Garcya Posted January 6 Share Posted January 6 Va salut! Pun si aici anuntul, poate se gaseste cineva pasionat de asa ceva si in Romania, ca aici la mine e nebunie, mai ales de cand cu primul lockdown de anul trecut. La baza este un VW T5 Multivan model Atlantis modificat cu cort in plafon "popup tent" specific VW California. Ca si campervan este posibil ca sus in cort sa doarma 2 adulti iar jos, bancheta de 3 persoane se face si ea pat unde pot sa doarma 2 adulti Locuri omologate 7 la fel si atatea locur pe scaun in buz Scaunele din fata se intorc 360 grade Inca un rand de scaune ce se pot adauga pe mijloc, in caz ca este nevoie de cele 7 locuri Bancheta din spate de 3 locuri se poate si ea scoate de tot in caz de nevoie. Sub scaunul soferului este instalata a doua baterie noua care asigura camparea oriunde fara a avea nevoie de curent extra. Bateria de la motor este si ea noua. Sub capota se afla un incarcator de baterii puternic, care se poate conecta la curent in caz ca se campeaza intr-un loc ce are curent. Pentru iarna este instalat un Webasto original pe motorina, foarte eficient. Clima automat fata si spate 2 Prize 12v sub scaunul soferului + 4 prize usb Suport pentru 4 biciclete original VW Panou solar si toate cablurile aferente, este inclus, trebuie doar montat Doua usi glisante Folie omologata pe toate geamurile Protectie solara pe toate geamurile din spate Protectie pentru discretie noaptea pe toate geamurile, inclusiv cele din fata. Masa originala Multivan, pliabila. Cauciucuri de iarna noi pe jenti aliaj originale VW de 17 zoll Cauciucuri de vara noi pe jenti aliaj aftermarket de 17 zoll Discuri si placute fata noi Arcuri spate noi Pompa servo noua Sistem navigatie Android foarte rapid, exact ca un telefon / tableta O masina in stare perfecta tehnic, fara rugina, fara accident, fara probleme! Masina se afla in Austria, inmatriculata pe mine, cei cu adevarat interesati / pasionati de asa ceva stiu ce cumpara si putem discuta orice varianta de livrare / ridicare personala. Mai multe poze se pot trimite in privat / whatsapp. Pentru orice alte informatii sau detalii, va raspund cu drag la numarul afisat in anunt. An 2007 Motorizare 2.5 cu 5 cilindrii si 130cp KM 372.000 Locatie Austria, 60 km de Viena Pret 19.500 EUR Contact Adrian 0761333491 (whatsapp disponibil) Quote Link to post Share on other sites
Admin l.u.v Posted January 6 Admin Share Posted January 6 Pfuaiiii, Adrian. O nebunie, nici n-am văzut așa frumusețe până acum! De curiozitate, are ceva izolație pe plafon / laterale? Quote Link to post Share on other sites
Garcya Posted January 6 Author Share Posted January 6 Chiar acum, l.u.v a spus: Pfuaiiii, Adrian. O nebunie, nici n-am văzut așa frumusețe până acum! De curiozitate, are ceva izolație pe plafon / laterale? Salut! Izolatii nu are, fiind la baza o masina "normala" Eu insa, din experienta, iti spun ca am stat la minus 15 grade peste noapte si nu ai probleme pentru ca webasto baga caldura de nu poti sta inauntru, fiind spatiul mic! Evident ca fara sa ai cortul de sus ridicat. Am facut pentru treaba asta o prelungire de jos de unde iese aerul cald, care duce sus in cort, ca sa mearga si acolo caldura, deci se poate Quote Link to post Share on other sites
florinelu07 Posted January 6 Share Posted January 6 De unde este luat cortul? Si pe mine ma bate un gand.... M-am oprit la Multivan pentru ca in California adevrat costa cat o garsoniera in ceva zona buna. Quote Link to post Share on other sites
Garcya Posted January 6 Author Share Posted January 6 Cortul il poti lua din mai multe parti, sunt mai multe firme care-l fac. In Romania personal nu cred ca exista, cea mai "aproape" varianta este Germania si cei mai populari sunt cei de la Reimo Pretul incepe de la 6.000 EUR fara montaj https://www.reimo.com/en/camper-van-conversion-shop/reimo-roof-pop-top-roof-diy-pop-top-roof-high-top-roof/vw-t5-pop-top-roof-vw-t6-pop-top-roof/ DACA mergi mult in camping cu masina, merita investitia, este foarte ingenios, foar usor de ridicat si pliat. Cand stai ziua si il ai ridicat, poti sa stai in picioare inauntru in masina. Nu ploua inauntru, am stat 3 zile in ploaie torentiala in Croatia si nu a intrat strop de apa. Video cum se ridica cortul https://www.facebook.com/ferenczikfamily/videos/253860859221588 Quote Link to post Share on other sites
Admin l.u.v Posted January 6 Admin Share Posted January 6 Nu ma prind cum dormi sus. Se ruleaza plafonul ca sa devina podea? Quote Link to post Share on other sites
florinelu07 Posted January 7 Share Posted January 7 Da. O parte din baza culiseaza. Cea de deasupra locului soferului, iar restul poate fi ridicat/basculat ca si cortul. Quote Link to post Share on other sites
Garcya Posted January 7 Author Share Posted January 7 Acum 9 ore, l.u.v a spus: Nu ma prind cum dormi sus. Se ruleaza plafonul ca sa devina podea? Nu se ruleaza, plafonul, locul pe care dormi, este dintr-o bucata. Singurul ce se culiseaza este "usa de intrare" sus, o bucata de aprox 1m Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts