Sari la conținut

Fiva World Moto Rally 2022


mihai_prd
 Share

Postări Recomandate

Salut. Vreau sa va informez despre un eveniment organizat anual, de catre cluburile de motociclete de epoca.

 

Despre ce e este vorba,:

In vara anului viitor (initial trebuia anul acesta, dar tinand cont de pandemia de coronavirus, am fost nevoiti sa amanam cu un an), in Romania va fi organizat un Raliu moto international, dedicat motocicletelor clasice/de epoca, mai precis pentru cele fabricate pana prin 75. Aproximam un numar de 80-100 de motociclete, incepand cu anii 20 si terminand cu anul de mai sus. Evenimentul va fi organizat pe durata a 4-5 zile. Nu am data certa, dar e clar ca va fi in perioada verii, perioadă de concediu. As vrea sa stiu cine dintre dvs ar putea fi disponibil pentru a participa in calitate de steward (deschizator de grup - format din 15-20 de moto sau inchizator de grup). Stewardul va pilota motocicleta proprie (de preferat sau mai bine zis o motocicleta moderna, in caz de ceva sa se poate misca cu usurinta, fara eventuale probleme tehnice) si va fi in permanenta legatura (doar cat circulam) cu șeful operatiunii - responsabilul de cursa, sa ii zicem asa. Cel mai probabil, in masura resurselor financiare, va fi asigurata cazarea/benzina pe perioada evenimentului/mesele zilnice/alte mici bonusuri. Daca stiti sa dati din mana si in engleza sau alte limbi straine, cu atat mai bine.

De asemenea, am nevoie (si aici apreciez mult ajutorul) de 2-3-4 mecanici experimentati, care sa asigure asistenta la nevoie (asta in cazul in care nu vor sa participe): Emilian Vrse, Lazar Nicolae, Iulian Casalean, ganditi-va daca aveti chef de o participare mecanicoasa (eventual steward si interventie in zona mecanica doar daca se impune - experienta anului trecut mi-a aratat ca majoritatea participantilor stiu sa isi bibileasca motocicletele, dar pe traseu e mai greu pentru cei in varsta).

Ii prefer pe cei de pe acest colt pentru ca ma gandesc ca stiu sa circule cu moto clasice, sa se puna in pielea lor, sa nu imi goneasca grupurile cu 140 km/h ca nu am facut nimic.

 Revin cu fotografii facute la Fiva World Moto Rally in 2019 pe teritoriul croato-italo-sloven, a fost grandios.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...