Sari la conținut

Probleme la pornire


Postări Recomandate

Salut! Am motocicleta de un an și nu am mai întâlnit problema asta. Este vorba de un Kawasaki z750 2006 și cum se aude și în video, nu mai pornește. Amorsează la cheie, totul în regulă dar de pornit nu vreo deloc (am încercat cu spray de pornire și pornește dar moare imediat). Alt detaliu ar fi că nu am mers o lună cu ea dar am mai pornit-o din când în când.

 

Bujiile și bateria sunt noi. 

Editat de Mihai0303
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tine mai mult contactul pus. In filmulet, ai tinut contactul 2 secunde. Cateodata, mai ales nepornite, unele din ele, nu pleaca in mai putin de 2 secunde. Daca nu o ia dupa 5-6-7 secunde, poti sa tai curentul.

 

Verifica in primul rand, lucrurile care sunt cele mai la indemana: benzina, bujii daca fac aprindere, pompa de benzina sa functioneze, repet, sa functioneze, nu sa bazaie cand se armeaza.

 

Cum ai verificat bujiile? Dar pompa de benzina?

 

Nu in ultimul rand, verifica airbox-ul si tot ce inseamna aer in motor. Daca nu intra aer in motor, nu ai aprinderea combustibilului, chiar daca exista scantaie la bujie. Poate ceva s-a cuibarit acolo...in decursul timpului cat a stat oprit motorul.

 

P.S. verifica bateria, posibil sa nu ai suficienta scanteie, chiar daca bujia e ok. Si ma refer la toate bujiile, am scris doar la termen general.

 

Daca ai facut toate verificarile pe care le-am scris eu si sunt toate ok, din pacate eu iti mai dau un singur sfat: mergi la un service de incredere.

Editat de misionaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aceleasi "detalii" le am si eu, la manualul de service de la bmw F 800, F 700 twins. Mi se pare intersant ca unele descrieri, parca nu se potrivesc cu ce am eu. Nu sunt mecanic, asa ca o sa pun, maine, o poza cu descrierile, fara alt comentariu :) E posibil sa fi retinut gresit, o sa aflu maine.

 

Editat de misionaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...