Sari la conținut

Ce motocicletă să aleg ?


David.Cristian
 Share

Postări Recomandate

Vlade,eu incercam doar o parere legata de comment-ul tau.Atat,parerea mea,chiar daca e un zero barat.

Cat priveste topicul,daca am gresit,imi cer scuze. :)

Editat de Christian 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incercati sa plecati de la ideea topicului, nu de la ce experiente ati avut de-a lungul vietii, astfel ca ati ajuns tot la un motor de capacitate mica. 

 

Un incepator nu stie tot drumul asta. 

 

Citat

Am inteles ideea:  CP cat mai multi.

Nu am o problema cu asta.

Mai ales daca cei care dau sfaturi ar scrie: ''in opinia mea ..'', sau ''dupa placul meu ...''.

Sunt convins ca intelegeti ce doresc sa spun

 

Nu asta e ideea, chiar deloc. Nu am spus asta niciodata si nici nu o sa afirm asta vreodata. Drept dovada ca nu am avut niciodata vreun motor cu multi cai putere. 

 

Si iarasi, nu vreau sa mai dezvolt aceasta discutie, e plin forumul de orgolii. 

 

Suntem pe topicul de incepator, haideti sa ne raportam la experientele lor, pe cat posibil, fara orgolii, fara polite de platit. Ar fi frumos...

 

Mentineti topicul curat de certuri si orgolii, va rog!

 

Editat de misionaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc pentru informatii si opinii. 

Nu este o treaba simpla asa ca apreciez perspectivele diferite.

Treaba cu plictisitul este relativa, dar e posibil sa o inteleg... nu am simtit entuziasm pentru motociclete inainte sa merg pe suzuki gs500 la scoala (inainte fusesem mai multe sedinte pe 80 si 125cmc si era ca atunci cand livram pizza cu scuterul ... placut desigur dar nu extraordinar).

Sunt sigur ca mi-ar placea mai mult un 600+ insa incerc sa ma pun intro situatie favorabila. Nu cred ca o sa pot conduce o motocicleta puternica fara sa vreau sa vad ce inseamna acea putere.. sunt curios.. sau as putea trage si din greseala. (mi s-a intamplat de 2 ori la scoala pe un er-6)

De curiozitate am tras la maxim de acceleratia unui sv650 de prin 2000 in a doua, credeam ca o sa decolez. ( vazusem acest review si eram curios daca exagereaza.. nu cred ca exagereaza). Oare versiunile mai noi sunt mai domoale? E un gladius din 2012 aproape de mine care are si abs.

 

https://www.olx.ro/oferta/suzuki-gladius-abs-2012-IDe026r.html

 

Editat de FlorionIon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa iti explic eu ce a vrut sa zica @misionaru prin "plictiseala", iar @Silver Arrow stie dar nu da din casa ;)

 

Ca si multe alte chestii in viata dupa ce inveti notiunile de baza nu esti capabil sa decizi daca si cum o sa-ti placa acel lucru. De exemplu dupa ce ai invatat sa citesti nu o sa ai habar daca o sa-ti faca placere sa citesti Alexandre Dumas, Sidney Sheldon, Tom Clancy, Balzac sau Cioran. La fel e si cu motociclismul, trebuie sa experimentezi la inceput pana vei descoperi ce si daca iti place. S-ar putea sa nu te prinda microbul, dar sa realizezi ca faci 20 de minute pana la munca cu motorul in loc de 45 cu masina. S-ar putea sa descoperi ca iti place sa mergi 6-700 km pe zi si sa vizitezi cate ceva. S-ar putea sa descoperi ca iti place sa mergi prin padure cu o capra de enduro sau ca iti place viteza si vei manca pe paine drumurile virajate sau circuitul. Din punct de vedere statistic sunt foarte mici sansele ca prima motocicleta pe care o cumperi sa se plieze pe nevoile tale viitoare. In plus, pe masura ce faci km, iar abilitatile tale se dezvolta, chiar daca ai nimerit prima motocicleta pe placul tau o sa constati ca iti doresti ceva mai performant. Tehnica nu sta pe loc, daca iti iei acum o mobra veche de 10 ani, peste inca 10 ani cu siguranta vei gasi una noua care o sa ti se pare la ani lumina fata de cea veche.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

Salut ! Sanatate !

 

Nu e vorba de cat mai multi cai.

La inceput  toate par rachete pentru toti incepatorii , dar aproape toti se obisnuiesc foarte  repede cu ce ofera motoretele de 500cc si sub si  devin plictisitoare .  Aia mai speriati de bombe , care nu progreseaza la fel de repede , intra pe forumuri sa sperie copiii ca motoarele mari fac buba.🤣

 

 

 

 

Mai important este ca casti ochii( sa ai pe cineva cu tine care chiar se pricepe )sa nu cumperi o epava .

La felul cum evolueaza preturile de cativa ani , nu mai e chiar asa riscant sa schimbi mai multe motorete in timp scurt, financiar vorbind.

 

 

 

Personal, la orice incepator care nu pare sa fie putin lent la minte , recomand Sv 650/ Gladius.  Ala care intelege pericolul se descurca sa treaca peste faza initiala de wow si ce racheta ! Ala care nu pricepe o sa-si rupa gatu si cu un cb500.

 

Prefer Sv-ul pentru ca dureaza mai mult pana devine plictisitoare si decat Fz6 si Gsr 600( poate si alte moto de 600 si cu 25 cai in plus) 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...