Sari la conținut

Accident 3 septembrie - nevoie donatii


ioio_viola
 Share

Postări Recomandate

Pun acest topic aici pentru vizibilitate. Am primit notificarea pe mail-ul de la lucru:

 

Alex s-a trezit recent din coma indusă ca urmare a operației la cap pe care a suferit-o la începutul lunii septembrie, la scurt timp după ce a avut un accident rutier pe Calea Torontalului.

Colegul nostru este conștient, se simte relativ bine, dar rămâne sub atenta supraveghere a medicilor și va urma numeroase tratamente de recuperare în următoarele 6 luni.

Dacă doriți să fiți alături de Alex în aceste clipe grele, puteți să îl încurajați cu o vorbă bună și să contribuiți la acoperirea costurilor de spitalizare (peste 5000 euro) și a tratamentelor costisitoare ce vor urma.  

Puteți dona direct în contul bancar al lui Alex, menționat mai jos.

Viața lui Alexandru Dobrotă, colegul nostru din fabrica de componente electronice din Timișoara, s-a schimbat radical în seara de 3 septembrie, când, în timp ce se plimba regulamentar cu motocicleta pe Calea Torontalului, i-a ieșit în față, din senin, un cal. În timpul impactului inopinant, Alex a fost lovit la cap de către cal și a ajuns de urgență la spital. Aici, cu toate că s-a vindecat de unele dintre afecțiuni, colegul nostru a trebuit operat pentru eliminarea hematomului subdural care nu s-a retras în urma medicamentației administrate. Pentru o bună recuperare în urma operației efectuate la Casa Austria din Timișoara, Alex a rămas în comă indusă pentru o lună, fiind ulterior internat pentru recuperare specifică la Clinica Medicală Hiperbară din Târgu Mureș. Alex a revenit acasă, unde în următoarele 6 luni va face terapie cu oxigen hiperbaric, kineto și recuperare psihoterapeutică.      

Calul care a cauzat accidentul a suferit o rană deschisă și nu a putut fi salvat. Acesta nu avea microcip și nu a fost revendicat de către proprietar, astfel că Alex nu a putut solicita niciun fel de daune.

Colegii lui Alex fac apel la noi toți să contribuim la acoperirea costurilor aferente spitalizării din Târgu Mureș (17 zile x 1500 ron = 25,500 ron) și tratamentelor de recuperare (familia este încă în curs de identificare a clinicilor care pot asigura tratamentele necesare la costuri rezonabile). Împreună îl putem ajuta pe Alex să treacă cu bine peste acest hop, urându-i sănătate multă și donând o sumă cât de mică direct în contul lui bancar:

 

Alexandru Dobrotă

RO07RNCB0106137864750001

BIC: RNCBROBU

BCR

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...