Sari la conținut

cit de prevazator sa fii ?


bigbitza
 Share

Postări Recomandate

Acum 54 minute, Nguyen a spus:

 

Se mai muta un prostan in Bucuresti:

 

20201021_191114.thumb.jpg.9d31640561407a1ce65b886006c3e4a6.jpg


 

Nu îi urezi bun venit?😈

Acum 54 minute, Nguyen a spus:

Pe dracu, tu crezi ca ce vand aia la Pucheni sunt facute la ei in curte? Bisnitari...
 

Cunosc zona/piata, mai toti legumicultorii din zona se aduna acolo. Pai unde,in alta parte? De multe ori am fost si la ei acasa,am vazut solariile. Mi au spus, joaca murdar doar cand clima nu este cea mai prielnica...si iti dai seama la gust.

Acum 54 minute, Nguyen a spus:

 

Asta e, ne intoarcem la mama natura.

Eh,macar esti constient,e bine.🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 143
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

 

Acum 6 minute, john17 a spus:

Alternativa care ar fi, samsarii din piețe? 

Cea mai buna ar fi propria gradina,dar nu la nivel de biznis. Apoi taranusii, pe parte de legume,de ce nu?

 

Acum 3 minute, easy ride on! a spus:

Nu, nu este.

Prefer de la Penny (marfă Românească bună şi ieftină) decât usturoi chinezesc (violet) de la Profi  :D

Cât despre chiflele umflate cu bicarbonat de la Lidl să le mănânce ei!

Cum, “prospetime la tine acasa”?😂  Ajungi sa mergi la peste de frica si foame, nu de placere :smoke:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba,una peste alta, e nasoala treaba, ca bagam toate mizeriile in noi si asta la preturi peste UE si calitate simtitor sub.

 

Da chiar, tarusul roman devine foarte muncitor cu sticla de polar (aleea mortii ii spun) 😂 Ca efecte secundare, gardurile sa fie metalice,nu din lemn😂

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 46 minute, easy ride on! a spus:

(...) de pe la vinul dulce şi gros interzis dacilor de către Decebal 

 

 

Burebista, nu Decebal ;)

Editat de dionysos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 17 ore, Ice-D a spus:

Bre, o sa ajungi sa te bati cu toata tara,la cat de mica e lista aia :smoke: 

 

Cristina Danasel 2018-05-27 12:31:40

No offense, da' povestea cu "seful provincial" nu e chiar asa de putin generalizabila cum am vrea noi... Nimeni si nimic nu bate seful din Moldova/Republica Moldova... Bine inteles ca toata treaba are de-a face mai putin cu zona geografica si mai mult cu aia sapre ani de-acasa. Parvenitismul nu e un defect geografic. Oameni care n-au alt sistem de referinta decit ambitiile si ideile lor sint peste tot.

Like 0

@ Cristina Danasel

Emil Avarvarei 2019-06-20 18:56:57

Serios!? :))

Like 1

Marius Muresan 2017-10-26 00:22:15

Am ceva timp de cand ma plimb prin multinaționale chiar si in afara țării (Cehia,Polonia,Ungaria).Ceea ce am observat la noi se aplica si prin tarile mai sus enumerate.Majoritatea sefilor toxici se trezesc peste noapte sefi,in trecut au calcat peste cadavre,si-au turnat colegii,au pupat in fund in stanga si dreapta,au fost umili si totul pentru un singur motiv,nu erau din București.Voiau sa demonstreze ca sunt mai buni ca bucureștenii.Impresiile de la coada vacii nu se tolereaza.Facem un tur prin multinaționalele din zona Pipera sa zicem,toate istericele ajunse sefe,toti frustratii si incompetentii ajunsi sefi.Cei care au aptitudini,au rezultate,sunt productivi,sunt marginalizati si se promoveaza doar troglodismul.

Like 3

@ Marius Muresan

Andrada Radu 2018-03-27 14:46:06

cred cu tarie ca e gresit sa generalizezi ca singurul motiv pentru se comportau asa este ca nu erau din capitala. fiecare cu experienta lui. mie, din contra, mi s-a intamplat sa vad acest tipar mai ales la cei din Bucuresti...

Like 0

@ Andrada Radu

Adriana 2018-12-31 06:36:03

Nu vorbim de generalizare, dar în procent foarte mare, chiar mult prea mare, as putea spune ca asta este tendința: de comportament si de mentalitate de provincie. Oamenii vin cu ceea ce au. Si putini sunt cei care sunt educați altfel. Chiar asta este ideea principala a celor mai mulți si este un lanț al slăbiciunilor, daca se observa astfel de comportamente ale bucureștenilor. Bucureștiul a devenit, intr-un grad foarte ridicat, un conglomerat de tipologii umane. Este si normal ca bucureștenii sa ajunga sa se comporte aiurea, ca urmare a celor veniti din provincie: nu le place Bucureștiul, il denigrează cât de mult se poate, uitând de cele mai multe ori de minimul de respect pe care trebuie sa il aiba, neluînd in considerare ca Bucurestiul e plin de moldoveni... plin!!! Nu vorbesc în necunoștință de cauză. Intr-un colectiv de 20 de persoane, doar 4 suntem din Bucuresti, restul naturalizati... cei care au venit din provincie au venit pe posturi mai bune si pe salarii mai mari. De ce? Pentru ca managerul la randul lui era adus tot din provincie si a adus si promovat oamenii cunoscuti de prin zonele lor. Nu e corect... este si normal sa se creeze un dezechilibru. Este si normal ca si bucureștenii născuți, crescuți aici sa se întoarcă si sa nu mai vrea astfel de oameni în oraș. Da! Orașul e mare, si e loc pentru toti. Dar ai respect si nu călca pe cadavre ca sa ajungi in varf de unde sa spui ca Bucurestiul e un oraș împuțit si murdar! E asa pentru ca asa l-au făcut toți cei care au venit. Cat priveste diferențele salariale dintre cei veniți din provincie si cei din Bucuresti, sunt evidente. Minimul diferentei este în jur de pana la 500-1000 lei, dar sunt cazuri in care se ajunge la diferențe mult mai mari. Si atunci cum sa mai fii tu, bucureștean de mai bine de 4-5 generatii, un om corect, calm, echilibrat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, Adrian M. a spus:

De la asta oare n-a acordat prioritate duduia, de la alimentatie de duzina? Mama ce a derapat topicul :)))))

Cand ajungeti la ce ulei sa pun, sa ma strigati, vreau si eu :)))

Omul nu era multumit de iq ul si raspunsurile colegilor, motiv pentru care a cerut sa nu mai posteze colegii pe subiect.

 

@Nguyen, mi-e foarte greu sa-mi dau cu parerea pe subiect, pentru ca as judeca si generaliza. In general, putem pleca de la premiza ca B are cele mai multe scoli si locuri de munca, asta se traduce in oportunitati pentru toata lumea. Apoi, mai avem prostia tipica romaneasca care, gradual, ne-a adus unde suntem,nu numai in B.  Si ne-a definit ca nationalitate si tara in decursul timpului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 6 ore, Ice-D a spus:

 

@Nguyen, mi-e foarte greu sa-mi dau cu parerea pe subiect,

 

Am pus acel text ca sa vedeti ca invazia tzaranushilor nu este o nascocire de-a mea si ca este o problema reala. Problema principala este faptul ca vin multi care nu dau valoare Bucurestiului ci il depreciaza. Ultima dovada este Gabriela Firea, tzaranca suprema care a distrus orasul intr-un mod iremediabil si care inca vrea sa-l mai distruga. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, easy ride on! a spus:

Sau oportunităţi pentru oportunişti.  :)

In fiecare din noi exista un oportunist,mai ales cand nivelul de trai este scazut.

 

Acum 1 oră, Nguyen a spus:

 

Am pus acel text ca sa vedeti ca invazia tzaranushilor nu este o nascocire de-a mea si ca este o problema reala. Problema principala este faptul ca vin multi care nu dau valoare Bucurestiului ci il depreciaza. Ultima dovada este Gabriela Firea, tzaranca suprema care a distrus orasul intr-un mod iremediabil si care inca vrea sa-l mai distruga. 

Da ma nebunule,asa e. Un subiect pe care multi il vad asa, dar nu striga in gura mare. De ce? Pentru ca nu au ce face. Fa un experiment, pune un baner pe masina cu “sa ma pis pe toti taranii ajunsi bucuresteni peste noapte”, vezi cate laicuri primesti.😁

Tu vrei un oras fara tarani, aia din Cv si Hg vor “duame” in centru tarii si tot asa.

Vezi cum esti, daca dadea taxa pe taran,o cereai de nevasta,asa, a distrus orasul😂 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 7 minute, Ice-D a spus:

Fa un experiment, pune un baner pe masina cu “sa ma pis pe toti taranii ajunsi bucuresteni peste noapte”, vezi cate laicuri primesti.😁

 

Like-uri nu as primi dar nici nu ar indrazni careva sa se deconspire. :laugh:

 

Hai sa o luam metodic, nu stiu ce faci in UK dar ocazional am lucrat si eu pe afara. Am observat ceva, colegii mei erau oarecum umili fata de mine, am crezut  initial ca aveau o reticenta fata de mine dar in realitate problema era alta, nivelul meu fata de ei era unul superior. Pregatirea mea in domeniu era mai buna (altfel nu m-ar fi angajat) si astfel atitudinea lor nu era una superioara pt simplul motiv ca nu exista aceasta superioritate si ca atare ma respectau. 

 

Aici e problema, tzaranul care vine in Bucuresti trebuie sa fie superior sau cel putin egal cu bucuresteanul daca vrea sa fie primit cu bratele deschise. Altfel ce respect sa am pt un tzarambete care imi strica orasul si implicit societatea in care traiesc?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 6 minute, easy ride on! a spus:

Şi dacă e tzarancuţă (în loc de tzarambete) ce-i faci?

:D

 

Depinde foarte mult de tzarancuta, femeile intotdeauna au avut trecere la barbati indiferent de originea lor. :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 27 minute, Nguyen a spus:

 

Like-uri nu as primi dar nici nu ar indrazni careva sa se deconspire. :laugh:

 

Hai sa o luam metodic, nu stiu ce faci in UK dar ocazional am lucrat si eu pe afara.

Lucrez,ca orice om.

Acum 27 minute, Nguyen a spus:

Am observat ceva, colegii mei erau oarecum umili fata de mine, am crezut  initial ca aveau o reticenta fata de mine dar in realitate problema era alta, nivelul meu fata de ei era unul superior. Pregatirea mea in domeniu era mai buna (altfel nu m-ar fi angajat) si astfel atitudinea lor nu era una superioara pt simplul motiv ca nu exista aceasta superioritate si ca atare ma respectau. 

Pai si colegii tai erau buni,din moment ce erau angajati😁

Atitudinea lor nu era superioara, deoarece erau niste taranusi educati. Asa lucreaza o echipa.  Daca vine superbecu aici,iese nasol😂

Acum 27 minute, Nguyen a spus:

 

Aici e problema, tzaranul care vine in Bucuresti trebuie sa fie superior sau cel putin egal cu bucuresteanul daca vrea sa fie primit cu bratele deschise. Altfel ce respect sa am pt un tzarambete care imi strica orasul si implicit societatea in care traiesc?

Un punct de vedere pe care il pot intelege. Ma,mai da-i in plm, ca nu toti au 4 clase😂

Ce, toti bucureatenii au facultati facute? Vorba aia, acum ca am terminat facultatea si tot am chef, sa termin si generala😂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 19.10.2020 la 17:12, Muretto Grundieg a spus:

Ok, aici intervin eu (deși nu mi-a cerut-o nimeni, dar, na. conștiința...)

Sintetizez, că  asta e datoria observatorului. Un coleg de-al nostru cu multă experiență în spate, pățește o chestie, cu bubă, putea fi și mai rău sau putea să nu fie deloc.

Omul vrea să atragă atenția că se poate întâmpla oricui, oriunde, dacă lași garda jos câteva secunde și  te lași furat de peisaj. Ideea de bază : Atenție maximă, nu faceți ca mine.

Ceilalți colegi de forum, conform dispoziției de moment, sar binevoitori cu sfaturi, concluzii și altea alea gen...sinteze.

Lucrurile se încing din schimbul de replici - pentru că e complicat să te exprimi prin litere - în locul unei discuții pe viu - sunt prea puține emoticoane/emoticonuri pentru a transmite sentimente, senzații ( aici mergea whatever dar eu, fiind bătrân, am făcut rusa în școală) și situația pare a escalada.

În concluzie, toată lumea are dreptate, ăsta e marele paradox. Ofer un ....celui/celei care e de acord cu mine.

Ce ofer ?

 

Mai întâi, bancul copilăriei...

Trei surdo-muți intră într-un restaurant. Vine chelnerul și-i întreabă ce doresc.

Primul, face o mișcare șerpuită cu mâna și chelnerul confirmă că a înțeles.

Al doilea surdomut face tot o mișcare șerpuită cu mâna dar în plan vertical.

Chelnerul confirmă și de data asta.

Al treilea suromut se dă cu capul de masă de trei ori.

Chelnerul confirmă.

Ce a cerut fiecare ? Ce ofer eu (celui/celei care e de acord cu mine)

 

 

 

Ca tot e razna topicul... i-ai trimis fiola aia "castigatorului"?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...