kreptor Posted Monday at 03:20 PM Share Posted Monday at 03:20 PM Stare impecabila !! Acte: Inmatriculat.. itp 2022..rca valabil..fiscal la zi. 35 k km.. Consumabile: Set anvelope ..chit lant..fluide si filtre..placute fata spate..baterie si bujii..NOI NOUTE!!( inca un schimb ulei..bujii set..csblu ambreiaj..NOI IN PUNGA) Accesorii: Suport side- topcase hepco-beker...topcase givi..bricheta usb 12 v..limina zi led. Motorul functioneaza impecabil. Un motor simplu..fiabil..comod..relaxant!! Detalii aici sau in mesageria whazap!( foto -vodeo) suplimentar Contact la 0729957538( cu un wzap inainte) Se poate proba in campina ph. Pret... 1350 euroi negociabil! Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted Monday at 03:34 PM Share Posted Monday at 03:34 PM Un detaliu...ce motor este, an, km, cc ? Arată bine. Quote Link to post Share on other sites
kreptor Posted Monday at 03:45 PM Author Share Posted Monday at 03:45 PM Yoi..scuze. e o cotoroaga vechiciune..rapandula de yamaha xj 600 diversion din 92 dar care ....mere de te gadila la ureche(cel putin pe mine )care sunt asa mai pe old.. Daca dai saua jos....e ca din fabrica! Parol! In alta ordine de idei....habar n am de ce dracu vreau sa o vind.. Ba da ..stiu.. Motivul este starea execrabila a drumului din zona campina( cine a trecut prin zona stie( multumin din suflet administratiei...si partidului)........ Drumul necesita 100% enduro!! Quote Link to post Share on other sites
john17 Posted Monday at 04:18 PM Share Posted Monday at 04:18 PM Acum 31 minute, kreptor a spus: Drumul necesita 100% enduro!! Dar tu necesiți 100% cruiser/chopper! Cum de unde știu? După scărițele alea avansate. Quote Link to post Share on other sites
kreptor Posted Monday at 04:27 PM Author Share Posted Monday at 04:27 PM Neamtu le puse colegu.. Quote Link to post Share on other sites
john17 Posted Monday at 04:28 PM Share Posted Monday at 04:28 PM Văru' Heimi? Alzheimer? Quote Link to post Share on other sites
Lucian_M Posted Monday at 05:09 PM Share Posted Monday at 05:09 PM De-ai ști ce mișto sunt la drum lung... Eu le-am improvizat dintr-o creangă și niște șoricei de plastic, a fost tare utilă. Quote Link to post Share on other sites
easy ride on! Posted Monday at 05:49 PM Share Posted Monday at 05:49 PM 1 oră în urmă, john17 a spus: Văru' Heimi? Alzheimer? Cu siguranţă. Mai ales că lipseşte măcar o pedală de frână avansată. Probabil cu tot cu reflex ... Acum 39 minute, Lucian_M a spus: De-ai ști ce mișto sunt la drum lung... Mai ales când te relaxezi şi traversează brusc un câine ... (am păţit-o ... noroc că avea câinele frâne 4 x 4 labe). Chestiune de secunde sau fracţiuni ... Quote Link to post Share on other sites
Lucian_M Posted Monday at 06:25 PM Share Posted Monday at 06:25 PM Ai dreptate în privința, asta, iese omleta a la carte. Scade un pic siguranța, parcă nu mai ai îndemânare, dar măcar nu mergi rachetă și îți odihnești picioarele. Setul meu e mai finuț, pe negru, dar încă nu le-am montat pe noul crashbar. Quote Link to post Share on other sites
john17 Posted Monday at 06:51 PM Share Posted Monday at 06:51 PM Acum 26 minute, Lucian_M a spus: Scade un pic siguranța Detalii... Quote Link to post Share on other sites
The Flying Dutchman Posted Wednesday at 01:19 PM Share Posted Wednesday at 01:19 PM On 1/11/2021 at 8:51 PM, john17 said: Detalii... Două: Unu, cu picioarele pe scărițele alea improvizate poziția pe motocicletă nu e cea mai indicată la o frânare de urgență. Și doi, nu poți folosi rapid frâna spate, pentru cei care fac asta. Quote Link to post Share on other sites
frigider Posted Wednesday at 01:25 PM Share Posted Wednesday at 01:25 PM Eu credeam ca-s leduri scaritele avansate. Fiecare vede ce vrea. Quote Link to post Share on other sites
Lucian_M Posted Wednesday at 02:40 PM Share Posted Wednesday at 02:40 PM 1 oră în urmă, The Flying Dutchman a spus: Două: Unu, cu picioarele pe scărițele alea improvizate poziția pe motocicletă nu e cea mai indicată la o frânare de urgență. Și doi, nu poți folosi rapid frâna spate, pentru cei care fac asta. Confirm. Însă uneori simt nevoia să mă întind un pic, fără să trebuiască să mă opresc. Și de obicei pun picioarele acolo când nu e trafic aglomerat, tocmai ca să mă simt într-o oarecare siguranță. Ptiu, e postarea omului, acum m-am uitat... Gata, tac. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts