Sari la conținut

Lexmoto LXR SE 125 vs KTM RC 125


Xinnicut
 Share

Postări Recomandate

Salut, sunt incepator, am scris mai multe topic-uri cu ce vreau etc. Motorul pe care vreau sa il achizitionez e un KTM RC 125, ceva mai rar pe aici aparent, nu ca ar conta, arata bine, e diferite de altele, si cel mai bun criteriu, stabilitatea, are o roata spate de 150 mm, dar costa 4800 euro, in romania, in ungaria e 3800, dar m-a dat pe spate tare de tot, un motor, LXR SE 125, wow la 2800 euro nou nout.

Nu stiu care e smecheria, dar as vrea de preferat cine a detinut unul dintre cele doua modele, sa isi dea cu parerea cu plusuri si minusuri, avea de cand sa lucrez pana crap pentru ktm rc, nu ca as alege calea usoara, dar amandoua arata perfect, si amandoua au de exemplu roata spate de 150mm, desi LXR-ul e mai lent are 120 km/h top speed-ul, RC-ul e 130, oricum tot acolo e nu ca ar conta, si nu stiu daca e un minus dar totusi are 157 kg lxr, in schimb rc-ul e 130, sunt cateva kilograme.

Astfel intrbeare finala este, nu care sa il iau, asta decid eu, ci, care sunt avantajele si dezavantajele in parte?(nu neaparat unul fata de altul, detinatorii acestor modele sa isi dea cu parerea ce au patit cu ele, daca au avut probleme, ce le place mai mult fata de altele)

Si sa fim seriosi, ambele arata fenomenal si sincer 2800 euro noua e ieftina fata de un YZF. Ultima intrebare este de ce e un motor asa ieftin, adica cum de australienii(KTM) dau motorul la 5k euro, iar englezii(Lexmoto) la 3k?

A si stiu singura diferenta care e vitala, rc-ul inca nu e euro 5, deci nu se poate inmatricula in europa, dar modelul 2021 va fi, deci asta e o problema temporara...

Link-uri: https://1ktm.ro/moto/ktm-rc-125-2020/ (rc in romania 4800 euro), http://www.ktmkecskemet.hu/termek/2017-ktm-rc-125/ (rc in ungaria 3800 euro), https://www.lexmoto.co.uk/models/SY125-10-SE-E5 (LXR se care e euro 5 2800 lire adc vreo 3200 euro, totusi in romnia rc e 4800 diferenta enorma de pret pentru niste motoare care nu stiu daca sunt la fel de bune, sper sa ma luminati). DIstribuitori lexmoto https://www.lexmoto.co.uk/distributors.php, destui de putini...

 

Edit: Si un mare minus la KTM am gasit sunt 2 reprezentate in Romania, in Ungaria, etc in majoritatea tariilor europene(deci as putea da un test ride), dar Lexmoto, cel putin eu nu am gasit decat in Anglia(deci nu pot da test ride, cel putin nu gratis ca pana in anglia e ceva), si din cate vad e un producator mult mai nou ca si KTM, de fapt ca si majoritatea producatorilor renumiti, cred ca de acea e asa ieftin, si pe net am auzit doar zvonuri(desi si de rc am auzit dar stiu oameni care au detinut deci e safe),

Editat de Xinnicut
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alea-s lire engleze, bata-le vina ... 2800 de lire, nu euro. Cauta si tu un convertor valutar sa vezi citi euro inseamna 2800 lire.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...