Sergiu_Q Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Vand geaca moto textil Spidi On Track (touring - adventure) marimea L compusa din 3 layere. (geaca, layer de ploaie si layer termic). Nu o mai folosesc si imi ocupa dulapul degeaba Geaca este de 4 sezoane, este relativ ok pe ploie usoara dar vine si cu layerul dedicat de ploaie care este super ok. Layerul de ploaie se poarta pe sub geaca. eu purtat-o si la 2-3 grade dar si la 40 de grade fara probleme Geaca are 2 buzunare frontale, doua aerisiri frontale in zona pieptului si o aerisire la spate in zona lombara. Maneca se inchide cu capsa si are doua pozitii (in timp am constatat ca e cea mai putin deranjanta si ok solutie . Lasata mai larg ajuta la ventilatie) Materialul este destul de moale si este foarte comoda si usoara si are protectii clasice de coate umeri si coloana. Eu folosesc acum o geaca Klim goretex care este probabil dubla la greutate si scortoasa ca naiba. Am folosit-o cateva sezoane dar urmele de uzura sunt minime. Spidi este un brand bunicel si foloseste materiale de calitate. Poate fi vazut si probata in Bucuresti. Nu livrez prin posta. Eventual daca am sau imi fac eu drum prin alta parte si o pot lua cu mine. Pretul este de 300lei 0740072363 Edited July 3, 2021 by Sergiu_Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu_Q Posted July 7, 2021 Author Share Posted July 7, 2021 si o poza din mers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu_Q Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 pret now 200 lei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.R. Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Salut! ai PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu_Q Posted September 9, 2021 Author Share Posted September 9, 2021 geaca a ajuns la domnul N.R. sa te bucuri de ea, iti vine bine! topicul se poate inchide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts