Sari la conținut

Prieteneasca de Atase si Clasice - august 2021


mihai_prd
 Share

Postări Recomandate

In speranța ca vom trece peste pandemie, va anunt ca in perioada 5-8 august 2021 (sub rezerva modificării, daca nu apar alte probleme), punem de o intalnire in stil retro (cei care au participat la editii anterioare ale Prieteneștii de Atase si Clasice stiu despre ce e vorba). 
Locul de desfasurare va fi in mijlocul tarii (undeva la granita judetelor Arges - Brasov). Cazare pensiune/cort, spatiu pentru toate activitățile, zona retrasa sa nu deranjam/ne deranjeze, in munti dar nu in creierii lor.

 

Prefer si merg pana la solicitare ca participantii sa vina cu motociclete tematice. Sa ne vedem la o bere coborand din Loganuri putem sa o facem si la o terasa prin Herastrau, prefer sa am 30 de motociclete decat 100 de masini.

Probabil o sa pun in practica ideea pe care am mai dezbatut-o cu ceilalti pe la Parcul Carol and so on, daca tii mortis sa vii si nu vrei cu motocicleta tematica, platesti o taxa de moto si una dubla pentru auto (cuantumul il gandim mai tarziu).


Revin cu detalii, mai am ceva chestiuni organizatorice de pus la punct.

Editat de mihai_prd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
La 31.05.2021 la 15:00, Estremadura a spus:

Oare sunt admisi si cei care vin cu motocicletele in tema pe remorca? Poate vin mai de departe si nu pot face 1-2 zile pe drum.

Salut. Tinand cont de faptul ca unii vor veni de la distante considerabile (si intentioneaza sa isi aduca familiile cu ei), nu exista nici un impediment in a veni cu motocicletele pe remorca, mai ales in conditiile prezentei unor motociclete veterane.

Indiferent ca sunt aduse pe remorca sau se vine calare pe ele, este de dorit sa fie folosite pe parcursul intalnirii la evenimentele propuse (diferite raiduri zonale).

Acum 21 ore, Muretto Grundieg a spus:

Locotenente, peste 6 ani s-ar putea să miros florile la rădăcină, la doi metri sub pământ. :)  Dar mai aștept, o să am răbdare. Atunci motoreta va împlini 39 de ani. Tot tinerică, față de altele, nu se încadrează.

Daca acum motocicleta are 33 de ani, in teorie este compatibila.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

21 hours ago, Muretto Grundieg said:

s-ar putea să miros florile la rădăcină

 

Eu nu stiu nici ce fac maine.

Vorbeam de mobra mea, ca e din '97. Peste ani ma incadrez si eu la alea 30+ Deci momentan nu pot sa ma insotesc cu voi la tovaraseasca asta. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Ok, dupa ce am trecut peste nervii pricinuiti de un proprietar de pensiune neserios si am gasit sprijin la cineva care vrea sa faca treaba, trecem la datele certe.

 

5-8 August, Prieteneasca de Atase si Clasice (intalnire Hai-Hui cu motorul a Secţiei Moto din Retromobil Club Romania in colaborare cu Ural Romania).

Va postez mai jos, sintetic, datele intrunirii:

 

Localitate: Dambovicioara - Valea Cheii, in curtea pensiunii Casa Petruţa  (mai putin de 200 km de Bucuresti, timp aproximativ de parcugere 3-4 h, cu pauza de pisu si tigara).


Conditii: cazare la pensiune sau la cort (gratuit pentru participantii cu motocicleta in tematica), teren pus la dispozitie, aprox. 3000 mp. Celelalte case sunt situate la distanta mare, nu ne deranjeaza nimeni, terenul ne va fi pus la dispozitie in totalitate, fara posibilitatea de campare a altor persoane. Pentru cei care se campează, in curte sunt amenajate doua toalete.Daca e nevoie de un dus, se poate folosi baia de pe holul pensiunii.


Impedimente: drumul de acces de la asfalt pana la pensiune (400 m) nu este astfaltat, este de macadam batatorit. Accesibil tuturor motocicletelor.

 

Cazare: pentru ca locurile la pensiunea in curtea unde se va desfasura intrunirea sunt aproape antamate, in imediata apropiere se afla Pensiunea Casa Bunicii si undeva la 3-400 m, se afla si Casa Adina. Rezervare in nume propriu.

Atat vineri cat si sambata se vor organiza deplasari in zona (castelul Bran, panorama sat Pestera, cheile Dambovicioarei (cu pestera aferenta), cheile Valea Cheii (pestera Ulucele), barajul Pecineagu. Tot pentru vineri si sambata seara, organizam ceaune din partea casei. In rest, mancare din traista, la restaurante din zona sau putem vorbi cu gazda sa pregateasca, contra cost, mesele solicitate.


 

 

37848442_1995397080492436_5127869108049674240_n.jpg

Dambovicioara-201609211714-23377718267450.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Pentru ca locatia destinata intrunirii este usor restrictiva din punct de vedere al terenului, accesul va fi permis numai motocicletelor in tematica. Sau celor care lucreaza la ele :)))

IMG-20210726-WA0007.jpg

Editat de mihai_prd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...