ajuta cineva? Macar cate o bucată pe rând? Si sa nu coste un rinichi? Mulțumiri anticipate! Numai bine! Quote Link to post Share on other sites
Cavaleru Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 daca nici cand ti se doneaza nu poti sa platesti transportul.. e clar Quote Link to post Share on other sites
Alinache Posted August 17, 2020 Author Share Posted August 17, 2020 Acum 12 minute, Cavaleru a spus: daca nici cand ti se doneaza nu poti sa platesti transportul.. e clar Eu m-am oferit sa îl ajut cât pot de mult, acest ajutor incluzând și găsirea unui transport mai ieftin! La Cargus ar fi peste 700 lei, greutate volumetrică, etc. Ar mai fi si faptul ca nu am găsit curieri care sa ridice colete sâmbăta sau seara după ora 19:00! Dacă cineva poate si vrea sa ajute, de ce nu.... Eu unul, dacă aș putea sa ajut, chiar si cu o parte, as face-o, pentru că.... de ce nu? Numai bine! Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 vorbeste cu colegul @Motologistic, si poate la un drum de intoarcere din Sud va poate ajuta! succes Quote Link to post Share on other sites
Motologistic Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Daca vii cu ele pana la Pitesti, ti le aduc gratuit pana la Cluj. Acum sunt in Germania, dar vineri seara voi veni de la București spre Cluj Quote Link to post Share on other sites
Alinache Posted August 19, 2020 Author Share Posted August 19, 2020 Acum 7 ore, apriliacluj a spus: vorbeste cu colegul @Motologistic, si poate la un drum de intoarcere din Sud va poate ajuta! succes Mulțumesc mult! Acum 5 ore, Motologistic a spus: Daca vii cu ele pana la Pitesti, ti le aduc gratuit pana la Cluj. Acum sunt in Germania, dar vineri seara voi veni de la București spre Cluj Caut acum transport pana in Pitești! Cam pe la ce oră ajungi pe acolo? Sa știu cum planuiesc...... Mii de mulțumiri! Rămânem datori! Quote Link to post Share on other sites
Motologistic Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Am luat-o deja pe Valea Prahovei... Voi...nu aveți minute? Vreți ajutor, dar n'ati da un telefon. Sau ai crezut ca, din Olanda pana în București, stau cu ochii'n telefon, pe forum? In fine. Spor Quote Link to post Share on other sites
Alinache Posted August 21, 2020 Author Share Posted August 21, 2020 Acum 7 ore, Motologistic a spus: Am luat-o deja pe Valea Prahovei... Voi...nu aveți minute? Vreți ajutor, dar n'ati da un telefon. Sau ai crezut ca, din Olanda pana în București, stau cu ochii'n telefon, pe forum? In fine. Spor Mii de scuze! Este vina mea! Nu am găsit transport pana in Pitești! Și, fiind ocupat la muncă , am tot amânat sa te anunț! Am ajuns acum o oră acasă, de asta am si spus că este aproape imposibil sa trimit prin curier! Încă o dată îmi cer scuze, sper sa nu fie supărarea prea mare! Dacă ajungi pe meleaguri oltenești si ai nevoie de ceva, orice, dă-mi un semn! Numai bine! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts