Sari la conținut

Intrebari despre a2 si motociclete


Aoros
 Share

Postări Recomandate

Salut! Sunt Ionuț si in cateva zile fac 18 ani si m-am gandit ca la primavara/vara sa imi cumpar o motocicleta de a2 (Honda CMX 500 Rebel) si as vrea sa stiu daca cine are sau a probat aceasta motocicleta sau ceva asemanator pentru ca la inaltimea mea (1,70) mi se pare super buna pentru mine (motocicleta are o de șa de 690 mm)

si un motor de 471 cmc care dezvolta 45cp, pe langa ca mi-a pus gheata la inima si m-am uitat la o gramada de review-uri cu aceasta motocicleta am zis sa intru pe un forum sa pun niste intrebari: Ce parere aveti de motocicleta? se potriveste 690mm si 190kg cu un pusti de 1,70 si 50+kg? (stiu sunt slabut) Ce sfaturi aveti pentru un incepator ca mine in cazul in care mi-as cumpara aceasta honda? Vreau aceasta motocicleta pentru cateva iesiri in oras dar mai multe pe la bunici, un drum pana la Cluj (Sunt din Baia Mare) si tin sa mentionez ceva importat: am dat la 16 ani de a1 dar din faptul ca am dat pe un yamaha xt125x care are 860mm inaltime la șa si abia ajungeam cu picioarele jos (era si singura motocicleta al acelui instructor), plus ca eram si foarte multi (vreo 15 pusti pe o singura motocicleta) si am zis ca renunt si mai astept pana fac 18 si ma simt pregatit si increzator in mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Ideea nu e rea, rebelul e o motoreta facuta fix pentru incepatori. Nu te speria de greutate, fiindca este o moto joasa, cu centrul de greutate jos. Te vei descurca cu ea. Ai 1.70, iar la fix. E o moto joasa, cum spuneam, vei ajunge jos cu ambele picioare bine, talpa complet pe asfalt. 
Sugestia mea ar fi sa nu o iei de noua, ci sa cauti , poate gasesti una de 2 3 ani, care a suferit deja de deprecierea pretului. Pentru ca nu o vei tine mult, o tii 1 2 ani,iti faci mana, e pacat sa o iei de noua si sa suporti tu deprecierea.

Eu inteleg ca ai a1 acum, pai daca faci 18 ani, vezi cum faci sa te inscrii la scoala, sa iei a2 ul in timp util.

Apoi, grija in trafic, mers atent, si vei fi ok. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...