Jump to content

Victory ( pre Indian) Crossroads Classic LE Custom


Recommended Posts

Dupa 56000 km  ( nu a stat in garaj la o babuta ci in garaj la mine doar iarna:-) si aproape 6 ani impreuna vine un moment in care se vinde:) Victory Crossroads Classic LE Custom pe denumirea ei completa a fabricantului Victory Motorcycle USA cumparat ulterior de Polaris si pe baza careia s a fabricat Indian ul modern. Motorul V Twin 106 Freedom 1750 cmc  mai vrea inca 50k km la alt proprietar, are cureaua de transmisie schimbata acum 2000 km angrenata de o cutie cu ambreiaj ud cu multi- plate cu 6 trepte, ITP iun 2023, schimburile de inceput de sezon facute, anvelopele  bune. Furca upside- down, suspensie spate, ulei si aer reglabila, frane dublu disc cu ABS, pe ambele roti control putere motor la ruperea aderenrei, pilot automat, frana de.mana distribuita fata-spate, instalatie incalzire pregatita, ceasuri clasice elctronice, se schimba in mile sau km, si altele toate din fabrica. Ulterior s au montat proiectoare si highway foot pads. E un cruiser, un bagger asa cum spun americanii care nu are nevoie de nimic in plus. Modelul acesta de motocicleta NU cade! Ramane la 45 grade datorita ranforsarilor din laterale. Fabricata 2015 conf documente ( fabricata 2014) inmatriculata in 2015, unic proprietar, toate actele in regula. Ca pret zic 11 200 e sa avem de unde sa negociem dar, va rog fara : @ pret minim, @ ultimul pret...etc. Pretul se negociaza langa motor! Se poate viziona oricand in showroom la Andy -ACE Custom. Motocicleta este stock, modelul custom din fabrica. Pentru detalii ce mi au scapat folositi cu incredere whatsapp sau apel 0745209261. Atasez si poze in masura in care ma descurc sa fac asta:-)! Ce nu se vede in poze- are spatar rider easy-off  imbracat in piele de Rapana. Fotoliul pasager se vede in poza, este original cu incuietoare-aceeasi cheie peste tot.Victory.thumb.jpg.93d21397ca64a64d45a685eaec70c726.jpg

Vic2.jpg

vic3.jpg

Completare conf regulament: showroom Ace Custom, unde se poate viziona motoreta, este in Bucuresti in incinta Romexpo

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Salut, 

anuntul creaza putina confuzie. Sa intelegem ca are 56.000km + 50.000km? Din 2015? Asta inseama moto plimbat , nu stat in garaj. Cand am luat permisul, la o jucarie de genul asta visam. Dar mi-am dat seama ca vreau altceva momentan de la motociclism.

Oricum, e superb!

Spor la vanzare :)

Link to comment
Share on other sites

Salut Adrian! Da, are 56000 km si NU a stat in garaj decat iarna:-) A vazut Marea Baltica si alte mari, multe tari si multe intruniri moto....+50000 km in sensul ca are schimburile facute si e gata de drum, curea, ulei, itp...etc.  Daca ne luam jucarii care ne mai si costa sa le intretinem macar sa le folosim!Daca vrei un cruiser ( bagger cum zic americanii) sigur asta e, fara lipsa de modestie!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...