neo43nity Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 (edited) Se vinde motocicleta Daytona Zontes T310 , model 2020 (sfarsitul anului 2019), 19.000 km, 35 CP, 310 cmc. Motocicleta este dotata cu sistem keyless, parbriz ajustabil electronic, comenzi iluminate, manere incalzite cu 5 trepte, display TFT, handguards si crash-bar (acopera tot motorul si-l protejeaza impotriva loviturilor). Topcase-ul si placa nu se vinde (le voi pastra pentru urmatoarea motocicleta - trec la o categorie mai mare). Nu-mi permite OLX-ul sa pun cate poze as vrea cu ea, deoarece m-a purtat peste tot (Maramures, Transfagarasan, Transalpina, Orsova, Cluj, etc) , demonstrandu-mi ca este o motocicleta fiabila si adaptabila pentru orice drum. Faptul ca este destul de usoara (185 kg la plin) te ajuta sa faci cateva drumuri offroad cu usurinta. Am mers in mare parte doar la drumuri lungi (cateodata cu pasager, cateodata fara) si se comporta foarte bine, atingand o viteza maxima de 150 km/h. Pentru mai multe detalii / test drive sunt disponibil in zona Turda (sectorul 1) Pret 3.700 euro negociabil Edited October 5, 2021 by neo43nity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin l.u.v Posted October 5, 2021 Admin Share Posted October 5, 2021 O modalitate contact? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo43nity Posted October 5, 2021 Author Share Posted October 5, 2021 Scuze, se pare ca am uitat sa mentionez Telefon / Whatsapp : 0756.15.95.85 - Cristian Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo43nity Posted October 11, 2021 Author Share Posted October 11, 2021 Anuntul este valabil, pret nou: 3.600 euro negociabil Vandut! Se poate inchide, multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts