Sari la conținut

Hayabusa bataie la plecarea de pe loc


Postări Recomandate

Da sa sti ai dreptate.. lantul este nou si pinionul si nu am simtit nici.o diferenta ba parca sa mai agravat .. asa ma enerveaza daca eram in ro o faceam acolo imediat aici numai idioti deaceea am invatat multe sa mi le fac singur.

Imi bate si cand merg de exemplu in 1a sau a2 si calc ambreiajul imi bate este sa si cum ceva cupleaza deculpeaza il simt in pedale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am inteles daca zgomotul ala se aude doar o data la cuplarea ambreiajului sau se aude de mai multe ori pana la o anumita viteza?

Daca incerci o plecare foarte lina de pe loc cu o singura eliberare lenta a ambreiajului si motorul lasat la ralanti se aude doar o data?

La cum plesneste lantul parca n-ar fi numai din jocul pinionului pe ax.

Ca sa te lamuresti daca-i din jocul ala ai putea sa intepenesti de proba pinionul pe ax cu ceva fasii de tabla de aluminiu de la cutii de bere de ex.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce am mai observat este ca atunci cand sunt de ex. In a1 sau a2 si calc ambreiajul simt o bataie asta insemnand ca bate o data cand plec de pe loc si dupa ce calc ambeiajul mai bate odata deci este un joc il simt si in pedale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer mie mi-e greu sa inteleg exact ce scrii(scuze ,oricum nu are vreo importanta in ce ma priveste).Incearca sa fii mai explicit ,pune virgula unde e nevoie,etc, ca sa se  inteleaga fara dubiu. Din cate stiu eu ambreiajul la moto  se "trage" si se da" drumul,se lasa," nu stiu cum e la busa banuiesc ca nu are pedala de "calcat". Nu te supara , incerc doar sa ajut. 

Editat de farfuridi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci, o sa ma apuc sa desfac din nou sa verific si oala de ambreiaj canelurile si eventual sa le si pilesc si apoi sa vad daca mai bate.

Am sa incerc sa blochez si pinionul, poate am si acolo o bataie pentru ca, cum se vede si in ultimul Video are o bataie mica si cand este scoasa din viteza si rotesc de roata din spate in fata si in spate.

Cum am mai spus lantul, foaia si pinionul sunt noi si comandate pentru Motocicleta mea, adica Pinionul si Foaia au aceeiasi dinti ca si in Manual.

Lantul este intins dupa Manual intre 2 si 2,5 cm. 

Bataia asta o am de ca. 3 Ani si ceva, in acest timp am schimbat de 2 ori Lantul in facea si cu cel Original deci de la Lant nu are cum sa fie.

Va multumesc tuturor pentru ajutor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

On 4/23/2021 at 8:42 AM, alexyzf75093 said:

 

e normal jocul ala, iti bati capul degeaba!

 

p.s. iti dai seama ca majoritatea mecanicilor nu mai posteaza pe aici ca vine pensionarul asta care a ramas in anii '60 si pentru care simsonul e motocicleta si debiteaza tot felul de ineptii...

p.p.s. zgomotul de la cuplarea ambreiajului nu e, dar poate fi cauzat de mai multi factori, fara desfacut nu rezolvi nimic! si da, exista si service-uri in germania, nu numai turci/romani/polonezi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...