Sari la conținut

teava patrata inox sau aluminiu sau duraluminiu


Postări Recomandate

Salutare...imi trebuie, in ordinea preferintelor:

-teava patrata inox 25mm/25mm/1.5mm si profil U inox 30mm/30mm/1.5.....daca nu se poate profil U e buna si teava patrata 30mm/30mm/1.5mm (o sa ma chinui eu sa tai o latura)

sau

-teava patrata duraluminiu 25mm/25mm/1.5mm si profil U 30mm/30mm/1.5mm...la fel daca nu se poate profil U e buna si teava patrata 30mm/30mm/1.5mm

sau

-teava patrata aluminiu 25mm/25mm/2mm si profil U 30mm/30mm/2mm..la fel daca nu se poate profil U e buna si teava patrata 30mm/30mm/2mm

 

Probema e ca imi trebuie doar 1m de 25mm/25mm si 1m de U sau patrat de 30mm/30mm.....marea majoritate vand la teava lunga de 6m..ma refer la inox....am gasit si 2 care vand si la m si pe 1 m mi-au cerut cam 210 lei, in conditiile in care pot lua teava de 6m cu 180 lei.

 

Deci, aveti ceva surse care vand la pret rezonabil cantitate asa mica? E valabil pt toata tara daca se trimite pe curier, sau eventual pot ridica personal din Bucuresti.

 

Alta intrebare...eloxare aluminiu...o firma spune ca pe langa protejarea de factorii externi il si intareste un pic...asa sa fie? E scump procesul? Ce am eu de gand sa fac va fi folosit in apa sarata(posibil si dulce) ...presupun ca in apa sarata de la o vreme aluminiu simplu se face cah si trebuie sa il tratez totusi inainte cu ceva.

 

Alta solutie ar fi sa iau teava patrata din otel ordinar/zincat/etc si sa il vopsesc...probabil as iesi si mai ieftin, dar intai as vrea sa incerc cu inoxul/aluminiul.

 

Deci cum facem ?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

astea le vazusem la Dedeman si Leroy: -teava patrata aluminiu 25mm/25mm/2mm si profil U 30mm/30mm/2mm..la fel daca nu se poate profil U e buna si teava patrata 30mm/30mm/2mm

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-am cumparat materiale pentru un proiect de la https://www.metal-inox.ro/. Verifica oferta de pe site si trimite-le un e-mail. Cel putin in cazul meu discutiile au mers foarte bine, rapid, am primit factura si certificat de calitate. Mi-au debitat exact cat am avut nevoie. Mentionez ca inca eram student si era un proiect pentru scoala, nu stiu daca au limite in ceea ce priveste cantitatea minima vanduta si au facut cu mine atunci o exceptie.

 

L.E. Am ridicat personal materialele de la sediu din Crangasi, nu stiu care este procedura pentru trimis in tara.

Editat de therocketscientist1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...